Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Marwys Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.05.2008 10:35    #17141     Sufler - Porady do gry - problem z manageiro
moj problem jest nastepujący w 1 dzien 3 sezonu gra sie zawiesza?? co mam zrobic z tym fantem?? sciagalem patche i nie pomaga :(

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Nie załadowałem emotki.^^
A co do avataru i owszem. W tym najmniejszy problem :p
Może byście w końcu, jako jedna z nowych niespodzianek, zajęli się organizacją zjazdu ej :p

Wolfe Tone Partyzant

l[quote=Speed]Tylko pozostaje pytanie, jak ten problem rozwiązać?[/quote]
Jak 3 raz usuniecie użytkownikowi temat to się domyśli, że chyba jakieś głupoty pisze albo się powtarza ;)
To samo z 'pomagaczami' zdadzą sobie sprawę, że po co pisać w temacie, który zostanie usunięty z powodów powtórki czy innego tam,choć zdaję sobie sprawę, że pokusa dostania "punkcika" dla niektórych jest nie do przezwyciężenia ;))

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
[quote=Wolfe Tone]Oczywiście pisałem swoje uwagi z myślą o Suflerze. Żeby długo nie szukać aktualny temat założony przed momentem ;] - http://cmrev(...)owy.html[/quote]
Przyznaję, że nie wyrabiamy się z ilością tematów / częstotliwością ich pojawiania się. Nie zawsze ktoś z uprawnieniami do zamykania / kasowania tematów jest online, w tym czasie pojawi się już wiele odpowiedzi, itp, itd.
Tylko pozostaje pytanie, jak ten problem rozwiązać? Przecież nie zablokujemy możliwości zadawania pytań / pomagania tylko dlatego, że trafiają się złe tematy.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Wolfe Tone Partyzant

Oczywiście pisałem swoje uwagi z myślą o Suflerze. Żeby długo nie szukać aktualny temat założony przed momentem ;] - http://cmrev(...)owy.html
Jest to cudowny przykład "czegoś" co nie miało miejsca wcześniej.

Speed El Commendante

[quote=Wolfe Tone]@ hoody - popieram 100%
coś ode mnie
Jeszcze z rok temu, pewne tematy nie miałyby rację byty lub byłyby zamykane. Pewnych wypowiedzi a co za tym idzie ich autorów również. Żeby nie przeciągać - w skrócie - powoli ale jednak, obniżacie poziom. Tematy jeśli są na temat, są rozmywane tak, że czasem szkoda czasu tracić bo nic wartościowego do dyskusji o FM nie wnoszą, jak również nie pomagają w niczym.

Co do nowych funkcji, powiem dyplomatycznie, że mi nie przeszkadzają.[/quote]
Sprecyzujmy - chodzi o poziom tematów w Suflerze, zakładanych przez Czytelników, czyli de facto Was samych. My jako redakcja nie możemy narzucić użytkownikom zadawanie takich, a nie innych pytań. Możemy jedynie zamykać złe tematy i zachęcać do dyskusji na właściwe tematy. Czyż nie?
Jeśli chodzi o zawartość merytoryczną, tj. talenty, newsy, artykuły, grafikę i pliki to jako redakcja dbamy o to, by każdy materiał na CM Rev był pierwszej jakości.

Seju:
[quote=Seju]Heh ;) Możecie mnie wygonić, nie ma problemu.
Darzę tę stronę dużym szacunkiem, ponieważ tutaj się dowiedziałem czym tak naprawdę jest FM. Poznałem mnóstwo ludzi, z wieloma kontakt utrzymuję do dziś.
Jednak uważam (i dziwi mnie to, że sami rządzący tego nie widzą), że obecnie cmrev jest... niefajne? Ja bym to nazwał, jak to się popularnie mówi " przerost formy nad treścią".
Rozumiem, dążycie do tzw. doskonałości. Jednak nic nie odbuduje klimatu, jaki panował na stronie przed rokiem. Wtedy zarzekaliście się, ża avatary, emotki i inne "bajery' nie mają szansy bytu, gdyż to strona o FM'ie. Wtedy podchodziłem sceptycznie do tego założenia, chociaż z drugiej strony byłem pełen podziwu. Potrafiliście oprzeć się stereotypowi, który mówi, że żeby strona była fajna musi być zabawna i kolorowa. Teraz zmieniliście poglądy. Fakt, mówią, że tylko krowa nie zmienia zdania.
Nie jestem już dzisiaj waszym fanem. Wchodzę na cmrev z szacunku, z nudy, a także głodny nowinek ze sceny FM'a.
Jednak jako człowiek zupełnie obiektywny mogę wam powiedzieć, że zdecydowanie lepiej byłoby gdybyście pozostali już wcześniej poruszoną krową.

