Skoro problem z taktyka i obrona to musze sie odezwac;]
tzar te wyjatki to ja

? Otoz ja rowniez w kazdym sezonie trace w lidze najmniej bramek srednio mniej niz 0,5 na mecz (liga Polska Legia) Ostatnio chyba 10 bramek stracilem w lidze jakos tak Aby dobrze ustawic defensywe trzeba naprawde troche sie poglowic samo nastawienie nic nie da Kazdy zawodnik musi miec ind polecenie ktore powoduje ze obrona gra dobrze. W ktoryms z dawniejszych tematow dosyc szczegoowo opisalem jak ustawiona jest moja linia obrony z dokladnym opisem polecen indywidualnych Temat nazywal sie jakos "obrona" czy cos takiego.
Wiadomo nawet najlepsza taktyka nie sparwdzi sie jesli ma sie slabych pilkarzy ale najlepsi obroncy swiata bez dobrej taktyki nie zagwarantuja w FMie dobrych wynikow.
Powiem szczerze 2 razy mi sie pisac nie chce jak to ja mam ustawione poszukaj tego tematu. Ew umiesc taktyke na sieci zassam i zobacze cos sknocil;] Co do defenswynego pomocnika obecnie nie gram typowym DM aczkolwiek 1 ze srodkowym pomocinikow MC ma u mnie za zadania defensywne kiedys gralem DM i tez bylo wszystko ok w defensywie Grajac z DM gralem ustawieniem 4-1-2-2-1 Teraz gram 4-2-2-2 bez DM
Podsumowujac cholernie wazna role odgrywaja ustawienia indywidualne wszystko musi wspolgrac ze soba.
Najnowsze posty