Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Visioner Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.05.2008 19:09    #17101     Sufler - Porady do gry - pomoc z fm 2008 taktyka
Moglibyśmy, ale największą satysfakcją dla menedżera są sukcesy osiągnięte dzięki własnej taktyce. Co to za przyjemność wygrywania meczów dzięki strategii innego gracza? Na tym polega urok menedżerów piłkarskich :)
A jeśli naprawdę masz problem, to w internecie znajdziesz mnóstwo poradników.

bury86 Młody aktywista

25.05.2008 11:04    #17102     Sufler - Porady do gry - problem z patchem 8.0.2
co za pytanie..., jasne ze oryginal. zebym mial pirata to bym anwet nie pytal.
Wczesniej jak mialem patch 8.0.1 to wszytko bylo ok, gralem na nim kilka msc, teraz zaczely sie problemy wlasnie z tym 8.0.2

bury86 Młody aktywista

25.05.2008 10:35    #17103     Sufler - Porady do gry - problem z patchem 8.0.2
Czemu tak jest ze gdy uruchamam kompa to nie dziala mi baza danych 8.0.2
Zainstalowalem ja, gralem z 5h. Pozniej gdy znowu odpalilem kompa i FM wlancza mi sie tylko na 8.0.0, Gdy na nowow zainsyaluje patch 8.0.2 to tez nie ma.Da sie cos z tym zrobic?

Alessandro DP Partyzant

25.05.2008 00:24    #17104     Sufler - Porady do gry - Asysten - dziwne zmiany
Otóż mam taki problem...
Stosuje praktykę że najmniej znaczące rozgrywki "oddaje" asystentowi... jedyne co narzucam to skład wyjsciowy (nie chce zeby brał na mecze najlepszych zeby ich nie przemęczac). Gram w OE i w Pucharze Ekstraklasy gra asystent (Serginho - ten z Milanu) i zawsze jak wrzuce na prawą obrone Yatchenkę to on go po 20 minutach meczu notorycznie sciaga z boiska... normalnie uwziął sie czy jak o.O I tu pytanie jak temu zapobiedz?

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

24.05.2008 22:10    #17105     Sufler - Porady do gry - problem z zatrudnieniem
A moze masz problemy finansowe i embargo na transfery?

simonek_tm Partyzant

24.05.2008 21:07    #17106     Sufler - Porady do gry - problem z zatrudnieniem
mam bezrobotnego kolesia z wysp Guam (całkiem obiecującego) i nie moge mu zaproponowac kontraktu a nie przechodzi na żadną emeryture.... czemu??

XaNT Partyzant

24.05.2008 17:28    #17107     Sufler - Porady do gry - Zapis w Edytorze
Witam ! mam Problem. Otóż chcialem pozmieniać parę rzeczy w edytorze gdy to zrobilem dalem save database . Nazwalem ten plik "belejako" gdy chce rozpoczac nowa gre z zmienionymi parametrami nic sie nie zmienilem . bylo tak jak wczesniej .
wiec tu pytanie jak mam zapisac prace w Edytorze . z Góry dziekuję .

Komar Młody aktywista

Hej ja też korzystam :)
I jak na razie nie miałem potrzeby założenia nowego tematu, a miałem kilka problemów które mnie zajmowały.
Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć. - Terry Pratchett

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
24.05.2008 17:00    #17109     Sufler - Porady do gry - (R)ewolujca?
Sufler nie jest "opiniarnią", tutaj się pomaga graczom z problemami. Jeżeli masz coś ciekawego do przekazania wyślij tekst do CM Revolution, a być może zostanie opublikowany na stronie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
24.05.2008 14:47    #17110     Sufler - Porady do gry - Bojan sie focha...
Tyle okazji wystarczy - karaj częściej to problem zniknie.
Gwiazdek masz sporo, a trenerów po jednym czy dwóch - jeśli wydatki na płace cię nie przycisną trzymaj tak dalej.
-trenerzy ogólni pracują również z juniorami, ci od juniorów z seniorami już nie. Praktycznie nie widzę potrzeby posiadania trenerów dla juniorów, jeśli ci pierwsi rówież u nich mają tyle gwiazdek.
-ocena umiejętności/potenjału zawodnika jest najważniejsza u scoutów, jednak trenerzy też mogą wystawić ci raport z treningów, jeśli go o to poprosisz. Również w profilu w treningu masz notkę od coachów. Im wyższe te atrybuty, tym trafniejsza opinia.
-w przypadku trenerów raczej nie. Te atrybuty z kolei przydają się asystentowi.
-ja szukam z wysokim atakiem, jednak i atak i strzały i stałe fragmenty gry mają inną liczbę gwiazdek u różnych trenerów z różnymi atrybutami ataku. Ściągnij 3 z 19-20 i sprawdź, który sobie lepiej radzi. Sam tylko raz miałem max. gwiazdek w tej kategorii.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.