Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jaareq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
otóż jak sprowadze jakiegokolwiek piłkarza do klubu to drugiego już nie mogę bo własnie wyskakuje komunikat ze nie moge spowadzic wiecej niz 1 pilkarza z poza UE.. Mam najnowszego patcha w FM'ie i dalej jest ten problem może ktoś ma sposób jak to naprawić

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Tak jak w temacie mam mały problem chciałbym jednego z dwóch porównywanych bramkarzy sprzedać bo po co ma się marnować na ławce. I chciałbym wprowadzać powoli do składu wychowanka, lecz nie jest to możliwe przy dwóch tak świetnych GK.
http://img18(...)eje8.jpg
Czyli którego sprzedać ?
Tylko nie piszcie że obaj są bardzo dobrzy ;p

13.06.2008 15:23    #16993     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A jak to Italią ;p mecze wygrywam, ale mam duże problemy w linii pomocy ;/ nie dość że mało jest dobrej klasy pomocników to wszyscy mają około 30 lat, co się kłóci z moimi założeniami młodej kadry;p i jeszcze muszę naturalizować Brazylijczyków (oczywiście na linie pomocy).
Ech jakoś podniosło się moje EGO po tym jak się zacząłem chwalić ;p więc jeszcze kilka talentów ;p z mojego save ale już nie z mojego klubu (sprzedałem ich za niezłą kasę)
http://img66(...)ojb0.jpg
http://img33(...)aeq2.jpg
http://img92(...)swi2.jpg

Jeszcze małe pytanie jak mógłbym, gdzieś (np. na youtubie czy czymś takim) zamieścić wspaniałą bramkę mojego bramkarza Akinfiieva (czy jak się pisze jego nazwisko). Bramka taka sama jak ta strzelona Kuszczakowi przez Kolumbijskiego bramkarza

krala_master Partyzant

13.06.2008 11:50    #16994     Sufler - Porady do gry - pozycja
siemka mam problem.... mam zawdnika ktory jest wysunietym prawym obronca ale ma niezla szybkosc i przyspieszenie dobry drybling i bardzo wysokie wykonczenie akcji. chcialbym go w napadzie, da sie jakos przekfalifikowac go na napastnika?? z gory dzieki za pomoc. pzdr

Tzar Przodownik pracy

13.06.2008 02:36    #16995     Sufler - Porady do gry - Gdzie on powinien grać?
Nie masz się czym martwić, PA 193 jest bardzo dobre (max to 200). Ujemne jest tylko w bazie danych i na starcie gra losuje dodatnie PA z pewnego przedziału. Tak więc w grze wszyscy mają dodatnie.
Widzę, że Wszechstronność jest na 55 (czyli "normalne" 11) - zacznij go szkolić na napastnika, jak zrobi się zielony, to możesz przesunąć na OP Ś. Potem już na zmianę, bo zdarza się, że "zapominają" pozycji.

[quote=gruchalbn]Wszystkim dzięki za pomoc ;p nie będę naciska ł"pomógł" bo to by za dużo zajęło gdyż musiał bym to chyba zrobić przy każdej osobie która się wypowiedziała;)
[/quote]Nie ma problemu, możesz nacisnąć tylko przy moim poście ;P [żart! żart! schowajcie te siekiery!]

12.06.2008 18:20    #16996     Sufler - Porady do gry - Gdzie on powinien grać?
[quote=Tzar]Gratuluję wychowanka.
Mam nadzieję, że już go pokazałeś w Przechwałkach ;)

Mam prośbę. Napisz jakie ma CA/PA oraz jaką Wszechstronność (w FMM to będzie Versatility). [/quote]
Z tym to będzie problem ;/ nie za bardzo orientuje się jak posługiwać się edytorem ;p

A chwalić się nim (w przechwałkach) nie chwaliłem bo jestem skromną osobą i myślałem że większości osobom się takie talenty trafiają ;)
JAk by mi kto napisał jak to się sprawdza to z miłą chęcią bym zobaczył bo przy okazji bym się czegoś nauczył ;D

carlos9014 Partyzant

12.06.2008 15:19    #16997     Sufler - Porady do gry - FANTASY KITS
mam mały problem z tymi kitspackami do OE nie wiem czemu, ale działają one mi tylko na niektórych zespołach (np: Legia, Lech, Widzew) a na reszcie nie działają, ktoś wie dlaczego??

Tzar Przodownik pracy

12.06.2008 12:46    #16998     Sufler - Porady do gry - FANTASY KITS
...i do francuskiej, i niemieckiej, i holenderskiej... ;)

Jest taki temat: FM 2008 - Grafika (ogłoszenia / poszukuję / wasze propozycje)

Komar Młody aktywista

12.06.2008 11:22    #16999     Sufler - Porady do gry - Talenty trenerskie
A mnie jakoś to nie przekonuje, poza tym nie mam problemów z wyszukaniem dobrych trenerów.
Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć. - Terry Pratchett

Zebra99 Partyzant

mam problem z dzialajaca grafika. mam zainstalowanego managera 2008 i nie dzialaja zadne skorki zadne facepaki itp naprawde nic. rozpakowywuje wszystko tak jak trzeba i wklejam tam gdzie jest podane w poradach. i nic nie dziala. w ustawieniach probowalem znalesc cache skorki ale nie mam czego takiego. prosze o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.