Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ari122 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.06.2008 11:47    #16961     Sufler - Porady do gry - Problem z grą przez sieć
Wie ktoś możę czego ja nie mogę zrobić gry?? Mój kumpel robi to działa a jak ja robie to nie da rady. A robimy to tak:

1.Naciskam ustawienia po prawej stronie w menu głównym.
2.Wybieram sieć: w ktorej ustawiam wymuszanie kontynuuacji, uruchom jako serwer wybieram nazwe serwera oraz hasło i zatwierdzam.
3.Nastepnie znowu wchodze w ustawienia i naciskam nowa gre ktora znajudje sie na gorze paska
4.Wybieram jedna lige na sredniej bazie danych i zatwierdzam
5.Wchodze w status gry i podaje Tobie IP serwera.
6.Ty wchodzisz w sieć potem w lewym dolnym rogu naciskasz inny serwer i wpiszujesz to IP !!

Może robimy jakiś błąd??? Pomóżcie jak najszybciej prosze!!!!

Damiano-pl Partyzant

W ostatnim czasie wciąż miałem jakieś problemy z FM'em, ciągle wyskakiwał Crash Dumps, przez jakiś czas było wszystko ok, no i teraz nagle taki błąd. Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane, bo grę mam oczywiście oryginalną. Co do wypowiedzi glosika, kiedyś już tak zrobił i Crash Dumps nie ustąpił, wciąż się pojawał błąd. Ma ktoś jakiś inny pomysł?

resq Partyzant

17.06.2008 15:03    #16963     Sufler - Porady do gry - Notatki przy grze
Ja sobię zapisuje na kartkach, np jakich trenerów do których kategorii muszę ściągnąć na pocztątku gry, albo młode talenty które obserwuje, czasem taktykę. Ale mam problem bo te kartki potem w bałaganie mi gdzieś znikają :/

Świerzy Partyzant

17.06.2008 10:54    #16964     Sufler - Porady do gry - Posiadanie piłki
Mam pewien problem, gram swoim Juve i tak mam ustawioną grę skrzydłami szybkim tempem mieszanymi podaniami na normalnej szerokości, gram 4 - 4 - 2, choć na 6 meczów 6 wygrałem ale dostałem już z lepszymi Fiorentina, Milan i w meczu z tymi właśnie lepszymi posiadanie piłki miałem 35 % ! uważam że to był głowny powód porażki, więc chciałbym się dowiedzieć co zrobić by posiadanie piłki w moim zespole było znacznie większe ? Granie środkiem pola, krótkimi podaniami ? Bo już sa kombinuje i efekty są mizerne.

machlak Partyzant

16.06.2008 22:54    #16965     Sufler - Porady do gry - gra wychodzi do Windowsa!!!
kubamaly93 co znaczy niespójność danych z plikiem config bo nie rozumiem? baza danych jest dobra bo kumpel gra na niej swoja grę i niema zadnych problemów patche mamy te same 3.9.68 mamy orginały, utracenie połączenia to chyba nie jest bo u niego(on hostuje) gra po kliknięciu w tym danym dniu na continue automatycznie wychodzi do Windowsa bez zadnego komunikatu o bledzie a u mnie gra sie wiesza i nic juz nie moge zrobic! niewiem czego to jest wina niemam pojecia! :(

kubamaly93 Młody aktywista

16.06.2008 21:38    #16966     Sufler - Porady do gry - gra wychodzi do Windowsa!!!
Podejrzewam, że powodem tego problemu jest :

* błąd z bazą danych//patchem, lub niespójność danych z plikiem config.
* utracenie połączenia, sprawdź proces szybkości działania Football Manager, CTRL Alt Delete > szybkość tej aplikacji.

machlak Partyzant

16.06.2008 20:38    #16967     Sufler - Porady do gry - gra wychodzi do Windowsa!!!
Witam wszytkich CM-maniaków ja mam takie pytanie otóż zaczalem sobie dzis grac z kolega w CM 01/02 przez neta i mamy taki problem otoz gdy gra dochodzi do 3.10.2007 po kliknieciu na continue gra wychodzi do windowsa, niedarady tego obejsc ani przez urlop ani przez zwolnienie nic zawsze to samo sie dzieje! Gramy na patchu 3.9.68 i updacie Fernando Torres Update 1.1 z 04.06.2008. Czy ktos spotkal sie z takim czyms i moze nam pomoc?? Prosze o pomoc

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

16.06.2008 19:16    #16968     Sufler - Porady do gry - Obywatelstwo w Hiszpani
[quote=konikx]mam taki problem: gram Sevillą i posiadam w tym momencie 4 zawodników z "cdz" (Luis Fabiano, Aquivaldo Mosquera, Luka Modric i Javier Chevanton). Jak wiadomo zgłosić mozna tylko 3, ale Luis Fabiano rozważa przyjęcie obywatelstwa i nie wiem co robic, czy sprzedawac jednego z nich czy czekac i moze przyjmie on je przed 31.08. Od czego to zalezy..? i czy mogę coś z tym zrobić..?[/quote]

CZEKAĆ
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

konikx Partyzant

16.06.2008 18:12    #16969     Sufler - Porady do gry - 2 obywatelstwo
mam taki problem: gram Sevillą i posiadam w tym momencie 4 zawodników z "cdz" (Luis Fabiano, Aquivaldo Mosquera, Luka Modric i Javier Chevanton). Jak wiadomo zgłosić mozna tylko 3, ale Luis Fabiano rozważa przyjęcie obywatelstwa i nie wiem co robic, czy sprzedawac jednego z nich czy czekac i moze przyjmie on je przed 31.08. Od czego to zalezy..? i czy mogę coś z tym zrobić..?

aGl Partyzant

16.06.2008 17:35    #16970     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje szaraki
Hej! Mam pewien problem wiem ze ten watek byl poruszany wiele razy ale nei moge znalesc nigdzie tego co potrzebuje. Mianowicie po formacie i ponownym instalowaniu Fm'a wystapil pewien problem niemam reprezentacji niemiec(tzn jest ale szaraki) Zaraz pewnie poleci spam zebym skopiowal fake.lnc sek w tym ze wlasnie to zrobilme :D i mimo wszystko dalej ich nie ma ;/ np taka holandia jest oco moze chodzi sprawdzalem fake i tam tez jest wszystko ok czyli naREP niemiec na ''0'' prosze o pomoc!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution