Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Rostel123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.12.2015 18:07    #1701     Sufler - Porady do gry - Problem z załadowaniem się menu
Siema, mam problem ponieważ w ogóle mi się nie udaje dostać do menu ponieważ tylko mam wczytywanie w różnych językach....

romantico Partyzant

[quote="Eljustin"]Cześć, a ja mam problem z finansami klubowymi. Prowadzę Arsenal i budżet na wynagrodzenia to 10 mln miesięcznie ( cały nie jest wykorzystany). Zauwazyłem jednak,ze klub ma comiesięczne straty i zastanawiało mnie dlaczego. Gdy wszedłem w finanse-> wydatki, to pokazało,że na wynagrodzenia wydaję ...19 mln miesięcznie. Taka kwota nie jest możliwa. Klub traci miesięcznie ok 10 mln i przez to nie dam rady spełnić wymogów ligi i ligi mistrzów. Miał ktoś podobny błąd w grze? ( bo myślę,że to jest bug). Prowadzi ktoś Arsenal i mógłby wstawić screena z wydatkami? Dzięki wielkie (P.S, wcześniej prowadziłem Liverpool i sytuacja była bardzo podobna).Jeśli ktoś wie jak taki problem rozwiązać, to prosiłbym o radę ;) dziękuję![/quote]

Sorawdz dodatkowe klauzule. Premie za mecze, za bramki. Pewnie te kolejne 9 mln to skutek tych klauzul.

Eljustin Partyzant

Cześć, a ja mam problem z finansami klubowymi. Prowadzę Arsenal i budżet na wynagrodzenia to 10 mln miesięcznie ( cały nie jest wykorzystany). Zauwazyłem jednak,ze klub ma comiesięczne straty i zastanawiało mnie dlaczego. Gdy wszedłem w finanse-> wydatki, to pokazało,że na wynagrodzenia wydaję ...19 mln miesięcznie. Taka kwota nie jest możliwa. Klub traci miesięcznie ok 10 mln i przez to nie dam rady spełnić wymogów ligi i ligi mistrzów. Miał ktoś podobny błąd w grze? ( bo myślę,że to jest bug). Prowadzi ktoś Arsenal i mógłby wstawić screena z wydatkami? Dzięki wielkie (P.S, wcześniej prowadziłem Liverpool i sytuacja była bardzo podobna).Jeśli ktoś wie jak taki problem rozwiązać, to prosiłbym o radę ;) dziękuję!

Croocers Partyzant

Macie problemy z karnymi?? Ja gram 3 sezon już i nigdy nie trafiłem bramki z karnego, chociaż miałem ich trochę. Zawsze bramkarz broni... Poważnie, nie przypominam sobie, próbowałem zmieniać wykonawcę, ale bez rezultatów... To jakiś błąd czy zwykły dziwny przypadek...?

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Dla mnie to idiotyczne,samo granie przez np rok powinno automatycznie uczyć gry na tej pozycji nawet jakby miał czerwoną znajomość.

Łał ogarnąłem problem z dośrodkowaniami rywali. Ustawiłem bocznym obrońcą boczny wysunięty obrona. Lepiej kryją a w ofensywie są bardziej rzeczowi,do tego stoper grający piłką a przed nimi regista,jak na razie 5 meczy bez straty gola a w ataku szaleją jak wcześniej

del3 Młody aktywista

12.12.2015 13:23    #1706     Football Manager - Świat taktyki - problemy beniaminka
Witam. Niedawno zacząłem karierę Odrą Opole, w najnowszym FM 16. Pierwszy sezon bardzo dobry, okraszony awansem, w pucharze polski gładko udawało mi się ogrywać pretendentów do awansu nawet z drugiej ligi, czyli nomen omen też wyższej. No i przechodząc do sedna. Nagle, po awansie, mój zespół zaczął przegrywać. I to nie jest takie przegrywanie z kretesem po bezbarwnej grze. W lidze okupuję ostatnie miejscem a kompletnie nie mam pomysłu co z tym zrobić. Straciłem już chyba z 15 pkt po meczach w których byłem stroną przeważającą, a mój napastnik, który sezon temu grał jak z nut i wykorzystywanie okazji nie sprawiało mu większych trudności, nagle te trudności napotyka, i to dosyć regularnie. Moja obrona która sezon temu była najlepszą obroną w lidze i która więcej nigdy nie straciła więcej niż 3 bramki, a zdarzyło się jej te 3 bramki stracić w 3 meczach w tym po jednym z Pogonią Szczecin nagle zachowuje się jak dzieci we mgle. I tak z drużyny która potrafiła ograć Lechię Gdańsk w sparingu 2-1 po wyrównanym meczu nagle stała się drużyną, której nie bało by się nawet FC Wypizdowo Dolne z C klasy. Jakies porady, jak temu zaradzić ?
Go, Go, Go The Gunners !

pmyslek Partyzant

12.12.2015 13:14    #1707     Sufler - Porady do gry - problem przy wyborze skladu
Mam ten sam problem... Ktos wie jak to naprawic ?

Vhaeraun55 Partyzant

10.12.2015 19:16    #1708     Sufler - Porady do gry - FM 2016 Memory Warning
Cześć
Po skończeniu meczu pojawił się błąd FM 2016 Memory Warning gram od wydania FM'a na tym samym komputerze nie było żadnych problemów - można odzyskać save czy już jest wszystko stracone?

Link do błędu http://zapod(...)png.html

Karek Partyzant

Przeczytaj sobie mój temat z taktyka dla Liverpoolu u mnie wszystko ładnie śmigało nie licząc ofensywnego pomocnika (w drugim sezonie już jest z nim lepiej). W porównaniu do mojego tematu zmieniłem tylko linie obrony(nieco głebiej) i podania mieszane. Nie utrzymuj piłki, daj na mieszane podania, średnio w lidze będziesz miał z 52 %. Skrzydłowi grają dobrze, Coutinho się obudził a Dybała strzała i asystuje jak zły :D Rozegranie piłki mam po ziemi(i nic więcej) i podania w pole karne(też tylko to). Harrego daj na KN, a skrzydłowych na wsparcie
Ale w pierwszym sezonie też miałem problem z napastnikami (Starydż 11 goli, Benteke 17, a Barbosa 10)
Teraz średnio 15/16 strzałów z 8 celnych ale skuteczność całkiem dobra, obrona gra mi bardzo dobrze. U siebie jak gram ze średnim zespołem to często po 3, 4 gole strzelam. W pierwszym sezonie miałem najwięcej strzelonych goli, w drugim po 13 kolejkach też jestem na prowadzeniu w tej klasyfikacji

IgorGKP Partyzant

Witam,

Macie jakieś pomysły jak usprawnić skuteczność drużyny w ataku?

Gram drugi sezon Tottenhamem, potencjał ofensywny mam co najmniej wysoki (Kane, Calum Williams, Breel Embolo, SN Douglas Costa, Lamela,Son Heung Min). Gram ustawieniem 4-2-3-1 (kontrola, płynnie), na skrzydłach dwóch SN z nastawieniem na atak, z przodu KN również atakujący, w pomocy na OP Eriksen jako WR, za nim CR i WPP. Boczni obrońcy jako wsparcie.

Polecania mam ustawione na cierpliwe rozgrywanie piłki, a co za tym idzie większe posiadanie. Zagrania na obieg i orientacja skrzydłowych niejako zmusza ich do strzelania dużej ilości bramek i rzeczywiście tak jest (20/25 bramek na sezon, napastnik max. 15). Martwi mnie natomiast ich skuteczność - w meczu mam 60/70% posiadania piłki, 13/14 strzałów z tego 8 celnych i często wygrywam 1-0 i obijam słupki. I to nawet kiedy gram powiedzmy z Bournemouth czy Brighton.

Trening mam skoncentrowany na ofensywie, trenerzy min. 4 gwiazdki (w przypadku ofensywy 5).

Macie jakieś pomysły jak usprawnić skuteczność w ogóle, a przede wszystkim napastników?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution