Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

krolik123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.05.2008 10:55    #17121     Sufler - Porady do gry - Trening
Byc moze byl juz temat podobny do tego ale i tak wole sie Was spytac o rade.

otoz zawsze przed sezonem daje moim pilkarzom wycisk, trening silowy i aerobik cwicze intensywnie reszte lekko. ten trening koncze dopierdo tak ok 2 tyg przed rozxpoczeciem ligi.wg mnie ten trening powinien zbudowac dobra kondycje . i buduje. ale w trakcie sezonu zawodnicy przegrywaja duzo pojedynkow biegowych(nawet jesli maja wysoka kondycje) i maja problemy nawet z celnoscia strzalow. a zauwazylem ze pilkarze np evertonu(ja prowadze west ham)prawie wszyscy tez maja dobra kondycje i sa w swietnej formie mimo iz komp raczej nie zmienia obciazenie treningowego prezd sezonem.

wiec moje pytanie brzmi: jest sens zmieniac trening przed sezonem?? czy moze nic nie kombinowc?? jak Wy robicie?? (prosze szybko nie kasowac tematu bo jest dla mnie wazny!!)

bury86 Młody aktywista

23.05.2008 02:11    #17122     Sufler - Porady do gry - Patch 8.0.1
Zainstalowalem wlasnie tego patcha 8.0.1 do Gry/Fm (tak jak nalezy i instalator sam wybral miejsce gdzie ma byc zainstalowane). wlaczam gre i jak biore Nowa Gra nie mozna wybrac tej bazy danych, mam tlyko 8.0.0, Sprawidzilem u braciaka i jest to samo :/:/:/ , gre mam oryginalna wiec sie nie czepiac =P . Wczesniej rowniez mialem patch 8.0.1 ale po formacie kompa musialem scigac go na nowo, tyle ze wczesniej gralem na nim pare msc i nie bylo zadnych problemow.
O co w tym chodzi??

Ladaczniq Partyzant

22.05.2008 17:26    #17123     Sufler - Porady do gry - Herb
Witam. Mam takie pytanko, a zarazem prośbe. Otóż gram w FM'a na
update'cie Kinasa. Moj problem dotyczy herbu, tzn.
zamienilem sobie druzyne w 4 lidze, tak aby grac zespolem ktoremu kibicuje...
Druzyna ta nie ma herbu. I moje pytanie jest takie - Jak to zrobic
zeby sobie zmienic herb samemu? Jest wogole taka mozliwosc? Jesli tak to prosilbym o
jakies instrukcje jak mam to wykonac.
Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Matti

Figo1991 Młody aktywista

Jest problemik, wczoraj gdy pisałem posta i go dodałem to:
Post się nie dodał i wylogowało mnie ze strony. I jeszcze raz mówię, że wyszukiwarka na stronie głównej nie działa, gdy coś wpisuje to strona się tylko odświeża.

ResetPL Młody aktywista

22.05.2008 11:13    #17125     Sufler - Porady do gry - Formacja
Figo1991 widziałeś?? http://www.cmrev(...)_d_.html

ResetPL Młody aktywista

22.05.2008 11:12    #17126     Sufler - Porady do gry - Formacja c.d.
Reakcjonista murowany...Jesteś chyba nowy ?? Po co zakładasz dwa tematy do jednego "problemu" ??

Radinho18 Partyzant

22.05.2008 11:06    #17127     Sufler - Porady do gry - Formacja
Jak dobierać swoja taktykę pod taktyki przeciwnika. Załączam dwa screeny taktyk moich największych rywali. Mam z nimi problem i muszę ustawić odpowiednia taktykę. Z góry dzięki. Pierwsza taktyka

Tzar Przodownik pracy

22.05.2008 00:32    #17128     Sufler - Porady do gry - problem z manageiro
[quote=Rdeq7]Obaj macie tyle samo RAMu i tyle samo lig, czy z jednego pirata instalowaliście?[/quote]
Pewnie to drugie ;P
Jeszcze się nie spotkałem, żeby ten problem występował na oryginałach.

Carwen Partyzant

21.05.2008 22:42    #17129     Sufler - Porady do gry - Turnstyle
Wkleiłem foldery turnstyle i turnstyle_rgh do skins w moich dokumentach odznaczyłem buforowanie, zaznaczyłem odświerzanie a i tak na liście skórek mam tylko podstawowe.
Od pół godziny przeglądam suflera i zastosowałem się do tego:
http://www.cmrev(...)RKA.html ale nie pomogło. Proszę o pomoc. Może ja złe katalogi wklejam?

ResetPL Młody aktywista

Po prawej strony, jak jesteś w profilu towarzysza, jest rubryka gdzie jest jego avantar(chyba dobrze napisałem ? :D). Znajdziesz tam też
* ilość jego towarzyszy i komentarzy jego profilu
*I mozliwość napisania do niego donosu i dodania do listy towarzyszy.

Grzelo ubiegłeś mnie, ahh (foch, ;) )[quote=Grzelo]Po prawej stronie masz "Zaproś do listy towarzyszy".[/quote]
Pozdro :D i mam nadziej, że pomogłem...

PS. Na twoim miejscu dodał bym post w temacie o Donosach, Towarzyszach, Komentarzach itd.
http://www.cmrev(...)sie.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.