Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

utsyzyf Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.06.2008 18:04    #17031     Sufler - Porady do gry - Problem ze stadionem
Witam mam problem taki iż, prowadzę sobie Deportivo od 3 sezonów zarząd rozbudowuje mi stadion... problem w tym, że gdy rozbudowa dobiegnie końca zapisze i wyłączę program to po wczytaniu mam spowrotem pojemność jak przed rozbudową. Mieliście kiedyś coś takiego, jak na to zaradzić ?

Tzar Przodownik pracy

04.06.2008 23:31    #17032     Sufler - Porady do gry - POMOC do FM 2008
[quote=badboy96]no były tam porady ale nie pomagają a szukajac o tym w necie wiem zze to częsty problem[/quote]
Wiesz, że częsty problem i jeszcze żadna z porad, które pomogły innym tobie nie pomogła, tak?
Napisz może, które z rozwiązań ci nie pomogły, żebyśmy się tutaj nie powtarzali, ok?

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

04.06.2008 23:03    #17033     Sufler - Porady do gry - bugi w kontrakcie
Jaki bug kolego!?... Przecież to jest normalne, ja nigdy praktycznie nie daję tyle ile chcę dany zawodnik, często daje mniejszą pensję, mniejsze premie itp.(jestem oszczędny) a zazwyczaj jak dany zawodnik chcę jakaś kwotę za podpis to raczej nigdy się nie zgadzam i daje na zero... i praktycznie zawsze się i tak godzą. To nie jest żaden bug, żaden problem, po to są negocjacje kontraktowe aby negocjować warunki, jeśli piłkarzowi coś nie odpowiadało po zaoferowaniu kontraktu (przykładowo po moim zmniejszeniu zarobków itp.) to poinformuję mnie o tym co i jak mu nie odpowiada i dalej będziemy negocjować.
Kolego nawet jeśli zmniejszyłeś mu z przykładowego 1,2 mln na 1 tys. i od razu się zgodził bez dalszych negocjacji to oznacza że był zadowolony i śmiało mogłeś mu dać jeszcze mniej. Nawet mogłeś mu wszystkiego po trochu poobniżać to i tak by sie zgodził. Oczywiście wszystko z umiarem.;)

Także nazywanie tego "problemu" bugiem jest żenujące.
pozdrowionka.

Dzemis Partyzant

04.06.2008 21:04    #17034     Sufler - Porady do gry - Save z ogromną bazą danych
Też takie coś miałem, jak przenosiłem save z kompa na laptopa, i poczekałem pare minut aż save się załaduje. Jak gra się wczytała to zapisałem gre na tej samej nazwie i potem śmigało bez problemu. :)

Figo1991 Młody aktywista

04.06.2008 20:59    #17035     Sufler - Porady do gry - bugi w kontrakcie

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.06.2008 16:44    #17036     Sufler - Porady do gry - zamuła
1MB kosztuje kilka groszy więc dla kolegi nie będzie problemu :D A jak już z kasą różowo nie jest 512 powinno i tak ci poprawic sytuację

badboy96 Partyzant

04.06.2008 15:14    #17037     Sufler - Porady do gry - POMOC do FM 2008
[quote=arko1224]Ja nie wiem co zrobić, ale jeśli tam( na forum) nic nie ma to może zadzwoń na pomoc techniczną[/quote]
no były tam porady ale nie pomagają a szukajac o tym w necie wiem zze to częsty problem

badboy96 Partyzant

04.06.2008 14:09    #17038     Sufler - Porady do gry - POMOC do FM 2008
Witam Mam problem z ga. Mam oryginalna gre po instalacji jest wszystko cacy przy tworzeniu gry wyskakuje mi "array access out of bound" i gra zdycha i game over. wiem ze bylo cos poodobnego na forum ale tamte porady nie pomagaja co powinienem zrobic cchcialbym w koncu sobie pograć

Tzar Przodownik pracy

Po przeczytaniu tego też zwróciłem uwagę na Kokoszkę (Adama), ale w oficjalnym edytorze. I co? Gra głową - 11, Odbiór - 10 (baza 8.0.2). Nie widzę problemu.
A że w grze jest inaczej niż w Talentach? Cóż, winny ten, kto screena robił ;P

rafciu18 Partyzant

03.06.2008 15:58    #17040     Sufler - Porady do gry - Problem z Frekwencją
Mam problem ponieważ gram wartą 2 sezon w pierwszym 11 miejsce ale w połowie 2 sezonu pierwsze miejsce wygrywam mecze np 5:1 z wisłą płock ale kibice nie przychodzą na moje mecze!! Na stadion 2200 osób przychodzi maks 700 nie wiem co z tym zrobic!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.