Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.06.2008 19:02    #16931     Sufler - Porady do gry - Problem z tłem
Fajnie, że nie zamknęliście, bo... mam kolejny problem.

Ściągnąłem te 400 backgroundów, jakie są na jednej ze stron poświęconych FM-owi. Tylko tam nie ma stadionów kilku klubów takich jak: Arka Gdynia, Śląsk Wrocław, Lechia Gdańsk i wiele, wiele innych. Moje pytanie jest takie: wie ktoś gdzie znajdę tła stadionów w/w klubów, ale żeby były PRZYPISANE do klubów, a nie wyświetlane losowo? Szukałem na susie, ale tam są takie, które pokazują się właśnie losowo.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

crimson Partyzant

Witam, zdobyłem 3 razy Ligę Mistrzów, 6 razy Mistrzostwo Włoch, kilka razy Puchar Włoch, Klubowe Mistrzostwo Świata, Superpuchary, czyli jednym słowem wszystko co tylko mogłem (AC Milan).

Odszedłem na bezrobocie chcąc sprobować pracy w innym klubie lub reprezentacji. No i tu mam problem, bo jako manager tak utytułowany, z reputacją Globalną dostałem może przez rok trzy oferty z tak przeciętnych klubów jak Udinese czy Genoa i ani jednej oferty z reprezentacji na co tak liczyłem. Zresztą w ogóle non stop odnosząc sukcesy przez 7 lat dostałem JEDNĄ ofertę poprowadzenia reprezentacji Czech.

Czy to jest jakiś błąd czy coś, bo jeśli chodzi o kluby to nie korzystam z opcji 'wyraź zainteresowanie' bo mi bardzo nie zależy, ale co mam zrobić żeby dostać ofertę z reprezentacji?

Tzar Przodownik pracy

23.06.2008 00:46    #16933     Sufler - Porady do gry - Odmowa na rozbudowe stadionu
Ani do gminy, ani do miasta. Stadion Vicente Calderón należy do At. Madrid (przecież pisał, że wcześniej rozbudował).

Wyszukiwarka nie gryzie:
http://fm.gr(...)em/11093
http://fm.gram.pl/sufler/problem/5946

wilq1993 Partyzant

22.06.2008 19:55    #16934     Sufler - Porady do gry - Odmowa na rozbudowe stadionu
Witam!
Mam taki mały problem-otóż rada miejska nie pozwala mojemu klubowi rozbudować stadionu.
Nie wiem czy to ma coś z tym wspólnego ale pół roku temu rozbudowałem sobie stadion o 15tys. miejsc...
Załączam screena:
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

omega Młody aktywista

21.06.2008 20:51    #16935     Sufler - Porady do gry - Podatki
normalnie brawo dla pucka... milion komentarzy p[owielajacych moja odpowiedz z mala zlosliwoscia i ja mam pomarancz... zal
co do wypowiedzi pewnych osob:
glosik brawo kolejna powielona odpowiedz na pytanie moze wkoncu przestaniesz?
Laioninho zal szkoda ze nie zauwazyles ze odpowiedzialem na jego pytanie;] no ale niektorzy maja problemy ze zrozumieniem tekstu czytanego;]
Rdeq7 no wlasnie prawdziwy kibic wie kto jest jego wrogiem;] i lech do nich nalezy za bardzo wiele rzeczy;] min za 1993 rok
Ale jeszcze raz to powiem najwieksze brawa dla pucka;]

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.06.2008 14:45    #16936     Sufler - Porady do gry - Problem z tłem
Okej, znalazłem. Mój problem zaradzony. Dziękuję wszystkim zainteresowanym za pomoc, a adminów proszę o zamknięcie tematu.

boluki Partyzant

Pomocy!!!
Mam podobny problem jak XaNT.

Poul Partyzant

21.06.2008 13:45    #16938     Sufler - Porady do gry - Bardzo skromny zawodnik!
Pamiętam, że kiedyś sam miałem ten problem. Zobacz ile zawodnik ma lat i czy przypadkiem nie ogłosił zakończenia kariery piłkarskiej, a Ty oferujesz mu posadę w sztabie. Jeśli nie, to złóż ofertę, zapewne odmówi i spróbuj złożyć ponownie. Miałem taką sytuację grając Piastem Gliwice ;)

ResetPL Młody aktywista

[quote=boluki]do glosik1
Mam problem z tym sejvem,gdy go ściągam to mam tylko screny.
Nie wiem jak go odpalić.[/quote]
Ściągnąłeś screeny.Tu masz link do sejwa :
[quote=glosik1]http://files.filefront.com/Football+Manager+2008+in+year+2110/;9968991;/fileinfo.html
rumcyk i wszyscy chętni.. save 2110 z grywalnymi wszystkimi angielskimi ligami[/quote]

boluki Partyzant

do glosik1
Mam problem z tym sejvem,gdy go ściągam to mam tylko screny.
Nie wiem jak go odpalić.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.