Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Szpal Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.05.2008 19:28    #17091     Sufler - Porady do gry - [save] Save, Edytor - POMOCY!
Patche mam takie same. Przeniosłem już chyba wszystkie mozliwe pliki z lapka. Napiszcie może w jakim dokładnie folderze jest ta baza danych. Dzieki;).

ResetPL- hmmm faktycznie może wydawać się to dziwnie opisane- starałem sie wyjaśnić sytuacje ale niepotrzebnie sie to wszystkie pomieszalo. Problem jest taki że mam stworzoną baze danych na laptopie i chce przenieść save stworzonego na tej bazie na mojego kompa i tu nie odpala. Najwyraźniej nie wiem gdzie jest schowany plik tej bazy na laptopie (Być może to kretynizm ale naprawde nie moge jej znaleźć :p )

Komar Młody aktywista

26.05.2008 19:15    #17092     Sufler - Porady do gry - [save] Save, Edytor - POMOCY!
No bo to chyba jedyne logiczne rozwiązanie tego problemu :)
A masz takie same patche na kompie i laptopie?
Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć. - Terry Pratchett

Szpal Partyzant

26.05.2008 19:06    #17093     Sufler - Porady do gry - [save] Save, Edytor - POMOCY!
Bawiłem sie kiedys na laptopie edytorem (FM2008) dla sprawdzenia jak to działa. Zmian prawie żadnych nie zrobilem ale zapisałem i rozpocząlem nową gre w zedytowanej bazie danych! Byłem akurat na wakacjach z rodzicami więc grałem dużo;P i rozgrywka zaczela toczyc sie BARDZO! dobrze(zmian z edytora nie byly odczuwalne nawet nie pamietam jakie porobilem). Teraz mam problem bo nie moge przenieść tego save'a na mój komputer a zależy mi na nim bardzo (do tego stopnia że nie mam nawet motywacji do rozpoczęcia nowej gry). Udostepnilem nawet caly katalog FMa na moj komputer i przekopiowalem w miejsce starego i nie dziala bo nie odnajduje bazy danych. PROSZE O POMOC!

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.05.2008 15:25    #17094     Sufler - Porady do gry - Kasa z biletów
[quote3=fmgracz]

Dobra, dobra, a musisz się tak mądrować ? Wszytko wiedzący się znalazł xD
[/quote3]
Sufler nie jest po to by sie tylko ''pochwailic'' swoim problemem ale by ktoś pomógł temu co ma ten problem.Reset ci pomógł i chyba wypadało by podziękowac a nie jeszcze mu docinac.

MarcusGrall Partyzant

26.05.2008 14:53    #17095     Sufler - Porady do gry - Brak terminarza po wczytaniu gry
Miałem tak kiedyś, tylko że moj problem był związany z brakiem miejsca na dysku C, i fm z komputerem sie gryzł.

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
25.05.2008 23:48    #17096     Sufler - Porady do gry - pomoc z fm 2008 taktyka
A ode mnie jeszcze uwaga - nikt na kolegę nie najeżdża. Po prostu od pytań o skład, trening czy taktykę jest www.forumcm.net . Ano dlatego, że tu możemy rozwiazywać problemy, a nie grać za kolegę. Może po prostu nie lubisz grać w managery skoro liczysz na pomoc innych w każdej z najważniejszych kwestii?

"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

motyl aka freeq Partyzant

25.05.2008 22:19    #17097     Sufler - Porady do gry - Problem z historią graczy.
Gram sobie Portsmouth i mam już 2018 rok i przed tym sezonem skasowała mi sie historia wszystkich graczy:/ to jest normalne ze kasuje sie po jakimś czasie czy to jakiś bug??

PS.Menez który u mnie gra od samego początku tj 2007 ma wpisane że grał w jakimś Odham :/

kkslech Partyzant

25.05.2008 21:11    #17098     Sufler - Porady do gry - bramkarz
http://www.cmrev(...)gry.html
kolega marianoit ma duzy problem i nikt mu nie pomoże?!

Marianoit Partyzant

25.05.2008 20:20    #17099     Sufler - Porady do gry - Brak terminarza po wczytaniu gry
Tak, normalnie grałem po tym komunikacie.

Robiły się backup`y także tych zapisów było około 10. Z tego co pamiętam to problem pojawił się po tych meczach reprezentacji na jesień, dałem wtedy na urlop i poleciał autosave, ale nie jestem pewien.
Bardzo mi zależy na odzyskaniu tego zapisu.

Ostatnio kombinowałem coś przy tym w kwietniu także dokładnie wszystkich szczegółów nie pamiętam.

marcin55555 Partyzant

25.05.2008 20:07    #17100     Sufler - Porady do gry - bramkarz
mam problem z bramkarzem gram arsenalem almunia chce czegos innego zastanawia sie nad swoja przyszloscia co zrobic zeby zostal .chwale go ,gra regilarnie w druzynie co robić???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.