Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
12.05.2008 16:19    #17191     Sufler - Porady do gry - problem z grą przez neta
w statusie gry, czy gdzieś tam jeszcze masz tzw. build i tam można to sprawdzić.Fix ma 118048 a 8.0.2 bez fixa nie wiem. Pobiercie to http://www.cmrev(...)ix_.html i zainstalujcie wszysc. Być może inna wersja patcha 8.0.2 jest przyczyną waszych problemów.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
12.05.2008 16:19    #17192     Sufler - Porady do gry - problem z grą przez neta
w statusie gry, czy gdzieś tam jeszcze masz tzw. build i tam można to sprawdzić.Fix ma 118048 a 8.0.2 bez fixa nie wiem. Pobiercie to http://www.cmrev(...)ix_.html i zainstalujcie wszysc. Być może inna wersja patcha 8.0.2 jest przyczyną waszych problemów.

nie wiem jak to zrobiłem, że się zdublowało ale gratuluje. Można oczywiście usunąć jedną wypowiedź, jeżeli się komuś chce.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

koomaar91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
11.05.2008 21:45    #17193     Sufler - Porady do gry - problem z grą przez neta
witam gramy sobie z trzema kolegami przez neta i jest dobrze:) tylko jest jeden problem dla jednego kumpla caly czas zmieniaja sie wyniki;/ my patrzymy wyniki na zywo i jest np. 3-1 dla niego a po meczu wyskakuje wynik ze przegral 2-0 albo np. jest wynik 1-1 a po meczu nagle 6-0 no i nie da sie grac:( ... czy wie ktos moze o co w tym chodzi i jak to naprawić? z gory dzieki :)

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.05.2008 18:44    #17194     Sufler - Porady do gry - W jakim formacie?
microsoft word z tego co się orietuje, a screeny pózniej ;) poza tym tu masz wszystko dokładnie ;) http://cmrev(...)ion.html
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

stachu90 Partyzant

10.05.2008 12:51    #17195     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
dzi[quote2=kerry][quote=stachu90]http://i30.tinypic.com/kal3t4.jpg po w piątym sezonie gry arsenalem pozostało 3 graczy ze starej drużyny;p. reszta to młode wilki, dla znawców FMa są to bardzo znane nazwiska. w ciągu czterech sezonów 3 razy byłem w finale LM z czego dwa razy wygrałem. 2 razy mistrzostwo angli 2 razy drugie miejsce. 3 razy puchar ligi i raz puchar anglii. pozdro[/quote]

powiem Ci jedno - masz zarąbisty skład, pełen młodych, wręcz świetnych zawodników. Pozazdrościć.[/quote2]

dzięki wielkie. tylko przez to że mam słabość do talentów i częstej wymiany zawodników między sezonami mam problemy ze zdobywaniem niektórych trofeów. wiadomo, zespół młody, trochę niezgrany. ale za to frajda z gry

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.05.2008 08:28    #17196     Sufler - Porady do gry - dDs 2
mam problem z tym właśnie skinem. Otóż przewczytałem gdzieś, że aby w dDs 2 były widoczne atrybuty, należy jakies pliki podmienić bądź usunąć (sprawdzałem to już dosyć dawno). Taki manewr już wykonałem i... guzik. Co prawda raz mi zadziałało, ale gdy wczytałem grę następnym razem, o dziwo, atrybuty znów były niewidoczne. Czekam na propozycje.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

O.K. A więc u mnie z wyborem klubu to są małe, a właściewie duże problemy. W CM 03/04 potrafiłem CAŁĄ grę przegrać jednym klubem ( Wisła Kraków). To był pierwszy CM od kolegi i tak grałem. W pierwszym FM wpadłem na genialny pomysł, aby prowadząc ten klub, którego mecz obejrzę w telewizji, i który wygra. No, ale wtedy LM leciała we wtorek i środę, więc :) Później brat mi wybierał kluby, ale i tak nie potrafiłem długo grać. Próbowałem kiedyś od bezrobotnego, ale nie za bardzo mi to wychodziło. Tak, więc mam spore problemy z wyborem klubu. W najnowszym FM głowną uwagę zwracam na:
- muszę lubić ten klub, ale jestem fanem Chelsea i nimi nie gram, bo to jest bezsensu najlepszym klubem, tak więc gram Lechem
- nie może być w tym klubie nielubianych przeze mnie zawodników ( Ronaldinho )
- często upodabniam się do innych graczy i gram tymi klubami co oni ( np. B! )
- jak widzę fajny skład ( np. NUFC B! to zaczynam nimi grę
- nie lubię, gdy klub jest zadłużony :) bo jeszcze komornik wejdzie :))
- musi być jakaś kasa na tranfery
- lubię, gdy w klubie są jacyś młodzi, dobrzy zawodnicy i klub jest opierany na młodych wychowankach

Sorka, że tak przynudzam, ale musiałem :) Mam nadzieję, że to się przyda/.

P.S. Do redakcji !!!!!!!!

Tak z ciekawości to skąd nazwa pięciolatka ?

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

09.05.2008 15:10    #17198     Sufler - Porady do gry - prawa strona
Ściągnąłem sobie mod który powoduje zmniejszenie fotek piłkarzy
problem tkwi w tym , że całe życie gram na prawostronnej skórce a mod jest lewostronny
jest możliwośc żeby mod był prawostronny ;>
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Witajcie Towarzysze!

Rada Rewolucji zwraca się do Was z prośbą o pomoc w realizacji jednego z projektów, jakie będą w przyszłości wdrażane. Znów potrzebujemy Waszego wsparcia i zaangażowania, które tak często nam prezentujecie wypracowując kolejne normy.

Tym razem chodzi nam o odpowiedź na jedno proste pytanie: "Na co zwracasz uwagę wybierając w grze klub do prowadzenia?" - oczywiście poza sympatią. Poziom ligi? Reputacja? Średnia wieku? Budżet? Pojemność stadionu? A może jeszcze coś innego?

Wasze odpowiedzi zostaną wykorzystane przy realizacji projektu, którego celem będzie rozwiązanie raz na zawsze często pojawiającego się problemu z wyborem klubu.

Viva la Revolution!

RobinWLKP Młody aktywista

08.05.2008 19:28    #17200     Sufler - Porady do gry - FM w pasku!!
[quote=raveniasty]nacisnij CTRL S - tj robisz save
... potem wyłączasz grę i load game
to powinno pomóc ... mi pomaga na 100%[/quote]

[quote=artyk1991]Właśnie w tym problem że właśnie grałem mecz :([/quote]

:S

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.