Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.05.2008 21:35    #17061     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace
To właśnie Ty nie czaisz. Frost zrobił bardzo dobrze odsyłając Ciebie do FAQ. Nie po to wszyscy wiele godzin pracowali nad tym, aby użytkownicy po dwóch minutach przeglądania stwierdzili, że nie ma tam nic, co pomoże im rozwiązać problem.

Frost Młody aktywista

29.05.2008 20:25    #17062     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace
Z reguły żeby transfer piłkarza przebiegł bezproblemowo, musi spełnić on kilka kryteriów:

# Musiał on zagrać w przynajmniej 70% spotkań w pierwszej reprezentacji swojego kraju w czasie ostatnich dwóch lat.
# Państwo, z którego gracz pochodzi musi zajmować przynajmniej 70. miejsce w rankingu FIFA.
# Można odwołać się w przypadku nie uzyskania pozwolenia na pracę.
# Można wypożyczać zawodników do klubów filialnych należących do państwa będącego w Unii Europejskiej (przykładowo kupić zawodnika do MU i wypożyczyć go do filialnego klubu np. w Holandii, aby tam oczekiwał na obywatelstwo państwa należącego do UE)
# Warto odnotować, że szanse na uzyskanie pozwolenia na pracę są tym większe, im piłkarz jest lepszy (biorąc pod uwagę CA i PA), starszy czy bardziej ograny w spotkaniach międzynarodowych.
# Pomóc w uzyskaniu dokumentu może też wysoki status w drużynie, określany przy ofercie kontraktu.
# Zawodnicy sprowadzani na testy, z którymi chwilowo nie podpisujemy długoterminowych umów, nie potrzebują pozwolenia na pracę.

Tak trudno zajrzec do FAQ? Mi zajelo to 1 minute.;/

ResetPL Młody aktywista

29.05.2008 20:00    #17063     Sufler - Porady do gry - Wolna posada
[quote=Komar]Ehh...post do skasowania, ResetPL był szybszy[/quote]
Postów pomagających w rozwiązaniu problemu nigdy nie za dużo ;]

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
29.05.2008 19:17    #17064     Sufler - Porady do gry - pozwolenie o prace
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

resq Partyzant

Cóż, 2 sezony później jestem już mądrzejszy o pewne doświadczenia, i jeżeli kogoś to interesuje to opiszę metody które podziałały na problem poruszany w tym temacie.

Otóż Fabregas, który był zainteresowany przejściem do mnie ale klub go nie chciał puścić, zbuntował się w chwili gdy z Arsenalu wyrzucono Arsena Wengera, i nowy manager musiał zgodzić się go sprzedać ;) to raz.

Sergio Ramos, który nie chciał przyjść do mnie do klubu, zmienił zdanie gdy w półfinale Ligi Mistrzów wyeliminowałem jego Real ;) to dwa.

Messi, mimo niemal szaleńczej miłośći do Barcelony i Rejikarda, zainteresował się moim klubem w chwili gdy sprowadziłem jednego zawodnika z jego ulubieńców (jakiś słabiak ten zawodnik ale stwierdziłem że kupie go i wrzucę do rezerw, nie był zbyt drogi). Byćmoże wpływ na to miało też że kolejny z jego ulubieńców juz grał u mnie w klubie od dłuższego czasu, czyli w sumie miałem w klubie dwóch z jego ulubieńców. To trzy :D. - z tego najbardziej jestem zadowolony, i dopiero dzisiaj mi się to udało, ale wiem że będzie on wartościowym graczem.

A więc jestem bardzo szczęśliwym trenerem. To wszystko co prawda kosztowało mój zespół spadek w drabince najbogatszych klubów świata o kilka ładnych pozycji, bo straciłem na wartości z 400mln euro, do 200 z powodu przepłacenia za zawodników (Kaka = 92mln euro, Ramos = 49mln euro, Fabregas=114mln euro, Messi = 65mln euro). No ale z taką ekipą (Sergio Aguero, Messi, Kaka, Matias Fernandez, Essien, Fabregas, Marcelo, Terry, Sergio Ramos, Rafinha, Oscar Ustari - to podstawowa jedenastka na ten sezon, gram ustawieniem 4-2-3-1) i rozbudową stadionu o 11tys miejsc w trakcie, mogę optymistycznie zapatrywać się na nadchodzący sezon.

PS; z Silvy zrezygnowałem póki co, bo jego ulubieńcy są zbyt drodzy, on sam też ma ogromną klauzulę odejścia.

marcin55555 Partyzant

29.05.2008 14:24    #17066     Sufler - Porady do gry - pozwolenie o prace
dlaczego przy zakupie talentu ktory ma 18 lat sa problemy z pozwoleniem o prace. To ja nigdy tego gracza nie kupie chyba, ze bedzie o pare lat starszy ? a jak gralem lepszym klubem to dziwne ze pozwolenie o prace zaraz dostal odpowiedzcie!!!! troche dziwne

Frost Młody aktywista

29.05.2008 11:52    #17067     Sufler - Porady do gry - face and logo
A ja mam taki problem.otóż sciagnalem logopack premiership wrzucilem do Moje Dokumenty/SI/graphics/pictures/logos i mi nie dziala.Odznaczylem buforowanie skorki i nic.Wie ktos o co chodzi?

dooomiiin Młody aktywista

29.05.2008 10:29    #17068     Sufler - Porady do gry - [save] Save, Edytor - POMOCY!
ja mam podobny problem i prosze was o pomoc. edytuje baze danych i ja zapisuje a jak wlaczam nowa gre to tej bazy nie odnajduje i mam tylko ta domyslna... pomozcie.
by dooomiiin

resq Partyzant

28.05.2008 17:05    #17069     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace
@The Game
Zapomniałeś tylko że aby uzyskać obywatelstwo trzeba poczekać kilka lat.
@chelmianinl
Też mam ten sam problem, przedłużałem im kontrakty już kilka razy, a mam ich ponad dwa lata już.

Zauważyłem że problem pojawił się u mnie w chwili gdy kupiłem zawodnika który nie mógł do mnie przyjść odrazu, tylko za jakiś czas, dopiero po ukończeniu 18 lat. (to dotyczy zawodników z Ameryki Płd.), Moim zdaniem ta sytuacja jest zupełnie bezsensowna, i należy ją poprawić w przyszłych wersjach gry. Bo przecież, jeżeli wypłacasz pracownikowi pensje to musi się on rozliczyć z urzędem skarbowym, czyli musi mieć pozwolenie na prace żeby otrzymywać pensje! A w FMie zawodnik otrzymuje pensje, ale nie ma pozwolenia na prace?! Co jest, na czarno mu płacę?

kkslech Partyzant

28.05.2008 15:49    #17070     Sufler - Porady do gry - rzuty rożne
Mam problem, mianowicie strzelam dosyc dużo goli z kornerów,ale w 99% gole są nie uznawane z powodu fauli. Co zrobic aby to zmienic??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution