Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.06.2008 14:41    #17041     Sufler - Porady do gry - tworzenie folderów
[quote=dooomiiin]Spróbuj rozpocząć grę od początku. Też miałem ten problem i wziąłem grę od początku to już miałem wszystkie zainstalowane twarze.[/quote]
to nie ma nic do rzeczy.. facy loga kitsy i skiny powinny działac już w zaczętej grze

dooomiiin Młody aktywista

03.06.2008 14:32    #17042     Sufler - Porady do gry - tworzenie folderów
Spróbuj rozpocząć grę od początku. Też miałem ten problem i wziąłem grę od początku to już miałem wszystkie zainstalowane twarze.
by dooomiiin

wilq1993 Partyzant

02.06.2008 20:36    #17043     Sufler - Porady do gry - Wybór mentora
To teraz niech ktoś te wszystkie Wasze porady weźmie i zepnie w całość i napisze poradnik;]]

Nie że rozdrapuje strupa z rany ale moim zdaniem na prowadzenie dyskusji macie wprowadzoną taką opcja jak "donos"i tam możecie dalej rozwijać swój problem a nie śmiecić temat.Fakt niepotrzebny był ten dopisek wzbudzający tyle emocji ale tutaj kolega ma/miał problem z dobraniem mentora więc dobrze by było odpowiadać na jego pytania;]

dziękuję, pozdrawiam,wilq1993
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

ResetPL Młody aktywista

Bioly mam ten sam problem przez który często zaczynam od nowa grę. U mnie występuje u takich zawodników jak Łukasz Siciak czy Tadeusz Tyc, którzy nie maja atrybutów losowych. Niestety atrybuty raczej nigdy nie wyrównują sie do tych z poprzedniej gry, chyba, że zawodnik ma wysokie PA...

Mam nadzieje, że w jakiś sposób pomogłem ;]

EDIT : I niestety przez tak jakby "bug" niektórych z naszych ulubieńców czy potrzebnych nam zawodników nie kupujemy, gdyż np. jakiemuś grajkowi wytrzymałość i równowaga spadają z 13 punktów na poniżej 10

bartex55 Przodownik pracy

02.06.2008 13:00    #17045     Sufler - Porady do gry - Facepack menadzera
Niestety nie możesz na nas liczyć. Natomiast wyszukiwarka działa i jest chętna do pomocy: http://fm.gr(...)ry_.html

Wyedytowałem Ci linka, bo domena cmrev.com jeszcze nie u wszystkich działa :)

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

z tego co widze zamiast cmrev.com trzeba ''wbijac'' fm.gram.pl chyba macie jakieś problemy techniczne...

Tzar Przodownik pracy

Znowu problemy z domeną?

resq Partyzant

Ja osobiście lubie Argentyńczyków i Hiszpanów, ale ligi i tak zawsze wybieram te w których mógłbym prowadzić klub (Hiszpania, Niemcy, Włochy, Francja, Holandia) wszystkich piłkarzy Argentyńskich, i największą bazę danych. Podstawowi zawodnicy i tak są z wszystkich krajów świata, a ja potrzebuję tylko tych high skilled :P Oczywiście Brazylia, podobnie jak Argentyna, też jest fabryką młodych talentów do wszystkich lig zarówno tych słabszych jak i najlepszych, także ten kraj też warto wybrać.

Acha co do szybkości rozgrywki to nie mam problemów, zawsze jak odbywa się więcej spotkań to mam chwilę czasu na przemyślenie strategii na najbliższą przyszłość :P

alienator Młody aktywista

30.05.2008 23:53    #17049     Sufler - Porady do gry - oceny
właśnie moich pięciu zawodników złapało po 5, za niemiłosierne baty od Interu (0-6) ;]
Po meczu nawet media poruszyły ten problem ;x

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

-zazwyczaj wybieram te które będą walczyć o utrzymanie się w lidze, gdyż nie lubię mieć wszystkiego na gotowe, lecz nie może to być klub z dużymi problemami finansowymi bo to masakra grać o utrzymanie i pilnować co do złotówki swojego budżetu
-gram tylko silniejszymi ligami europejskimi, bym miał za jakieś 5-7lat realną szanse na zdobycie pucharu UEFA, czyli zazwyczaj są to ligi hiszpańska, angielska, włoska, francuska, czasem holenderska (nigdy niemiecka - jestem uprzedzony co do tego narodu ze względu na historie)
-gdy gra mi się nudzi biore jakiegoś średniaka z pierwszych lig i buduje sobie mocną pake i wszystko zdobywam ale to gra na trzy cztery sezony;p

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.