Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

r10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.04.2008 14:03    #17311     Sufler - Porady do gry - POMOCY!!!
witam.
mam pewien problem...
gram z kumplem przez internet w fma 2008 wykorzystujac program hamachi.
moj kumplem jest hostem serwera,ja sie podlaczam.czy jest mozliwosc korzystania z programu FMM 2.24. gramy na wersji 8.02
czy da sie cos zrobic zebym mogl korzystac z tedgo programu??

2 pytanie.
gdy w 1 sezonie dostalem 30mln na transfery,nic nien wydalem,dostalem nastepene 20mln w zimowym okienku i tez nic nie wydalem to dostane dodatkowa kase na transery w nastpenym sezonie+te 50mln czy lepiej kupic kogos bo itak sie dostanie kase...

prosze o pomoc
dzieki

crimson Partyzant

20.04.2008 11:05    #17312     Sufler - Porady do gry - Inne ligi w trakcie gry
Mam problem, mianowicie gram 5. sezon w lidze włoskiej, ale chciałbym sprobować pracy w innym kraju obecnym managerem (mam reputacje na światową, wielu piłkarzy mnie lubi itd) i chciałem zapytac czy jest jakiś sposób na dodanie innych krajów do obecnej gry?

nie wiem, może jakiś edytor czy jest jakiś sposób?
chcę jako światowej klasy szkoleniowiec skoczyc po drodze na emeryturkę do jakiejś egzotycznej ligi i tam pomóc jakiemuś klubikowi w rozwoju :)

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

Mam problem z przetłumaczeniem atrybutów, prosiłbym o przetłumaczenie :)
Aggression
Anticipation
Bravery
Composure
Concentration
Consistency
Creativity
Decisions
Dirtiness
Flair
Important Matches
Influence
Off the ball
Positioning
Teamwork
Work rate

Versatility

(Podałem odrazu wszystkie atrybuty psychiczne, żebym się nie pogubił)

Edit: W słowniku wpisuję to są dziwne znaczenia... ;/

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.04.2008 18:56    #17314     Sufler - Porady do gry - Dopracujmy taktykę
hmmm ciekawa nazwa pliku... problem tkwi możę niekoniecznie w taktyce ale w motywacji powinieneś byc mniej wymagający w meczach wyjazdowych ale skoro juz do tego stopnia doszło to wystarczy się przełamac
PS:Też mam problem na wyjazdach (w Motorze) głównie dlatego nie awansowałem.

MsrLysy Partyzant

19.04.2008 18:26    #17315     Sufler - Porady do gry - Dopracujmy taktykę
Mam problem, skończyłem mój 1 sezon w fm2008 ( grałem ManU ) i jestem lekko rozczarowany. W premiership zająłem 3 lokatę, w pucharze Anglii i ligi przegrałem w finale a w LM odpadłem w 1/4 z Sevilla. Moj problem to mecze na wyjeździe, wszystko jest ok jeśli gram u siebie ( 3:0 z Arsenalem, 4:0 z Realem Madryt, 1:0 z Sevilla-gdyby nie Palop było by 5:0, 2:0 z Chelsea ) ale na wyjeździe klęska całkowita.Dlatego mam prośbę o wskazanie błędów w mojej taktyce.

http://rapid(...)tac.html

krolik123 Partyzant

19.04.2008 17:30    #17316     Sufler - Porady do gry - Fatalna forma zespołu
jak ja mam taki problem to:
-zmieniam taktyke na bardziej ofensywna jesli moi zawodnicy strzelaja malo goli a jesli traca za duzo, to oczywiscie gram bardziej def.
-zmeniam sklad do gory nogami czyli wiekszosc pilkarzy ktorzy graja slabo siedza na lawie albo daje im wolne lub mniej intensywny trening( to czasem pomaga!!!)
-jak bym bym na twoim miejscu to spenetrowal bym porzadnie 2 lige i wyszukal ciekawych graczy. a jesli masz malo kasy to zobacz czy jacys dobrzy pilkarze nie maja klubu i mozna ich za darmo pozyskac
-i utrzymaj sie w 1 lidze!!! tam jest wieksza kasa i szansa ze lapsi pilkarze do ciebie przyjda

Lord MaQ Partyzant

witam . Opisze cala sytuacje zebyscie mogli mi pomoc :) Mianowicie :
sciagnalem kilka nowych skorek ktore chcialem odrazu sprawdzic ..... wlaczam FM , klikam ustaienia , natepnie obraz i dzwiek i zaczynam zmieniac skorki...... pierwsza mi sie nie spodobala , wczytalem nastepna , niestety ta takze mi sie nie spodobala i chcialem zmienic na inna . wybralem skorke , zaczalem ladowac..... ladowala sie ponad 10 min wiec uznalem ze FM mi sie poprostu zacial ..... kliknalem alt + ctrl + delete i wylaczylem FM ..... gdy chcialem natepnym razem wlaczyc FM wszytko ladowalo sie ladnie przez chilwe , potem jednak , gdy powinno pojawic sie menu pojawia sie czarny obraz :/

czy ma ktos pomysl co z tym zrobic ??
pewnie bedziecie radzic przeinstalowac FM , ale od razu odpowiadam ze jest to niemozlie poniewaz nie mam FM ( pozyczylem koledze )

BLAGAM O POMOC !!!!

dscorp Partyzant

Witam. Od zawsze zastanawiałem jak najlepiej jest przygotować zespół do sezonu. W trakcie sezonu zawodników z pola mam podzielonych na grupy Defensywa(obrońcy, DMC, MC(jeśli w taktyce jest ustawiony bardziej na grę w destrukcji) i Ofensywa(napastnicy, pomocnicy). ogólne obciążenie staram się by było na tym ostatnim czymś(średnie, ale blisko mocnego). Próbowałem już bardzo różnych wariantów, jednak dalej nie mam przekonania jaki jest właściwy cykl przygotowań.
1. Osobne cykle treningowe (siła prawie na maksa, aerobik średnio blisko mocnego, reszta atrybutów na średnio albo lekko)
2. Taki sam cykl jak podczas sezonu tylko z przesunięciem siły na mocno na czas okresu przygotowawczego
3.Zwracanie uwagi na informacje(dodawanie do treningu siłowego wtedy gdy pojawia sie info "Wymaga odbudowy kondycji" i przeniesie do normalnego cyklu, gdy ono zniknie
4.Nie zmienianie nic w treningu
Z moich obserwacji wynika, że zależy to od bazy, im lepsza baza tym bardziej opłaca się robić jakiekolwiek przygotowanie kondycyjne.

Drugi problem to przerwa zimowa. W krajach takich np. Polska, gdzie przerwa trwa koszmarnie długo nigdy nie wiem czy opłaca się cokolwiek zmieniać. Moim zdaniem to jest błąd, bo w prawdziwej piłce brak przygotowania fizycznego podczas tak długiej przerwy kończyłoby się zawaloną rundą wiosenną. Z uwagą wysłucham każdej porady, bo jak wcześniej napisałem przygotowanie fizyczne do sezonu jest dla mnie chyba największą zagadką i niewiadomą w FM
Załączam screena z normalnym treningiem podczas sezonu i treningiem siłowym dla formacji ofensywnej

wisłakraków Partyzant

18.04.2008 22:42    #17319     Sufler - Porady do gry - Fatalna forma zespołu
ja kidy miałem taki problem w wiśle to zmieniłem taktyke i wprowadziłem zawodników rezerwowych i niegrających czytałem że jeżeli przez długi czas grasz jednym składem to zawodnicy się mniej starają bo mają pewne miejsce w składzie a jeśli wprowadzisz rezerwowych to są bardziej zmotywowani do dobrej gry :)

Figo1991 Młody aktywista

18.04.2008 22:09    #17320     Sufler - Porady do gry - jak stworzyc wlasny klub?
wilq1993
Miałem ten sam problem;/ Po prostu zrób reinstalke Fm-a i wszystko powinno działać;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.