Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ResetPL Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.05.2008 08:44    #17231     Sufler - Porady do gry - Odwołania od kar
W temacie http://cmrev(...)ski.html
[quote=zybi]siemano

organizujemy turniej w UEFA 2008 (najnowsza wersja fify)

zasady sa proste 16 osób (14 wolnych miejsc) każdy losuje druzne z uczestnikow Euro 2008. a potem zostaje juz tylko GRA.oczywiscie
pzrez net ;) (minimalne lacze 512)

nagród nie ma ,jak ktos jest chetny może sypnąc groszem dla zwyciescy tego prestiżowego turnieju.

W tym wątku robimy zapisy

Odliczanie do Euro rozpoczete........[/quote]

Nie wiem jak dla Was, ale temat mimo, że jest związany z piłką nożną, czyli także z FM to nie nadaje sie na forum.
Chyba kolega "zibi" nie czytał REGULAMINU.

kemot Partyzant

mam problem z tymi wszystkimi facepakami, logi...,itp.
Jak mam je wgrać??
Tutaj na suflerze znalazłem 2 wersje miejsc do wgrania:
Moje dokumenty/Sports Interactive/Graphics*/Facepacks*/England* - to było najpierw
Moje Dok./Sports Inter./FM08/Graphics*/FACEPACK - potem to
jak widać jest różnica więc nie wiem gdzie wreszcie.
kolejnym problemem jest fakt,iż nie wiem z kąd mam pobierać te pliki. Z tej strony(transfer kiepski) czy z innej i czy to wogóle jest jakaś różnica w nazwie pliku i w miejscu z którego ściągamy??

Czy może mi ktoś jeszcze raz wyjaśnić to wszystko i podać linki gdzie mógłbym większość tych różnych face,logo itp. packów sciągnąć.

Ari3l Partyzant

02.05.2008 23:43    #17233     Sufler - Porady do gry - Gra stoi :D
heh wlasnie w tym problem ze to drugie podejscie... save jest w porzadku ale ta magiczna data mi psuje gre :D

Dacik Partyzant

02.05.2008 23:15    #17234     Sufler - Porady do gry - Błąd w fm 08!!
A ja z innej beczki. Nie znalazłem takiego wątku, który poruszałby "mój" problem, a nie chciałem zaśmiecać suflera. Istnieje w ogóle taka możliwość, że zespół hiszpański, który dotąd miał jedynie sekcję młodzieżową (U-19) i pierwszą drużynę z biegiem czasu "dorobi się" drużyny B tak popularnej wśród hiszpańskich teamów?
Gram sobie Cartageną, która zaczynała w Segunda Division B, obecnie walczymy już trzeci sezon w Primiera Division i zaczynają się pewne schody. W młodzieżówce nie mogą grać starsi zawodnicy niż 19-latkowie, w pierwszym składzie grają ci najlepsi, więc młodziaki po 19 roku życia nie mogą ogrywać się u mnie. Muszę ich wypożyczać co kończy się tym, że nie ma szans by sprowadzony młody talent stał się moim wychowankiem (musi grac co najmniej trzy sezony w składzie - oczywiście po trzecim sezonie musi mieć mniej niż 21 lat). Istnieje jakakolwiek możliwość, żebym doczekał się drużyny B?

P.S. Gram na pathu 8.0.2 jeśli to cokolwiek zmienia :)

jordaneq Młody aktywista

02.05.2008 23:12    #17235     Sufler - Porady do gry - Granie na nerwach
John Arne Riise
Pomniejsze problemy : Sergio Aguerro graja mu na nerwach
to samo u Ricardo Quaresmy , F.Torresa i wielu innych...
Co robic?
Prosze o pomoc , nie moge sprzedac Aguero ,bo jest dla mnie najlepszym strzelcem :/

Vesoly Partyzant

Temat ten zawitał też na forum SI. Z tego co tam wyczytałem problem często powodowany różnymi czasami dostępu do kości pamięci zainstalowanych w komputerze. Ja jednak mam ten sam problem mimo, że pamięci są identyczne(ten sam producent, model, parametry). Na chłopski rozum wydedukowałem,że kiedy zaczyna brakować pamięci RAM, to wykorzystywany jest dysk twardy, i wtedy uaktywnia się ten sam mechanizm, co przy różnych czasach dostępu(to tylko moje przypuszczenia, mogące być wierutną bzdurą). Według mnie należy:

- zminimalizować liczbę programów działających w tle,
- dostosować liczbę lig do możliwości komputera,
- wykorzystywać program czyszczący pamięć RAM(jakiś memory cleaner, czy coś podobnego), ALE nie robić tego kiedy przycisk "kontynuuj" zmieni się na"zgłoś zespół"
- - nie dokonywać ŻADNYCH zmian w grze, ZWŁASZCZA w taktyce i składzie, kiedy przycisk "kontynuuj" zamieni się na "zgłoś zespół"
- niestety prewencyjnie zrobić save'a przed każdym meczem.

O ile większość tych rozwiązań zmniejszyła tylko częstotliwość występowania problemu, o tyle ostatni na razie go zlikwidował, choć używam go od niedawna, więc za wcześnie na jakieś wnioski. Napisałem, że "kontynuuj" zmienia się na zgłoś zespół", choć nie do końca pamiętam na co sie zmienia, a jestem 180 km od kompa, na którym mam FM'a. Chodzi po prostu o moment kiedy "kontynuuj" zmienia się na "coś tam", przed rozpoczęciem meczu.

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

Zauważyłem taki problem że asystent/trener nie organizuje żadnych sparingów dla drużyny rezerw jak i U-18, mimo że ma to ustawione w ustawieniach zespołu dotyczących rezerw i U-18. Jest taka opcja "organizowanie sparingów dokonywane przez asystenta/trenera" ta opcja jest włączona i nie wiem dlaczego nigdy moja drużyna rezerw nie ma sparingów. Wszystko poustawiane jest jak być powinno a mój asystent nigdy nie zorganizował żadnego sparingu. Okres przed sezonowy praktycznie minął a tu nic.
Czy Wy też macie taki problem?
Bo ja nie wiem dlaczego tak sie dzieje.

cantona88 Partyzant

Witam, miałem ten sam problem ( 5.12.2009 myślałem, że już po grze ( totalna załamka, dziewczyna myślała, że mi ktoś w rodzinie umarł:-) ), ale udało się! Jak się okazuje najprostsze rozwiązania są najlepsze - poszedłem do kumpla z save'em, w wielkim napięciu nacisnąłem " kontynuuj' i jest! Wszystko śmiga, pozdrawiam FMmaniaków!
P.S. grałem na wersji 8.0.0, nieoryginalnej, miałem wgrane facepacki i logosy.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Skoro gra Ci wariuje to musi być to czymś spowodowane. Masz może problemy z systemem, kompem albo coś? Zainstalowanie patcha 8.0.2 nic złego Ci nie zrobi, wręcz na odwrót.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Krystek Partyzant

Tak na wstępie sorry za taki tytuł i przyciąganie czytelników - ale równie dobrze mogłem dać tytuł : PROBLEM... i wychodzi na to samo. Ale spoko
Wracając do tematu sposób RESETA nie podziałał - po dezinstalacji usunąłem wszytko z rejestru co łączyło się z football manager i sports interactive.
Co do patcha - właśnie skończyłem lekturę wszystkich zmian i nie znalazłem nic o moim problemnie (ale jestem tylko człowiekiem i mogłem coś przeoczyć) - i właśnie czy ktoś tym sposobem naprawił sobie grę? czy to tylko domysły?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution