Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.04.2008 20:33    #17251     Sufler - Porady do gry - PROBLEM-PROSZE O POMOC!!!
Może to problem dodatków graficznych, jeśli dodawałeś jakieś logopacki facepacki idt to zainstaluj jeszcze raz grę a wrzuć tylko bazę danych na której chcesz grać.

whiteman777 Partyzant

30.04.2008 20:24    #17252     Sufler - Porady do gry - PROBLEM-PROSZE O POMOC!!!
W dniu dzisiejszym odpalilem gre i zamiast spokojnie zaczac grac ujrzalem okno XML PARSING ERROR. A w oknie - not well-formed (invalid token) at line 1 of last_saved_gamed.xml. W zaleznosci od tego co robilem czyli probowalem ustawic nowy profil do nowej gry czy cokolwiek innego zmieniala sie tylko koncowka bledu... Przeinstalowalem gre wyrzucilem wszystko i postawilem na nowo. Niestety bez zmian. Tragedia. Jestem laikiem komputerowym, komp sluzy mi do grania w FMa... Oczekuje pomocy i z gory dzieki.

omega Młody aktywista

30.04.2008 12:29    #17253     Sufler - Porady do gry - Jak grać defensywnie?
Skoro problem z taktyka i obrona to musze sie odezwac;]
tzar te wyjatki to ja:P? Otoz ja rowniez w kazdym sezonie trace w lidze najmniej bramek srednio mniej niz 0,5 na mecz (liga Polska Legia) Ostatnio chyba 10 bramek stracilem w lidze jakos tak Aby dobrze ustawic defensywe trzeba naprawde troche sie poglowic samo nastawienie nic nie da Kazdy zawodnik musi miec ind polecenie ktore powoduje ze obrona gra dobrze. W ktoryms z dawniejszych tematow dosyc szczegoowo opisalem jak ustawiona jest moja linia obrony z dokladnym opisem polecen indywidualnych Temat nazywal sie jakos "obrona" czy cos takiego.
Wiadomo nawet najlepsza taktyka nie sparwdzi sie jesli ma sie slabych pilkarzy ale najlepsi obroncy swiata bez dobrej taktyki nie zagwarantuja w FMie dobrych wynikow.
Powiem szczerze 2 razy mi sie pisac nie chce jak to ja mam ustawione poszukaj tego tematu. Ew umiesc taktyke na sieci zassam i zobacze cos sknocil;] Co do defenswynego pomocnika obecnie nie gram typowym DM aczkolwiek 1 ze srodkowym pomocinikow MC ma u mnie za zadania defensywne kiedys gralem DM i tez bylo wszystko ok w defensywie Grajac z DM gralem ustawieniem 4-1-2-2-1 Teraz gram 4-2-2-2 bez DM
Podsumowujac cholernie wazna role odgrywaja ustawienia indywidualne wszystko musi wspolgrac ze soba.

aquarius1978 Partyzant

29.04.2008 20:52    #17254     Sufler - Porady do gry - Pytanie o klub i lige
Ok dzieki za pomoc, z jednym problemem sie uporalem sam, mianowicie jesli chodzi z zmiene zazwy klubu w trakcie gry. Jesli ktos bedzie zainteresowany to piszcie.

Pozostaje drugi problem z zamiana polskiej ligi ( tej grywalnej z 3 liga grupowa ) z liga francuska. Otoz zamieniam wszystkie kluby tak jak przewiduje "ustawa" i niby wszystko powinno byc dobrze, ale gdy uruchamiam gre z zamieniona liga francuska, to jesli wybieram tylko 3 ligi to jest spoko, gra dziala bez problemu. Natomiast jesli chce uruchomic z 4 liga francuska ( 4 grupy ) pomimo ze zamienilem kluby w takiej samej ilosci jak orginal to pojawia sie komunikat:
ARRAY::remove_range() - arguments out of range

Moze ktos wie w czym moze byc problem???

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

29.04.2008 16:05    #17255     Sufler - Porady do gry - Nazwa taktyki...?
ale wy macie problemy...

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

29.04.2008 14:43    #17256     Sufler - Porady do gry - Nazwa taktyki...?
Witam! Chciałbym sie dowiedzieć czy tylko ja mam taki jakby problemik z nazwą dla taktyki. Rozpoczynając grę, standardowo w skład - taktyka mamy ustawioną już formacje 4-4-2. Dlaczego jak zaczynam ją sam modyfikować, zmieniać pozycję ustawiać strzałki rajdów itp. itd. to nazwa się automatycznie nie zmienia, czy tam na 4-5-1 itp. czy nawet przykładowo 4-4-2 (zmodyfikowane).
Z tego co pamiętam to w FM 07 jak sie wprowadziło jakąś zmiane to automatycznie w górnym lewym rogu tam gdzie mamy nazwę taktyki dochodził napis że "zmodyfikowane".

Chociażby sam dopisek "zmodyfikowane" powinien sie pojawiać.
przykładowo 4-4-2 - coś tam poustawiam, pozmieniam to nazwa powinna automatycznie się zmienić na "4-4-2 zmodyfikowane". Tak jak to miało miejsce w poprzednim FMie. Już pominę że daję 5 zawodników w linii pomocy to i tak zostaje nazwa nie 4-5-1 a 4-4-2 ...:/ ?

Czy Wy też tak macie? Czy może jest to normalne w obecnym Fmie.
Czy ja mam może jakiś błąd bo już sam nie wiem.?

pozdrawiam.

Tzar Przodownik pracy

29.04.2008 13:31    #17257     Sufler - Porady do gry - Nowy stadion
Nie mogłeś znaleźć bo nie szukałeś. Dopiero co był taki temat.
---
http://cmrev(...)axu.html
-----
Ale zaraz pewnie napiszesz, że tam nie ma odpowiedzi na pytanie ile by kosztował itd. No więc tak: wszystko jest w instrukcji. Czytałeś instrukcję? To taka książeczka, która była w pudełku z grą.
No chyba, że kupiłeś grę na allegro, ale była bez instrukcji i dlatego tak tanio ;)

zabul255 Partyzant

28.04.2008 21:45    #17258     Sufler - Porady do gry - dziwny problem
mam taki problem ze u mniej znanych pilkarzy nie sa pokazywane wszystkie atrybuty tylko sa same kreski...co mam w tym wypadku zrobic:///

Tzar Przodownik pracy

27.04.2008 22:44    #17259     Sufler - Porady do gry - FM Modifier 2.25
FMM 2.25 działa ze wszystkimi wcześniejszymi wersjami FM 2008.

Kerry, ważne jest właśnie jaką masz wersję gry (z fixem czy bez). Ja mam 8.0.2 bez fixa i używam FMM 2.24 bezproblemowo. Jeśli masz z fixem (a z błędu tak by wynikało), to używaj 2.25 a w opcjach ustaw wersję gry FM 8.0.2 zamiast FM 8.0.2 Updated.
Na zagranicznych forach ludzie zgłaszali ten sam problem (ID: 1073) i to pomagało.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.04.2008 18:11    #17260     Sufler - Porady do gry - Puchar Inter Toto(Puchar Lata)
bo musisz skasowac początek hidalgo dał linka do http://cmrev(...)space.pl
a trzeba www.sendspace.pl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution