Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

karol93 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam mam problem.Gra podczas każdego meczu mi sie tnie jak są pokazywane akcje zawodników.mój komp to athlon 3000+, 2 giga ram, geforce 6800xt i dysk 160gb.Zauważyłem to po nowej skórce kiedy ją włączyłem.Wie ktoś co trzeba zrobić

karol93 Partyzant

05.05.2008 17:51    #17222     Sufler - Porady do gry - Crush Dumps
Witam mam problem.Gra podczas każdego meczu mi sie tnie jak są pokazywane akcje zawodników.mój komp to athlon 3000+, 2 giga ram, geforce 6800xt i dysk 160gb.Zauważyłem to po nowej skórce kiedy ją włączyłem.Wie ktoś co trzeba zrobić?

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

04.05.2008 23:56    #17223     Sufler - Porady do gry - Gra stoi :D
Sorki że się wtrącam ale najzabawniejsze w tym całym wątku, problemie jest odniesienie się w niecodzienny, lajtowy, optymistyczny sposób autora tematu do problemu, cytuje "Gra stoi :D" hehe:D szacunek dla Ciebie.;)

heh:) no to spoko, dzięki. No właśnie, punkty może sie zaliczały ale sie nie wyświetlało i nie byłem pewny. Ale już po problemie.
Dzięki wielkie.
Pozdrowionka.

Lesio Partyzant

04.05.2008 20:40    #17225     Sufler - Porady do gry - Problem z połączeniem!
Hej, nie wiem czy wy macie ten sam problem, ale ostatnio wcale nie mogę połączyć się z Waszą stroną przez adres cmrev, strona załadowała mi się dopiero poprzez fm.gram.pl ??? Nie wiem czemu tak jest? Może inni użytkownicy też mają ten problem? Od czego to zależy?, czyżby te strony miały inne serwery?
Nie wiem czy Wy tak macie, ale uczulam na problem!
PZDR

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
[quote=bioly]Wszędzie na Sufler ta opcja mi nie działa.
przykładowo tu np. - http://fm.gr(...)rw_.html[/quote]

Naprawiłem :) Dawanie działało, skopało się natomiast wyswietlanie i tu tkwił problem :) Wszystkie punkty, które dałeś zostały zaliczone.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Wszędzie na Sufler ta opcja mi nie działa.
przykładowo tu np. - http://fm.gr(...)rw_.html

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
działa na razie adres fm.gram.pl ale juz niedługo wszystko wróci do normy :) To nie jest problem serwera, tylko domeny.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

A ja mam taki problem ze na waszą stronę moge wejsc tylko po linku z googli bo jak wpisuje cmrev.com to mi wyskakuje żę nie można znaleźc serwera czy to u mnie cos nie tak czy u was

kubamaly93 Młody aktywista

03.05.2008 09:16    #17230     Sufler - Porady do gry - Granie na nerwach
Również miałem ten problem w tym przypadku z Gabrielem Millito. I wiem jak to rozwiązać.

#Odizoluj prowokatora całej kłótni od reszty teamu. Kadra B ( na jakiś czas, lub nie powoływanie go na mecze )

#Ukarz tą osobę karą za nieprofesjonalne zachowanie ( formalna nagana, bądź wstrzymanie pensji )

#Sprzedaż zawodników nie jest potrzebna, ponieważ ten problem mija po pewnym czasie

#Do tego momentu polepsz morale tych osób, którym dany zawodnik gra na nerwach ( czyt. nowy kontrakt, pochwała )

#Ostateczne wyjście to sprzedaż owego zawodnika.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution