goferzo - dzieki za slowa otuchy. Jednakze ja juz to przerabiam trzeci raz. Grajac Athletic Bilbao zajalem przyzwoita 6 pozycje w lidze. Dostalem sie dzieki temu do Pucharu UEFA. Klub jednak w trakcie sezonu stracil tyle, ze na transfery dostalem jakies grosze (maly problem) a budzet pensjowy obcieto mi o ponad 150 tys/tydzien. Przed tym obcieciem do calkowitego wykorzystania budzetu placowego brakowalo mi ok. 50 tys/tydzien. Obciecie spowodowalo, ze z samego tytulu pensji (i tak pomniejszonych o skutecznie renegocjowane kontrakty) klub przynosil prawie pol miliona strat miesiecznie. Efekt? Nie 18 mln do przodu tylko akceptacja kazdej propozycji transferowej (del Horno - 2,5 mln; Yeste - 4 mln itp), wyprzedaz polowy skladu. I jak tu wtedy walczyc o Puchar UEFA? Ech.. Ide odpalic FMa i cos pokombinowac. Dzieki wszystkim za sugestie, choc problem chyba rozwiazany jednak nie zostal. Ale doczekam do konca sezonu, moze cos sie zmieni (bo grac trzeci sezon z rzedu innym teamem tylko po to, zeby okazalo sie po sezonie ze grac sie dalej praktycznie nie da to srednia przyjemnosc).

Wie może ktoś czy powstał pliczek zmieniający nazwy rozgrywek o Puchar UEFA i Intertoto na oryginalne i gdzie mógłbym go znaleźć ???

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty