Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

demrenfaris Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
bioly, bulshit :) Ja ustawiam nastawienie ofensywne, z maksymalnym wskaźnikiem gry przy przeciwniku, ostrymi wejściami etc. ;) I to przynosi efekty w postaci aktywnego bramkarza... i małej ilości bramek traconych przez mój zespół (grałem tak w Lechu i golkiper wpuszczał ledwie 8-9 goli w sezonie).

Co do morale, to wypada się z Tobą zgodzić - psychika i nastawienie zawodnika do świata są bardzo ważne. Dużą wagę należy też przykładać do tego, by bramkarz grał w każdym możliwym spotkaniu - problemem może być (jeśli strażnik bramki jest nowy w drużynie) ukryty atrybut adaptacji - tylko poprzez konsekwentne stawianie na zawodnika, chwalenie go w mediach i inne tego typu sprawy możesz sprawić, że golkiper nie tylko będzie ufał Tobie jako menedżerowi, ale również uwierzy w swoje umiejętności i zacznie grać pewniej :)

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
28.05.2008 14:39    #17072     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace
Miałem podobny problem w poprzednim FM-ie! Kupiłem do West Ham Arturo Vidala (Chilijczyk) i Kislyaka (Białorusin). Wyobraź sobie, że Vidal po dwóch latach dostał w końcu pozwolenie na pracę a Kislyak nie i musiałem go sprzedać! Nie wiem do teraz od czego to zależało...

chelmianinl Młody aktywista

28.05.2008 14:33    #17073     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace
a ja mam taki problem, ze oferuje im przedluzenie kontraktu, a i tak dalej nie dostaja pozwolenia na prace :/ mam juz zawodnika w klubie rok i kilka dni, a on dalej nie ma pozwolenia ;/

mahdi Wróg ludu

Absolutnie! Rozegrałem dwa sezony! To problem dla naprawdę TĘGIEJ informatycznej głowy!

andresss21 Partyzant

Witam.Mam problem z bramakarzezm jak mam ustawic polecenia indywidualne zeby bronil wykorzystujac swoje umiejetnosci.gram z jakas druzyna maja slabego bramkarza i wyciaga takie pily a moj 1 lub 2 strzaly i wpuszcza bramke?nie rozumiem tego skoro ma chwyt 20 fefleks 18 jeden na jednego 18 i dalej tez ma dobre statystyki pomozcie

mahdi Wróg ludu

Stworzyłem nowy klub, nazwałem go Newcastle 07 United. "Staremu" Newcastle zredukowałem reputację, zmieniłem jego status na amatorski, "zabrałem" stadion i przeniosłem piłkarzy oraz sztab do "nowego" Newcastle 07. Tytułem wyjaśnienia - lubię mieć "wyzerowane" statystyki zdobytych trofeów, rekordów, itd - dlatego taki ruch.
PROBLEM pojawił się następujący: Newcastle 07 nie gra w Pucharze Anglii!!! Mogę rozgrywać mecze w lidze, w Pucharze Ligi - a w Pucharze Anglii FootballManager mojego klubu nie uwzględnia! DLACZEGO??? Może ktoś MĄDRY potrafi pomóc??? Będę wdzięczny! Pozdrawiam.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Wypełnienie tej teczki byłoby dobrowolne więc nie wiem w czym problem.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

"Fikcyjni zawodnicy w reprezentacji Niemiec

Fikcyjni zawodnicy są wynikiem braku licencji na przedstawienie reprezentantów tych krajów w Football Manager. Podobna sytuacja dotyczy Oliver Kahna, Jens Mustermann to tak naprawdę Oliver pod innym nazwiskiem. Tu także mamy do czynienia z brakiem licencji na tego piłkarza. Jednak na takie problemy zawsze FM-aniacy znajdą sposób. Wystarczy z plików bazy danych usunąć folder Inc lub wkleić do niego plik fake pobrany z internetu bądź edytowany przez nas (zmienić w odpowiedniej linii FAKE_NATIONAL_TEAM na 0)."

ResetPL Młody aktywista

27.05.2008 11:48    #17079     Sufler - Porady do gry - problem z patchem 8.0.2
[quote=bury86]Hehe, ale zmieniilem odrazu jak mi napisali, a tu juz taki problem zeby dawac Reakcjoniste. Niby i tak mi to obojetne jak i te punkty ale bo nie o to w tym chodzi, ale kazdy moze sie pomylic wg mnie =P=P[/quote]
Jak chcesz to sie odwołuj...

bury86 Młody aktywista

27.05.2008 11:47    #17080     Sufler - Porady do gry - problem z patchem 8.0.2
Hehe, ale zmieniilem odrazu jak mi napisali, a tu juz taki problem zeby dawac Reakcjoniste. Niby i tak mi to obojetne jak i te punkty ale bo nie o to w tym chodzi, ale kazdy moze sie pomylic wg mnie =P=P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution