Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

szolik10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.05.2008 21:32    #17241     Sufler - Porady do gry - jak zrobić przyśpiewki
zrobiłem jedna przyspiewke dla Ślaska Wrocław i wydaje mi sie ze mozna zrobic tylko jedna, bo nie ma jak ich nadpisac. Ale mam jeszcze jeden większy problem, bo jak juz odtwarza przyspiewke w grze to leci cicho i ledwo ja słychać. Da rade jakoś ustawic gdzieś zeby głosniej odtwarzało??? I co w tym pliku match sound oznaczaja te 4 cyferki np.0, 4, 2, 0. Odpowiedzcie bo planuje zrobic przyspiewki dla całej polskiej ligi więc i wy tez na tym skorzystacie

Tzar Przodownik pracy

01.05.2008 20:43    #17242     Sufler - Porady do gry - Odwołania od kar
W temacie http://cmrev(...)ic_.html
[quote=Krystek]Z góry przepraszam za trochę mylący tytuł ale chciałem przyciągnąć czytających![/quote]
Nie wiem jak dla was, ale dla mnie to jest łamanie zasad z premedytacją.

Tzar Przodownik pracy

01.05.2008 20:28    #17243     Sufler - Porady do gry - Żenada
Starczy już. Kilka minut przed napisaniem tego posta założyłeś swój wątek z tym problemem. Nie będziemy rozwiązywać jednego problemu w kilku wątkach.

Tzar Przodownik pracy

Bez problemu możesz grać na starym save.
----
[quote=Krystek]Witam!

Z góry przepraszam za trochę mylący tytuł ale chciałem przyciągnąć czytających!
Otóż mam ogromny problem z moim kochanym FM 2008, a nie mogłem znaleźć podobnego tematu...[/quote]
A za dwa dni ktoś założy nowy temat z identycznym problemem i napisze, że nic nie znalazł :/ Teraz zastanów się, dlaczego?
Nazwy brzmiące jak nagłówki z Faktu czy innego Super Expressu zachowaj dla siebie, na Suflerze czytających nie trzeba przyciągać. Nie będę już robił wywodu - w Zasadach masz cały paragraf o nazewnictwie tematów.

ResetPL Młody aktywista

Albo tak: Odinstaluj grę.Później Menu Start>Uruchom>"regedit">HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Sports Interactive>Installs> Football Manager 2008> pousuwaj wszystkie pliki z stamtąd, albo cały folder FM 2008(Niekoniecznie muszą to być takie same pliki jak na załączonym obrazku). Zainstaluj grę. Może to nieodpowiedni przykład, ale miałem jeden problem z Nero. Przeinstalowywałem program i nie pomagało. Dopiero jak wyrzuciłem pliki rejestru.

Mam nadzieję, że pomogłem...
Pozdrawiam ;]

Krystek Partyzant

01.05.2008 18:19    #17246     Sufler - Porady do gry - Żenada
Witam!
Wygląda na to, że mam podobny problem - u mnie na szczęście da się kontynuować grę ;P ale cały mecz wygląda podobnie. Bramki pojawiają się i znikają - wynik zmienia się jak szalony - a rozpoczęcie nowej gry nic nie daje. Tak samo zapytam czy da się coś z tym zrobić? Może temat się ożywi ;)

Krystek Partyzant

Witam!

Z góry przepraszam za trochę mylący tytuł ale chciałem przyciągnąć czytających!
Otóż mam ogromny problem z moim kochanym FM 2008, a nie mogłem znaleźć podobnego tematu...

Chodzi o to, że podczas meczu - zazwyczaj tuż po drugiej połowie gra zaczyna wariować. Komentarz przestaje się zgadzać z tym co się dzieje na boisku - a w dodatku wynik momentami zmienia się jak szalony (podczas jednej akcji 1:0 dla mnie a później 0:3 dla przeciwnika, potem znów 1:0) ;P. Nie wspominając o czerwonych kartkach i kontuzjach! Po meczu mogę kontynuować grę itd. jednak cała przyjemność z rozgrywania jakiegokolwiek spotkania pryska!

Odinstalowałem i zainstalowałem grę kilka razy ( ostatnim razem czyszcząc wszystko oprócz save-ów ). Nie pomaga także rozpoczęcie gry inną drużyną bo już w pierwszym meczu problem się powtarza.

Czy da się coś z tym zrobić !? Z góry dzięki za pomoc

rokfor86 Partyzant

01.05.2008 17:32    #17248     Sufler - Porady do gry - PROBLEM-PROSZE O POMOC!!!
Jesli juz jest na wierzchu tego typu problem to ja opisze swoj.. a mianowicie mam juz rok 2017 w FM08 i normalnie sobie gralem..mijaly kolejne dni a tu nagle..stalo sie, gra mi sie zatrzymala i ani rusz dalej sie nie chce bujnac..save wczytuje sie bez problemu zadnych errorow nigdy nie mialem nie wgrywalem zadnych łatek nic podobnego nie wiem czy jest na to jakis sposob? gre juz przeinstalowalem i ten sam feler jest nadal..prosze o pomoc moje gg 8989777

qx22 Partyzant

01.05.2008 10:32    #17249     Sufler - Porady do gry - jak zrobić przyśpiewki
Akurat zrobienie dzwieku .wav to nie jest problem. Wystarczy znalezc filmik, nagrac sam dzwiek i przekonwertowac.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
01.05.2008 08:15    #17250     Sufler - Porady do gry - jak zrobić przyśpiewki
Problem ze zrobieniem przyśpiewek jest złożony. Mój problem polega na tym, że te przyśpiewki, które wgrałem pojawiają się w meczach ale zdecydowanie za rzadko. Myślę, że to jest do zrobienia skoro ktoś z zagranicy to zrobił.Najpierw trzeba znaleźć pliki dźwiękowe w formacie .wav z przyśpiewkami kibiców. Potem wgrać je do folderu sounds z odpowiednią nazwą:
- FM_tm_xxx - przyśpiewka dla zespołów, wskazuje na to napis tm. Zamiast xxx trzewba wpisać ID drużyny. Dla Manchesteru United jest to FM_tm_680
- FM_pl_xxx - przyśpiewka dla piłkarzy, wskazuje na to napis pl. Zamiast xxx trzeba wpisać ID piłkarza. Dla Gerrarda jest to Van Nistelrooya jest to FM_pl_3219

Po zrobieniu już takich plików dźwiękowych należy edytować plik match_sounds. Jest w nim opisane jak powinno się edytować wpisy. Robiłem zgodnie z tamtą instrukcją ale niestety dźwięki pojawiają się zdecydowanie za rzadko.

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution