Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

deco87 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="robal15"][quote="robal15"][quote="ASSE"]Błąd jest,może grasz na kluczowych i go nie widzisz. Zarówno ja jak i komputer ciągle strzelamy po wrzutce na długi słupek. Mój prawy obrońca kończy sezon z 23 asystami,przecież to jest bez sensu[/quote]

Potwierdzam, ten błąd można eksploatować. Ja na półmetku zajmuję pierwsze miejsce Depo (14-3-1), wyprzedzając drugą drużynę o 10 punktów. Przy rogach też można zrobić killer taktykę. Od dwóch tygodni nie gram w tę grę, bo to jest bezsensu -czekam na patcha.[/quote]

I dlatego nie gram (zagram jeden mecz i mi się już odechciewa). 7. minuta, gram na wyjeździe z Realem i już wygrywam 2-0...
https://gyazo(...)a2d7720c

U mnie zawodnicy mają natomiast problem z wykorzystywaniem karnych. Tylko jakieś 30% wpada do siatki. Do przerwy prowadzę 3:1. Ja nie trafiłem karnego. i tak samo komputer...[/quote]

grałeś na przykład zespołami z polskiej ligi ?

wesolbrd Partyzant

Witam, w Managera gram od CM 00/01 ale takiej sytuacji nie miałem jeszcze nigdy. Mianowicie podczas trzeciego sezonu gry Dynamem Drezno natknąłem się na dziwny problem... Wyłączyłem grę, wiadomo zapisała się, manager się wyłączył i spoko. Żadnego błedu, nic. Odpalam grę kilka godzin później a tam wszyscy zawodnicy w grze mają wygenerowane nazwiska! Używam zapisu do 3 plików i w każdym jest to samo. Ponadto za każdym razem kiedy wczytam grę nazwiska piłkarzy są inne. Czy jest jakaś szansa na uratowanie save'a? Nie podjąłem jeszcze żadnych kroków, postanowiłem najpierw napisać tutaj. Miał ktoś taką sytuację? Pomocy :D !

romantico Partyzant

09.12.2015 15:17    #1713     Sufler - Problemy techniczne - Wychodzi z gry
[quote="mkow14"]Witam. Mam problem tego typu, że od dwóch dni mam problem z FM. Gdy próbuje wyszukać zawodników, wychodzi mi z gry, gdy chce wejść np w trening to samo. Nie wyskakuje przy tym żaden błąd po prostu gra się wyłącza. Dodaje że to tego momentu wszystko działało bardzo dobrze. W linku jest filmik który nagrałem. Proszę o jakieś rozwiązanie. Pozdrawiam
https://www.youtu(...)tB4w8CAw[/quote]

Sprawdz spójność plikow w steamie

mkow14 Partyzant

09.12.2015 14:03    #1714     Sufler - Problemy techniczne - Wychodzi z gry
Witam. Mam problem tego typu, że od dwóch dni mam problem z FM. Gdy próbuje wyszukać zawodników, wychodzi mi z gry, gdy chce wejść np w trening to samo. Nie wyskakuje przy tym żaden błąd po prostu gra się wyłącza. Dodaje że to tego momentu wszystko działało bardzo dobrze. W linku jest filmik który nagrałem. Proszę o jakieś rozwiązanie. Pozdrawiam
https://www.youtu(...)tB4w8CAw

robal15 Młody aktywista

08.12.2015 16:36    #1715     Football Manager - Świat taktyki - Problem z Taktyką
[quote="kell1987"]ja w swojej lidze nie mam problemu ze zdominowaniem rywala, ale po pierwsze gram taktyką klasyczną 4-4-2, a po drugie to w tej chwili 8 liga Irlandii Płn., więc podejrzewam też, że rywali bije na głowe swoją kadrą[/quote]

Bo wymieniłeś cały skład :DDDD
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Wkurwia mnie przeokrutnie zachowanie SI. Widzą,że są duże bugi,zamiast naprawić problem gry w oknie w ciągu kliku dni to się ociągają bo wiedzą,że i tak za rok znowu wszyscy pobiegną do sklepów. Nie ma na rynku żadnej konkurencji to sobie lecą w chuja z każdym problemem. Tyle jest zgłoszeń do nich,że trzeba naprowaić to i tamto a łatki jak nie widać tak nie widać

kell1987 Partyzant

no właśnie i tu o łatwości, zdania sa podzielone, np obserwuję karierę Kassiego i widzę jak się męczy, ja tam nie mam też problemu z grą, ale raczej słyszałem opinie, że to jeden z najtrudniejszych FM od lat :)

student137 Partyzant

Fm16 jest trochę za łatwy. Lubię zaczynać od 3 ligi niemieckiej i kim nie gram zawsze mam awans do 2 ligi, a szczytem był sezon Magdeburgiem(beniaminkiem 3 ligi) w 1 sezonie awans do 2 a w 2 sezonie do bundesligi(z problemami ale się udało) malo brakowalo aby do bundesligi awansowal ze mną inny beniaminek 2 ligi Ahlen. Odpadli w barażu, byłby niezly numer jak 2 zespoly z 3 ligi w 2 sezony zrobiły bundeslige :)

kell1987 Partyzant

kurde dwa razy próbowłem edytować tego posta i sie nie udało. Trudno napiszę jeszcze raz.
W niższych ligach błąd dośrodkowan chyba nie występuje, albo po prostu u mnie go nie ma. Bramki faktycznie padają tez po wrzutkach, ale są to wrzutki głównie na 5m na środek lub krótki słupek, gdzie czekają napastnicy. Być może wynika to z klasycznej taktyki 4-4-2.
Napastnicy dobrze współpracują i starają się grać prostopadłymi podaniami. Moi boczni obrońcy jak w sezonie mają po 2 asysty to jest super, skrzydłowi po 5-8, a w tym sezonie po 6 spotkaniach jeden z napastników ma już 7 asyst (2 po wrzutkach z rzutow wolnych).
Problem z dużą ilością strzałów też raczej u mnie nie występuje, srednio strzały prezentują się 15-5, z czego 6-2 to celne, posiadanie to ok. 60-40, a wyniki po 2:0, 1:0. 3:1, 2:1 (po zmianie taktyki w połowie poprzedniego sezonu).
Bardzo rzadko zdarzają mi się wyniki wysokie. Najwyższe moje zwycięstwo to 6:0.
Jak dla mnie gra jest realistyczna i nie dlatego, że wygrywam. Wygrywam nie dlatego, że zrobiłem killer taktykę, tylko dlatego, że mam skład personalnie dużo mocniejszy od rywali.

kell1987 Partyzant

08.12.2015 13:29    #1720     Football Manager - Świat taktyki - Problem z Taktyką
ja w swojej lidze nie mam problemu ze zdominowaniem rywala, ale po pierwsze gram taktyką klasyczną 4-4-2, a po drugie to w tej chwili 8 liga Irlandii Płn., więc podejrzewam też, że rywali bije na głowe swoją kadrą

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.