Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kubamaly93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.05.2008 18:24    #17201     Sufler - Porady do gry - Przyspieszenie gry
Jeżeli masz win XP to wypróbuj jednej metody:

1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na pulpicie > Właściwości
2. Ustawienia>Zaawansowane
3. Rozwiązywanie problemów>przyspieszenie sprzętowe
4. Ustaw na pełne i spróboj

Może pomoże. Pozdrawiam.

about Partyzant

08.05.2008 16:53    #17202     Sufler - Porady do gry - BUG ? BłąD ?
Witam

Może ten temat był wałkowany , lecz wątpie bo mój problem jest dość dziwny wstawiałem usuwałem plik FAKE czyli repr HOLADNIA NIEMCY itp wstawiłem ładnie pięknie niemcy ładnie działają lecz holandia nie ?
u-19 powołania są
u-21 powołania sporadyczne
seniorska nie ma ?
dlaczego ?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.05.2008 19:06    #17203     Sufler - Porady do gry - termianrz...
Mialem taki sam problem z tym zapisem(w 07)mam jeszcze na dysku a chcialbym zagrac jak udalo ci sie zapisac?
Flavo jak bierzesz zapis teraz nie kasuje ci historii(Chyba że teraz mi sie cos pomyliło)Może to ma związek z tymi zapisami...

artyk1991 Partyzant

07.05.2008 17:32    #17204     Sufler - Porady do gry - FM w pasku!!
Właśnie w tym problem że właśnie grałem mecz :(

Arcz Partyzant

07.05.2008 16:43    #17205     Sufler - Porady do gry - termianrz...
Witajcie mam duzy problem zaczal mi sie 3 sezon i zagralem 2 mecze towarzyskie i 2 pucharowe chodzi tu o bundeslige i normalnie chcialem wyjsc z gry i zawsze zapisuje gre normalnie czyli zakoncz zapisz ale na koncu pojawila sie informacja ze zapis gry zakonczony niepowodzeniem i tak jak zawsze kiedy sie tak robi wchodzilem zapisz stan gry jako..usuwalem wszystko co tam jest dawalem zapisz i dzialalo lecz teraz znowu bylo zapis gry zakonczony niepowodzeniem wiec coz wyszlem z gry weszlem spowrotem popatrzalem na sklad i byl taki jakbym zapisal byla informacja o ostatnim meczu ale...wlasnie usunal sie caly terminarz poprzednie 2 sezony i te 4 mecz i dalszych rowniez niema pustka...jest jakas szansa zeby to wszystko przywrocic?

krolik123 Partyzant

06.05.2008 20:34    #17206     Sufler - Porady do gry - problem z gra w obronie
ale macie problem :] rotacja musi byc i tez ja stosuje. wiem o co biega w managerze, ale poprosilem Was o pomoc bo bylem zdziwiony tym ze tak slabo graja obroncy. sami musicie przyznac ze we wczesniejszych managerach nie trezba bylo sie jkaos nadzwyczajnei wysilac zeby wygrywac, a w fm 08 jest inaczej(i bardzo dobrze). nie musicie m iwiec mowic ze potrzebna jest rotacja itd :)

ale wielkie dzieki za pomoc, na pewno sie przyda!!

Flavo Partyzant

06.05.2008 20:10    #17207     Sufler - Porady do gry - Klub półzawodowy
Komar a ty masz jakis problem?? zauwazyles ze napisalem o tym jak wyjsc z dlugu?? a o swoim klubie napisalem bo mialem podobna sytuacje jak kolega...

brak slow

Lasicu Partyzant

06.05.2008 15:13    #17208     Sufler - Porady do gry - problem z gra w obronie
Jeśli nadal masz problem, ze słabą grą piłkarzy zastosuj roszad w składzie, a w szczególności wystawiaj częściej juniorów. Młodzi często potrafią dobrze zgrać dwa trzy mecze pod rząd, a piłkarze z pierwszego składu mogą odpocząć.
Ja tak zrobiłem w mojej Legi w drugim sezonie gdy w tabli sięgnąłem dna. Efekty widać było od razu. Teraz pne się w górę. Załączam zdjęcie na potwierdzenie tego.

Łunio Partyzant

Witam, mam problem, wgrałem sobie niedawno od nowa managera i grałem chwilkę, wszystko było w porządku dopóki nie wgrałem patcha 8.0.2. teraz mecze strasznie wolno chodzą, kuleczki zacinają sie... przesuwanie suwaków nic nie pomaga... co można zrobić nie usuwając patcha?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

06.05.2008 14:12    #17210     Sufler - Porady do gry - problem z gra przez neta!!!!!!!
Może problem z prędkościa Internetu? Pamiętaj, aby wyłączyć wszelkie pobierania, torrenty, rapidy i inne, które zabierają prędkość.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.