też tak miałęm ale z piłkarzem, chciałem z nim podpisać nowy kontrakt zarabiał 9mln/rocznie a chciał zarabiać 11mln/rocznie a zarząd pozwalał mi zaoferowac tylko 9,5mln i skończyło się tym że Silva odszed z wolnego transferu a potem kibice byli nie zadowoleni ze sprzedarzy gwiazdy klubu ;/
a co do twojego problemu to pewnie nie możesz mu więcej zaoferować niż te 27 bo ma mniejszą reputacje gdy by miał większą to pewnie byś mógł mu dać tyle ile chce, bo nie zawsze więcej kasy na płace to możliwość zaoferowania większego kontraktu (w moim przypadku miałem różnice 60mnl na plusie) poczekaj aż skończy mu się kontrakt i wtedy zaoferuj jeszcze raz bo gdy ktoś nie jest w twoim klubie można mu zaoferować więcej, tak wynika z mojej autopsji
a co do twojego problemu to pewnie nie możesz mu więcej zaoferować niż te 27 bo ma mniejszą reputacje gdy by miał większą to pewnie byś mógł mu dać tyle ile chce, bo nie zawsze więcej kasy na płace to możliwość zaoferowania większego kontraktu (w moim przypadku miałem różnice 60mnl na plusie) poczekaj aż skończy mu się kontrakt i wtedy zaoferuj jeszcze raz bo gdy ktoś nie jest w twoim klubie można mu zaoferować więcej, tak wynika z mojej autopsji

NIEEEEE - PLEASE - proszę o pomoc - problem opisany jest na samym początku. Gram na najnowszym patchu
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty