bioly, bulshit
Ja ustawiam nastawienie ofensywne, z maksymalnym wskaźnikiem gry przy przeciwniku, ostrymi wejściami etc.
I to przynosi efekty w postaci aktywnego bramkarza... i małej ilości bramek traconych przez mój zespół (grałem tak w Lechu i golkiper wpuszczał ledwie 8-9 goli w sezonie).
Co do morale, to wypada się z Tobą zgodzić - psychika i nastawienie zawodnika do świata są bardzo ważne. Dużą wagę należy też przykładać do tego, by bramkarz grał w każdym możliwym spotkaniu - problemem może być (jeśli strażnik bramki jest nowy w drużynie) ukryty atrybut adaptacji - tylko poprzez konsekwentne stawianie na zawodnika, chwalenie go w mediach i inne tego typu sprawy możesz sprawić, że golkiper nie tylko będzie ufał Tobie jako menedżerowi, ale również uwierzy w swoje umiejętności i zacznie grać pewniej
Ja ustawiam nastawienie ofensywne, z maksymalnym wskaźnikiem gry przy przeciwniku, ostrymi wejściami etc.
I to przynosi efekty w postaci aktywnego bramkarza... i małej ilości bramek traconych przez mój zespół (grałem tak w Lechu i golkiper wpuszczał ledwie 8-9 goli w sezonie). Co do morale, to wypada się z Tobą zgodzić - psychika i nastawienie zawodnika do świata są bardzo ważne. Dużą wagę należy też przykładać do tego, by bramkarz grał w każdym możliwym spotkaniu - problemem może być (jeśli strażnik bramki jest nowy w drużynie) ukryty atrybut adaptacji - tylko poprzez konsekwentne stawianie na zawodnika, chwalenie go w mediach i inne tego typu sprawy możesz sprawić, że golkiper nie tylko będzie ufał Tobie jako menedżerowi, ale również uwierzy w swoje umiejętności i zacznie grać pewniej

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty