Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

toretto Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.05.2008 14:02    #17211     Sufler - Porady do gry - problem z gra przez neta!!!!!!!
Witam

Mam problem z gra przez neta niby tworze serwer niby wyswietla mi sie ip ale nikt nie moze sie polaczyc. Jak inna osoba hostuje wpisuje jego ip obraz z zakladki siec nie zmienia sie a myszka zamienia sie w pileczke i nie przechodzi dalej.

Moze ma ktos jakis pomysl jak grac?? moze czegos nie zainstalowalem(mam hamachi i orginala fma) z gory dzieki za pomoc

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

06.05.2008 11:03    #17212     Sufler - Porady do gry - Poblem
Jeśli grasz na dużej bazie danych to kilka talentów znajdziesz bez problemu.
Jeśli nie masz dużej wiedzy u trenerach, scoutach o tamtych rejonach Brazylii, Argentyny to w wyszukiwarce ich nie znajdziesz, musisz sam szukać w tamtych poszczególnych klubach.
Ale i tak pewnie będzie problem z pozwoleniem na prace u tamtych graczy, bo ja mam właśnie taki problem że u wielu graczy z Ameryki Płd. nawet po odwołaniu się nie otrzymują pozwolenia na prace i z transferu nici.:/

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

06.05.2008 10:24    #17213     Sufler - Porady do gry - Problem z zarzadem (kontrakt)
odkopałem ten temat bo mam identyczny problem. w siedzibie zarządu napisane, że już negocjują, więc myślełem że przegapiłem ofertę, ale jak się jej nie rozpatrzy to nie można kontynuować, więc oferty nie było. kontrakt wygasł 30.06.2011, zawsze się dostawało około maja/czerwca ofetę jak chcieli przedłużyć, a jak nie to zwalniają bez przedłużenia, a ja czekam ponad 2 miesiące i oferty nie ma. btw. zarząd jest zachwycony moją pracą.

ronin1991 Partyzant

06.05.2008 09:36    #17214     Sufler - Porady do gry - Poblem
Część FM-maniacy
Mam problem, nie wybrałem na początku gry dodatkowo Brazylii i Argentyny, boli mnie to bardzo ponieważ nie ma w mojej karierze wielu talentów. Próbowałem już DDTgenerator2007, ale nie pomogło. Może znacie jaiś program który pomoże??

Z góry dzięki xD

resq Partyzant

05.05.2008 22:37    #17215     Sufler - Porady do gry - Granie na nerwach
@simao
Co to za przyjemność granie z edytorem? Przecież skoro twórcy gry to sobie tak wymyślili to znaczy że tak jest realistycznie.

@jordaneq
Aguero rules! :) Mój ulubiony player.

Ale co do tematu, miałem taki sam problem w Chelsea, Terry i jeszcze ktośtam nie lubili Zarate bo ten swego czasu buntował się że nie chcę go sprzedać do Barcelony, ale jak zaczął grać w pierwszym składzie to się uspokoił i strzelał dużo bramek. A mimo to Terry wciąż go nie lubił. Aczkolwiek poza tym, że Panowie za sobą nie przepadali, to nie odnotowałem większych problemów. Obaj grali ze sobą w teamie, i nie miałem powodów do narzekań na ich formę. ;)

Więc może po prostu to jest tak że chłopaki nie chcą ze sobą wódki pić, ale jak walczą dla dobra klubu to zostawiają te emocje poza boiskiem?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Ja mam natomiast inny problem ostatnio wrócilem do kochanej Łęcznej w 07 i sobie pykam cwiercfinał ligi mistrzów po skończonej porażką rozgrywce wziełem ''zapisz'' i ku mojemu zdziwieniu po kilku sekundach gra wyskoczyła do windowsa i pisze ''zapis gry zakończony niepowodzeniem'' i tak za każdym razem jak w tym save zapisuje czy ktoś ma jakis sposób na ''unicestwienie'' problemu ???
PS:Próbowałem takze to drugie zapisz nazywajac inaczej ale nie pomogło

krolik123 Partyzant

05.05.2008 20:40    #17217     Sufler - Porady do gry - problem z gra w obronie
kuab : ale to sie zdarzylo juz kilka razy!!! a cleber to moj jeden z jalepszych graczy wiec zostanie(poza tym sprzedalem glowackiegi i na jego miejsce kupilem jarzebowskiego)
taki sam problem miaem w 2 poprzednich klubach gdzie mimo iz bylem faworytem wiekszosci meczow to przegrywlem bo tracilem duzo bramek.

ale jak ustawia sie to, ze dany zawodnik ma kryc danego gracza od druzyny przeciwnej?

krolik123 Partyzant

05.05.2008 20:01    #17218     Sufler - Porady do gry - problem z gra w obronie
Witam!! mam problem z gra w obronie. w wisle krakow graja dudka,cleber,glowacki i aszczynski czyli na polskie realia wymiatacze, a mimo to trace 5 bramek z e slaba austria wieden. staram sie za kazdym razem rozszyfrowac przeciwnika,podgladam jego taktyke i zawodnikow mimo to wciaz trace duzo bramek. drugie pytanie:
gdzie sie ustawia indywidualne krycie?? (kto kogo ma kryc wmeczu :] )
z gory dzieki za odpowiedzi!! pzdr

Sorgoo Partyzant

Ściągam facepack AeroGlass do ligi polskiej i po załadowaniu wszystkiego wchodzę w profil byle jakiego zawodnika i każde zdjęcie jest przesunięte w prawo tak, że ucina mi kawałek zdjęcia.
I tu pojawia się problem, co zrobić aby zdjęcia nie były tak ucięte??

karol93 Partyzant

05.05.2008 17:53    #17220     Sufler - Porady do gry - Gra stoi :D
Witam mam problem.Gra podczas każdego meczu mi sie tnie jak są pokazywane akcje zawodników.mój komp to athlon 3000+, 2 giga ram, geforce 6800xt i dysk 160gb.Zauważyłem to po nowej skórce kiedy ją włączyłem.Wie ktoś co trzeba zrobić

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.