Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.05.2008 10:19    #17081     Sufler - Porady do gry - Kariera Legią Wa-wa
skladem ktorym zaczynasz jestes w stanie bez problemu zwyciezyc lige.
Co do zawodnikow to masz wyszukiwarke masz scoutow radz sobie
Co do samego tematu o takie rzeczy nie pytamy na suflerze jak wspaniale zauwazyles masz dzial talenty

mbanan Partyzant

27.05.2008 09:00    #17082     Sufler - Porady do gry - Stadion w tle
Mam glupi problem odnosnie rejestracji na tej stronie( jasne smiejcie sie:P). O co chodzi: : "please type fm2008 into the following box"? probowalem juz wielu rzeczy zwiazanymi z fm ale bezskutecznie a moja cierpliwosc tez ma swoje granice:P bylby ktos tak mily i wyjasnil co trzeba wpisac w tym polu?
I jeszcze zapytam czy sa tam stadiony dla ligi polskiej?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.05.2008 21:52    #17083     Sufler - Porady do gry - Węgry
mieliscie problem ze zrozumieniem tamtej strony zobaczcie to:
http://www.fmsuo(...)hp?m=269
W tym linku jest też ciekawa animacja z udziałem samego ''Sagana''

Arko Młody aktywista

26.05.2008 21:31    #17084     Sufler - Porady do gry - Błąd listy
Poprzenoś gorszych zawodników do rezerw tak żeby suwaka nie było. Wtedy wydaje mi się, że problem zniknie :P

Cichy9 Partyzant

Gram Wisła Kraków sezon 2011/2012. W fazie grupowej ligi mistrzów zająłem 3 miejsce i teraz występował będę w p. UEFA. Problem jednak w tym, że nie mogę zgłosić zawodników, co uniemożliwia mi kontynuowanie gry. Przy zatwierdzeniu pokazuje sie komunikat, że co najmniej 8 zawodników musi być wyszkolonych w polskim klubie. W tym jednak problem, że wszyscy zawodnicy w moim składzie są pochodzenia zagranicznego lub/i mają nadane polskie obywatelstwo po spędzeniu 3 lat w Polsce. Jedynie Brożek jest wychowankiem klubu. Do p. UEFA zgłasza się 20 zawodników, a nie tak jak w LM 25. Tak więc mogę dokonać tylko 3 zmian w składzie... Jak temu zaradzić, abym dalej mógł kontynuować grę? Proszę o pomoc!

Shavarsh Partyzant

26.05.2008 21:11    #17086     Sufler - Porady do gry - Problem z FMM
@up

Sprawdziłem - bez rezultatu. Może czyta ten temat ktoś, kto uporał się z podobnym problemem?

pierdutka Przodownik pracy

26.05.2008 21:11    #17087     Sufler - Porady do gry - Problem z FMM
To proste :)
Też miałem z tym problem ale ktoś tu coś wspominał :)

Cytując :

"Nie wiem czemu, ale modifiery do fm 2008 nie uruchamiają w wersji administrator systemu, przynajmnniej u mnie na Vista home tak jest... :( Rozwiązanie jest proste
- zrób skrót na pulpit do folderu w którym znajduje się fm modfier exe. Uruchom FMa, wczytaj, następnie za pomocą skrótu z plupitu otwórz folder w którym znajduje się jak wyżej. Na fm m exe kliknij prawym przyciskiem i wybierz :uruchom jako administrator. Wtedy będzie ok :)"

a ja dodam od siebie, ze tam na górze jest taki cuś koło (x) i jest lista i ustal zgodność z Patchem jakiego tam masz ;)

Shavarsh Partyzant

26.05.2008 20:50    #17088     Sufler - Porady do gry - Problem z FMM
Witam. Mam problem z używaniem edytora czasu rzeczywistego FMM - mianowicie po uruchomieniu tegoż programu otrzymuje komunikat "file acess denied" - używam systemu Windows Vista. Proszę o poradę, która zakończy moje męki - podanym linkiem do odpowiedniej wersji FMM-a nie pogardzę :) Z góry dziękuję

Gajda Partyzant

26.05.2008 20:13    #17089     Sufler - Porady do gry - Błąd listy
Witam, mój fm`ek zaczął od jakiegoś czasu się dziwnie zachowywać. Mianowicie, kiedy wybieram skład, po kliknięciu prawym klawiszem myszki, na wybór pozycji obok piłkarza, automatycznie po tym zostaje przesunięty na początek listy piłkarzy. Mam tylu zawodników, że mam z boku suwak, i ten też suwak właśnie idzie do góry. I tak za każdym razem. Niby błąd, który pozwala na granie jednak, jest on tak denerwujący, że postanowiłem przestać grać. Przeinstalowywałem już fma na wszystkie sposoby, wraz z usuwaniem wszystkich plikow z całego dysku, nawet tych które pozostają po deinstalacji. Zna może ktoś rozwiązanie problemu? Lub chociaż słyszał o takim czymś?

Szpal Partyzant

26.05.2008 19:36    #17090     Sufler - Porady do gry - [save] Save, Edytor - POMOCY!
Taaak... Właśnie cały problem i trudność tej sytuacji polega na tym, że już to robiłem :P

(Przenosiłem C:Documents and Settings/user/Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/db z laptopa do dokładnie tego samego folderu na kompie, pliki sie pozamieniały i nic--piszac tego posta myslalem ze baza zachowuje sie w innym miejscu a ja po prostu nie moge go znaleźć ale widze, że to chyba bardziej złożony problem;/)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution