Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tzar Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.06.2008 01:59    #17001     Sufler - Porady do gry - juniorzy
A tu przykład, że jednak co jakiś czas trafiają się perełki:
http://fm.gr(...)365.html

88borek Partyzant

11.06.2008 19:40    #17002     Sufler - Porady do gry - Sposób na szybką gre!!!
pewnie ma chlopaczyna problem z powolnym przetwarzaniem meczy

Cichy9 Partyzant

Wiele znacznie wyżej notowanych zespołów uległo mi bez większego trudu i nerwów, wiec zanim się wypowiesz to zastanów się i popatrz dobrze, ze jest rok 2012, a właściwie to już 2013, w którym wielka Legła spada do 2 ligi. ale nie o tym mowa. Mam jeszcze jedno pytanie, gdyż pierwszy problem udało mi się już rozwiązać. Zleciłem już rozbudowę i dlatego zarząd tak argumentował swoje decyzje. Obecnie mam bazę na poziomie 20 + akademia piłkarska. Moje drugie zapytanie odnosi się szkolenia. Mianowicie przy najlepszej bazie szkoleniowej jak długo trzeba czekać aby podnieść CA zawodnika np o 50 stopni. Tak orientacyjnie

paluch_25 Partyzant

Jesli jest ktos wstanie pomoc mi w problemie prosze o kontakt gg 7400858

patrykb1991 Partyzant

11.06.2008 13:26    #17005     Sufler - Porady do gry - Gra przez sieć
ja mam stałem ip ale to kumpel będzie zakładał serwa ze stałym mogę się podłączyć bez problemów??

bury86 Młody aktywista

11.06.2008 13:13    #17006     Sufler - Porady do gry - Problem z gra w sieci
Gram z kolega przez siec, on zaklada server i łączy sie wszytsko ok i gramy. Kiedy wlanczamy od nowa gre i ja dolanczam sie do niego do poprzedniej gry nie moge wybrac mojego bylego klubu ktorym gralem:/ dodaje mnie jako nowego managera a moj byly klub zajety jest przez moj poprzedni profil na ktory nie mam pojecia jak wejsc zeby kontynuowac gre.
O co tu chodzi i jak mam zrobic zebym po ponownym wlonczeniu gry mogl dalej grac moim klubem na moim profilu?
Pozdro

Biser Novo Partyzant

10.06.2008 21:43    #17007     Sufler - Porady do gry - Nowe ligi di FM 2007
Cześć, jestem tu nowy na forum i mam takie pytanie: Jak można zrobić nowe ligi do FM 2007? Np. chciałbym sobie sam we własnym zakresie zrobić ligę gruzińską lub kazachstańską... I tu mam mały problem bo próbowałem coś kombinować w edytorze lecz jak uruchamiałem bazę danych to mi błąd wyskakiwał. A więc czy można robić to Edytorem czy jest do tego jakiś program specjalny? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdro.

Amendeus Partyzant

10.06.2008 19:46    #17008     Sufler - Porady do gry - Problem z FM08
Mam pewien problem, otóż...
Ściągłem FM-a, wypakowałem grę, pajawił się plik: htd-fm08 - PLIK BIN, następnie włączyłem Daemon Tools, załadowałem tam plik, i rozpoczęła się instalacja.
Pojawiła się ikonka Footballa, lecz już nie wiem co dalej zrobić aby gra ryszyła... bardzo prosiłbym o pomoc, z góry dziękuje...

krolik123 Partyzant

10.06.2008 17:06    #17009     Sufler - Porady do gry - Jaki klub objac?
Mam do Was pytanie:
Jaki klub objac?? Jakis malutki czy z 5 lig iangielskiej czy np przecietniaka premiership np reading?? chcailbym wiedziec jakie Wy kluby prowadzicie i ile sezonow bo sam nie wiem co zrobic.

nie mowcie ze to glupi temat bo ja naprawde mam taki maly problem. po prostu chcialbym objac jakis klub ktory nie bedzie bagnem a z drugiej strony bedziem klubem w ktorym bede mogl osiagnac sukces. prosze o jakies pomysly!!

oski226 Partyzant

Witam mam następujący problem. Rozbudowałem sobie baze treningową z dobrej na doskonałą (czyli najlepszą z możliwych) i nie powinno dać sie znowu rozbudowywać baze gdy klikam na prośby zarząd znowu akceptuje plany.Przecież w najlepszych klubach pisze że dany klub ma bazę być może najlepszą na świecie i już jej nie rozbuduje. Więc do jakiej by mi ją rozbudowali? Czy może jest to błąd gram na 8.0.1. Dzięki za pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.