Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

(L)onger83 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.06.2008 16:13    #17011     Sufler - Porady do gry - FANTASY KITS
Jeśli umiecie bawić sie np. Photoshopem robienie kitsów nie powinno stanowić problemu. Trzeba sobie ściągnąć 'templates' z szablonami i wzorami strojów różnych firm wrzucić do PS-a i działać!

bravado Partyzant

09.06.2008 18:45    #17012     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
a ja mam taki troche podobny problem. kiedy pilkarz dostaje papiery menadzerskie? bo mialem w jadze chanko, frankowskiego, kaluznego wszyscy po 34-35 lat zwolnilem ich, teraz patrzylem ich profile, a tu chanko moge zatrudnic jako asystenta trenera etc, a franka i kaluznego nie. wiec kiedy takiego gracza moge zatrudnic?

orthieri Partyzant

09.06.2008 09:29    #17013     Sufler - Porady do gry - Problem z facepackami c.d.
pisałem już wcześniej o moim problemie z facepackami, odhaczyłem opcję "buforowanie skórki", odświeżyłem i wszystko mi się rozjechało, nie było żadnego tła nic, a na dodatek gra mi się zwiesiła, w czym jest problem w związku z tym? ... prosze o pomoc

Carlosss Partyzant

09.06.2008 09:08    #17014     Sufler - Porady do gry - Zdjecie Czy to normalne?
Mam problem zdjecia w grze pokazuja sie ale sa jakby uciete o to screen
http://img21(...)2yb3.jpg

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.06.2008 14:18    #17015     Sufler - Porady do gry - FM Modifier 2008
http://cmrev(...)008.html
tu jest odpowiedź na twoje pytanie brazzo i tzar wszystko pięknie wyjaśnili

Tzar Przodownik pracy

[quote=Tzar]Stąd pochodzą pytania (rownież tu, na Suflerze) "czemu jak ustawię piłkarzowi wszystko na 20, to po paru dniach wszystko wraca do poprzedniego poziomu?".[/quote]
O wilku mowa ;) Właśnie pojawił się kolejny taki temat:
http://fm.gr(...)008.html

ravixer Partyzant

08.06.2008 13:47    #17017     Sufler - Porady do gry - FM Modifier 2008
Witam.

Mam problem z użytkowaniem FM Modifiera do FM2008. Otóż zmiana statystyk w zakładce Playing przynosi oczekiwane rezultaty jedynie na kilka dni/tygodni czasu w grze. Potem statystyki wracają do normy, często pogarszają się. Jest jakieś rozwiązanie tego problemu?

Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.

gandap Partyzant

08.06.2008 11:01    #17018     Sufler - Porady do gry - Błędy sędziów
Jeśli dostajesz dużo czerwonych kartek i dużo karnych spróbuj zmienić nastawienie graczy ( szczególnie środkowych obrońców ) z ostrego na bardziej umiarkowane.
Jeżeli grasz wysoko ustawioną obroną i masz zaznaczonę "[V] Pułapki Ofsajdowe" to zawsze mogą zdarzać się takie kwiatki.
Możesz krytykować decyzję sedziów po meczu, ale to może Ci raczej przysporzyć tylko dodatkowy problem - odesłanie na trybuny w następnym meczu.

A sędziowie jak sędziowię mylą się jak w rzeczywistości. ( tyle że trochę cześciej :P )

Pozdrawiam.

dooomiiin Młody aktywista

08.06.2008 10:42    #17019     Sufler - Porady do gry - Błędy sędziów
Witam wszystkich. Nie wiem czy ten temat już był, ale raczej nie, bo w wyszukiwarce tematów nic mi nie znalazło. Ale przejdźmy do sedna sprawy. Mam problem z sędziami, otóż praktycznie co mecz któryś z arbitrów popełnia błąd kosztujący mnie utratę jakże cennych punktów. A to nieuznana bramka, a to sędzia nie podyktował karnego, a to bramka ze spalonego dla przeciwników itp. Macie to samo?? A może wiecie jak temu zaradzić??
by dooomiiin

dodo361 Młody aktywista

08.06.2008 10:35    #17020     Sufler - Porady do gry - Przywrócenia do reprezentacji
Mam problem natomiast chciałem przywrócić kilku piłkarzy do reprezentacji ponieważ już zakończyli kariery reprezentacyjne. Dwuch się zgodziło ale nie moge ich powoływać dlaczego ;/ ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.