Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

zidan1994 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.05.2008 08:50    #17171     Sufler - Porady do gry - problemy z głową
czy ktoś moze mi wyjasnic dlaczego mój obrońca-Rio Ferdinand ma 7 miesięcy kontuzij gdyz ma rozcietą głowe na taką kontuzje to chyba ze 2 tygodnie a nie 7 miesiecy

morfeus21 Partyzant

Zaczne od tego ze mam zainstalowanego fm'a z patchem 8.0.2 fix .Gram na bazie danych KIN4S z nizszymi klasami rozgrywkowymi polskiej ligi. Problem polega mianowicie na tym, ze kiedy jest podsumowanie sezonu (a konkretnie dnia 18 czerwca 2008) po wcisnieciu kontynuuj gra sie zawiesza i nie da rady nic zrobic , probowalem odinstlowac gre ale problem dalej wraca. Probowalem nawet grac od nowa ale nie pomaga ;/ Prosze pilnie o pomoc, bo nie wiem co robic !

resq Partyzant

@Rdeq7
Nie wydaje mi się że jest to problem z miejscem na dysku, bo przecież gra nie zapisuje nic w savie w trakcie zgłaszania zainteresowania posadą.

Jak dla mnie, jest to problem sprzętowy. Tzn może być niezależny samego silnika gry. - Bo rozumiem że okienko które się pojawia, jest okienkiem z Windowsa a nie z samej gry, czy nie? - Memory, w tym wypadku chodzi o pamięć RAM. Jeżeli masz laptopa, więc podejżewam że ramu nie ma zbyt dużo. Nie wiem 512?

Pojawia się więc problem z wykożystaniem pamięci, gra odwołuje się do zbyt dużego obszaru, przez co system "czuje się zagrożony" że straci normalne funkcjonowanie. Spróbuj powyłączać wszystkie zbędne programy które chodzą w tle, np. antywirusy, firewalle, jakies inne programiki; można też zminimalizować zużycie ramu przez windowsa poprzez wyłączenie odpowiednich procesów które działają w tle systemu.
Spróbuj najpierw tą metodę, jeżeli nie pomoże, a masz więcej niż 512 ramu, może się okazać że jest on uszkodzony lub poprostu jest go zbyt mało. Odpowiedzią w takim wypadku może się okazać zakup dodatkowej kości pamięci (takiej samej wielkości jak ta która posiadasz - lub całkowicie nowa większa - wtedy wyrzucasz starą i wkładasz nową) lub zmiana systemu na system który dużo mniej obciąża sprzęt - Linux ;) co sam z powodzeniem uczyniłem gdy miałem słaby sprzęt. Teraz co prawda już mam dużo lepszy, ale pozostaje przy linuxie bo wymiata ;).

Pozdrawiam

amadeo Partyzant

Witam!
Po wielu latach owocnej kariery (ostatnio w Tottenhamie) w 2043 roku chciałem zmienić otoczenie. Przeglądałem listę zagrożonych managerów, na liście był Lech Poznań. I tu pojawił się problem: po wyrażeniu zainteresowania posadą nastąpił błąd gry, gdzie "okienko" poinformowało mnie o "dangerously low memory", a następnie wyrzuciło mnie z gry. Powtarzałem sytuację kilkakrotnie z różnymi drużynami - cały czas miałem to samo, bez względu na to, czy manager był "niepewny", "bardzo niepewny" czy "na włosku". Nie wyrzucało mnie z gry tylko, gdy drużyna nie miała managera.
Czy ktoś z was wie o co chodzi?
Gram na laptopie z oryginalnym Windowsem i oryginalnym fmem.
Pozdrawiam licząc, że można coś zrobić z tym irytującym błędem.

krolik123 Partyzant

16.05.2008 22:08    #17175     Sufler - Porady do gry - Jak grać defensywnie?
ja prowadze watford klasycznym ustawieniem 4-4-2
w srodku sobolewski i gargula. i mam calkiem inny problem niz ty. po 5 meczach sezonu 6 strzelonych brameki 1 stracona.3 zwyciestwa remis iporazka.cieszce sie ze gram ok w def ale wkurza mnie slaba skutecznosc(choc w napadzie mam niezlych wymiataczy).jak ustawilem zespol?? boczni obroncy zero rajdow zpilka i samych rajdow i podania dlugie oraz podanie prostopadle.def pom sobol gra bardzo def. odpowiada glownie za destrukcje odbieranie pilek dlugie podania i krycie 1 na 1. reszta bez zmian. na twoim miejscu zmodyfikowal by trening(duzo defensywy), ustawil def pomocnikatuz przed linia obrony.

chociaz ja osobiscie wolal bym strezlac duzo bramek i duzo tracic niz malo strezlac i tracic!! mam nadzieje ze cos pomoglem

wojtoń Partyzant

16.05.2008 20:35    #17176     Sufler - Porady do gry - Logopack
Witam. Mam problem mianowicie po formacie kompa nie mam logopacka...chodzi mi o taki w którym są herby z bodajże 50 krajów w nazwie miał coś z "Mega Logopack" czy jakoś tak. Jeżeli ktoś mógł by mi pomóc go ściągnąć będę wdzięczny.

ugan1 Partyzant

16.05.2008 15:36    #17177     Sufler - Porady do gry - faul - był, czy nie??
http://cmrev(...)yke.html
W tym temacie trwa właśnie dyskusja na ten temat glosik omega i dmx wymieniają poglądy...

stream85 Partyzant

16.05.2008 10:13    #17178     Sufler - Porady do gry - KIN4S Apdejt - problem
Problem rozwiązany - w jednej z lig miałem o jedną drużyne za dużo

stream85 Partyzant

15.05.2008 09:44    #17179     Sufler - Porady do gry - KIN4S Apdejt - problem
Pozwolę sobie podłączyć się do tematu...
Po pierwsze wielkie gratulacje za tego updat'e!
Mam pewien problem, w edytorze stworzyłem kilkunastu nowych zawodników do drużyny Czarni Dęblin (aktualnie 5 liga), przeniosłem ich do ligi 4C. Zrobiłem także parę zamian klubów w tej właśnie grupie (wg klucza geograficznego). Kilka także w wyższych ligach. I niestety po wybraniu nowej gry i bazy danych po moich przeróbkach nie ma w menu wyboru Polski. A jak wybieram inny kraj, np. Włochy i biorę podgląd na polskie kluby to jest ich tylko 16... Czemu tak się stało? ktoś wie co z tym zrobić?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.05.2008 21:37    #17180     Sufler - Porady do gry - problem z grą przez neta
Hmmm ok. Apap nie pomógł to spróbujmy Apap NOC xD.Czy jemu ten problem pojawił sie od początku gry przez neta?I czy ma go na innych sava'ch ..?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.