Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

koomaar91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.05.2008 21:09    #17181     Sufler - Porady do gry - problem z grą przez neta
hehe nie tak prędko:) tak wszyscy mamy:) dlatego wciaz nie rozumiem gdzie problem:(

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.05.2008 20:14    #17182     Sufler - Porady do gry - problem z grą przez neta
Chyba powinienem dostac pomógł :D :P rozwiazałem problem...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
13.05.2008 20:38    #17183     Sufler - Porady do gry - Stroje EURO 2008
A muszą być koniecznie FM-owe? W internecie znajdziesz stroje zespołów na EURO bez problemów.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

13.05.2008 20:17    #17184     Sufler - Porady do gry - Stroje EURO 2008
Witam,ściągnąłem świetne stroje drużyn z EURO,ale mam jeden drobny problem - mianowicie gdy chcę je dać do Worda ( bardzo mi potrzebne) to mają czarne tło.Próbowałem,nie umiem.Wie ktoś jak je zmienić ,czy muszę ręcznie ?

koomaar91 Partyzant

13.05.2008 15:32    #17185     Sufler - Porady do gry - problem z grą przez neta
niestety chyba nie w tym problem:( kazdy z nas ma ta sama wersje patcha 8.0.2 117931 no więc moze jakies inne pomysly?

Aaron Młody aktywista

12.05.2008 23:46    #17186     Sufler - Porady do gry - Problem z Backgroundem
Otoż sprawdzałem ostatnio suflera i nic dokładnie na ten temat znaleźć nie mogłem. Mój problem polega na tym, że nie moge wgrać backgroundów.Tzn jedne się wgrały drugie nie. Te co się wgrały mają wspólną nazwe jaka jest w configu ( czyli plik id) a te co sie nie wgrały mają nazwe klubu i plik id. Nie wiem już co z tym zrobic. Da się jakoś w pliku config zmienić dane??? Jest do tego jakiś program?? Czy poprostu nie da się ich wgrać i koniec ?? Z góry thx za odpowiedz .

kubamaly93 Młody aktywista

12.05.2008 20:57    #17187     Sufler - Porady do gry - bankructwo, a punkty....
Potwierdzam, że Manchester United ma problemy finansowe. Największe zyski sponsoringu ma Real Madryt i on ma najbogatszą kasę klubową.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
12.05.2008 20:51    #17188     Sufler - Porady do gry - bankructwo, a punkty....
Klub z największym przychodem na świecie ma problemy finansowe? Ciekawe.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

patryk_augustow Młody aktywista

kurde musialem ostatnio zrobic reinstalke fm'a no i po wgraniu dodatków problem znów występuje chociaż wkleilem tam gdzie trzeba ten folderek.

Dodatki mam wgrane w program files/fm2008/data/GRAPHIC/pictures mam tam foldery kits,players oraz logos i wszystko hula tylko te tło mnie ryje. Więc mam pytanko czy ten folder default trzeba wkleic do folderu kits czy wklejac pokolei do np. kits/Poland?????????????
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

wilq1993 Partyzant

12.05.2008 19:32    #17190     Sufler - Porady do gry - Błąd z wczytaniem gry
Mam pewien problem:

włączam managera i zaraz po reklamach wejściowych wyskakuje mi błąd:
not well - formed at line 1 of last_saved_game.xml

Następnie w menu głównym gdy wybieram "wczytaj grę" i chcę wczytać obojętnie jaką karierę znów wyskakuje mi ten sam błąd a potem następny"Zapisana gra nie została wczytana".
Możecie powiedzieć o co chodzi??
Uprzedzę że nie robiłem formata a jedyne co to zmieniałem kartę dźwiękową...

Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.