EDIT: Już masz argumenty ;) Chodziło mi o waszą nagłą zmianę poglądów.[/quote]
Nie będziemy nikogo wyganiać, A. De Raph niepotrzebnie zaprosił Cię na FM Site, to było niepotrzebne. :-)

Rzeczywiście, jakiś czas temu, w poprzedniej odsłonie serwisu nie używaliśmy avatarów oraz opcji społecznościowych. Jeszcze wcześniej nie używaliśmy punktów w Suflerze i rang uzależnionych od tych punktów. Na samym początku mieliśmy nawet zupełnie inny layout.
Postanowiliśmy jednak rozwinąć skrzydła i przygotować technicznie jak najlepszy serwis, idący z duchem czasu, spełniający najlepsze światowe standardy. Czy ta droga jest dobra, czy nie to już każy wyrobić może sobie sam własne zdanie - my uważamy, że jest to kierunek odpowiedni i trzymamy się go. Przypomnę, że wkrótce uruchomimy pełną wersję angielską i będziemy serwisem dla fanów z całego świata.

Kilka postów wcześniej mówiliśmy że to nie koniec niespodzianek - owszem, nie koniec. Chcemy dać naszym czytelnikom jeszcze dużo większą swobodę w prezentowaniu swojego "managerskiego ja" - będą m.in. Manifesty (czyli blogi) oraz jeszcze kilka innych funkcji, dzięki którym każdy gracz będzie mógł pokazać swoje spojrzenie na temat serii CM/FM.
Jednocześnie cały czas pozostaje serwis informacyjny z redakcją (Newsroom, Artykuły, Grafika, talenty, Fileplanet) i to się nie zmieni nigdy.

Dzięki za rzeczowe argumenty - o to chodzi. Pozdrawiam.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Heh ;) Możecie mnie wygonić, nie ma problemu.
Darzę tę stronę dużym szacunkiem, ponieważ tutaj się dowiedziałem czym tak naprawdę jest FM. Poznałem mnóstwo ludzi, z wieloma kontakt utrzymuję do dziś.
Jednak uważam (i dziwi mnie to, że sami rządzący tego nie widzą), że obecnie cmrev jest... niefajne? Ja bym to nazwał, jak to się popularnie mówi " przerost formy nad treścią".
Rozumiem, dążycie do tzw. doskonałości. Jednak nic nie odbuduje klimatu, jaki panował na stronie przed rokiem. Wtedy zarzekaliście się, ża avatary, emotki i inne "bajery' nie mają szansy bytu, gdyż to strona o FM'ie. Wtedy podchodziłem sceptycznie do tego założenia, chociaż z drugiej strony byłem pełen podziwu. Potrafiliście oprzeć się stereotypowi, który mówi, że żeby strona była fajna musi być zabawna i kolorowa. Teraz zmieniliście poglądy. Fakt, mówią, że tylko krowa nie zmienia zdania.
Nie jestem już dzisiaj waszym fanem. Wchodzę na cmrev z szacunku, z nudy, a także głodny nowinek ze sceny FM'a.
Jednak jako człowiek zupełnie obiektywny mogę wam powiedzieć, że zdecydowanie lepiej byłoby gdybyście pozostali już wcześniej poruszoną krową.

EDIT: Już masz argumenty ;) Chodziło mi o waszą nagłą zmianę poglądów.

fmgracz Partyzant

20.05.2008 17:05    #17148     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem
Witam.

Gram obecnie ligę hiszpańską, jest pierwsza połowa sezonu. Gdy kupuje zawodnika to termin realizacji transferu to okienko letnie. Stąd moje pytanie, dlaczego muszę czekać do letniego, skoro następne jest okienko zimowe ? Dodam jeszcze że zawodnika kupuje w czasie trwania sezonu, a nie w okienku. Proszę o wyjaśnienie :D

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.05.2008 17:04    #17149     Sufler - Porady do gry - klub zawodowy
Awans do czwartego poziomu rozgrywkowego ligi i powinno byc..
http://cmrev(...)owy.html
wyszukiwarka sie kłania...
[quote=wojciech1505]Awansować do wyższej ligi[/quote]
uprzedziłeś mnie...

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Wokół tych opcji, ktore zostały dodane mamy dosc ambitne plany zbudować cos, czego na zadnych bezcontentowych społecznościówkach nigdy nie będzie. Tak naprawde, zależało nam na uruchomieniu modułu komunikacji między userami, coby uniknąć zaśmiecania suflera, jesli mozna cos napisać prywatnie. Moduł towarzyszy jest z tym związany - bo jak ktoś wciśnie "wyślij donos", to ma tam listę swoich towarzyszy - w zasadzie ona powstała jako podręczna książka adresowa. Problem skojarzeń z Naszą-Klasą jest spowodowany tylko tym, ze nk zawładnęła mózgami Polaków :) Takie usprawnienia jakie są na cmrev mozna spotkac w wielu tego typu serwisach, ale dopiero wszechbyt nk rzutuje na to tak a nie inaczej. Poza tym dzięki tej liście mozna sprawdzic, czy ktos ze znajomych osób nie jest aktualnie online, lub kiedy ostatni raz był bez wertowania strony z listą Rewolucjonistów. itp itd. tak mogę sobie ględzić, a i tak każdy wie swoje :P
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.