Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.05.2008 20:27    #17051     Sufler - Porady do gry - Skąpstwo Zarządu
też tak miałęm ale z piłkarzem, chciałem z nim podpisać nowy kontrakt zarabiał 9mln/rocznie a chciał zarabiać 11mln/rocznie a zarząd pozwalał mi zaoferowac tylko 9,5mln i skończyło się tym że Silva odszed z wolnego transferu a potem kibice byli nie zadowoleni ze sprzedarzy gwiazdy klubu ;/
a co do twojego problemu to pewnie nie możesz mu więcej zaoferować niż te 27 bo ma mniejszą reputacje gdy by miał większą to pewnie byś mógł mu dać tyle ile chce, bo nie zawsze więcej kasy na płace to możliwość zaoferowania większego kontraktu (w moim przypadku miałem różnice 60mnl na plusie) poczekaj aż skończy mu się kontrakt i wtedy zaoferuj jeszcze raz bo gdy ktoś nie jest w twoim klubie można mu zaoferować więcej, tak wynika z mojej autopsji ;)

Krystek Partyzant

Więc tak : odinstalowałem grę, wyczyściłem rejestr itd. po raz drugi - zainstalowałem grę i łatkę i dobrze było w 1 meczu - natomiast już w następnym znowu problem wystąpił - aż mi się grać odechciewa. Zastanawiam się na reklamacją - hehe.

maillo7303304 Partyzant

30.05.2008 18:16    #17053     Sufler - Porady do gry - Skąpstwo Zarządu
Witam
Mam problem. Prowadzę FC Barcelonę, dwa razy pierwsze miejsce, ale nie oto chodzi.
Mam plan by cały sztab szkoleniowy był prowadzony przez byłych zawodników Barcy.
Gdy przyszedłem od razu zwolniłem Nesskensa(nie lubię go) i zaproponowałem Guardiolii rolę asystenta. Ten się zgodził i mi pomagał. Za rok kończy mu się kontrakt, ja zarabiam 77tys euro/tyg. Różnicę w wydatkach na plusie to około 1MLNeuro!!, a zarząd pozwala zaoferować mu tylko 27tyseuro, gdy on chce 35. Za nic on sie nie chce zgodzić. Daje mu za podpis około1,7mlneuro, by mu się to wyrównało. Prosiłem zarząd o fundusze na pensje-odmówił. Chciałem zmniejszyć sobie budżet, ażeby powiększyć pensje nie da się. Co mam zrobić przecież klub nie ucierpi na 8 tys więcej wydatków?!

Tzar Przodownik pracy

30.05.2008 15:27    #17054     Sufler - Porady do gry - edycja profilu menagera ?
Pamiętam, że niedawno był temat z takim pytaniem.

http://cmrev(...)era.html

Tzar Przodownik pracy

30.05.2008 15:26    #17055     Sufler - Porady do gry - edycja kolekcjonerska?!?
A nie mogłeś tego napisać w komentarzu do wywiadu z brand managerem z CD Projektu?
Tu się rozwiązuje problemy z grą.

Krystek Partyzant

DŻISASSSSSSSSSSSSSSSS !!!

Powracając do mojego poczciwego problemu - POWRÓCIŁ jak epidemia, zaraza, elvis - nieeeeeeeee!!! Cóż zagrałem około 6 meczy i wszystko było ok (na patchu rzeczywiście lepiej się gra) i problem powrócił - nie wiem już co mam zrobić :) NIEEEEE - PLEASE - proszę o pomoc - problem opisany jest na samym początku. Gram na najnowszym patchu :D

Tzar Przodownik pracy

30.05.2008 12:05    #17057     Sufler - Porady do gry - FMC Graphic Pack V2.0
http://www.jeuxvideopc.com/downloads/9528-football-manager-2007/715-packs/download-19766.php

Bezproblemowo działa tylko ten link. Z franuskiego trzeba wiedzieć tylko tyle, że Télécharger znaczy - ściągnij/pobierz ;)

Tzar Przodownik pracy

30.05.2008 11:50    #17058     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z GRAFIKĄ
Nie chcę być niemiły, ale czy coś nie tak z Twoim wzrokiem?
Kilka miejsc niżej na liście tematów jest wątek o nazwie "face and logo". Tam w moim poście wyjaśniłem co pomijacie w opcjach i dlaczego grafika nie działa.

Qvazi Partyzant

30.05.2008 11:07    #17059     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z GRAFIKĄ
Witam, na wstępie zaznaczam że korzystałem z wyszukiwarki i wcześniejszych postów. Zastosowałem się do porad w nich zawartych i tak aby wczytać facepack należy wrzucić pliki z grafiką do utworzonego folderu Graphics C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2008/Graphics/Facepacks, następnie odznaczyć w ustawieniach gry pole "Używaj buforowania skórki". Zrobiłem to wszytsko, a mimo to nie czyta mi zdjęć w grze(korzystam z wersji 8.0.2). Może źle wpisałem nazwy folderów albo czegoś zapomniałem? Proszę o pomoc bo nie wiem co robić. Dzięki z góry za wszytskie odp.

Tzar Przodownik pracy

30.05.2008 02:29    #17060     Sufler - Porady do gry - face and logo
[quote=Frost11]A ja mam taki problem.otóż sciagnalem logopack premiership wrzucilem do Moje Dokumenty/SI/graphics/pictures/logos i mi nie dziala.Odznaczylem buforowanie skorki i nic.Wie ktos o co chodzi?[/quote]
Już nieważne, czy logos, czy logopacks, na dobrą sprawę wystarczy, żeby katalog z logami był w folderze graphics.
Chyba zapomniałeś jeszcze o odświeżeniu skórki, samo odznaczenie buforowania nic nie da.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution