Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Arko Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.06.2008 23:11    #16901     Sufler - Porady do gry - Kupowanie na raty
Witam, sory za odświeżanie starego tematu,ale mam problem, może wiecie dlaczego jak kupuję zawodników na raty i ustalam, ze przez 12 mies drużyna przeciwnika dostanie 225mln a teraz nic to sie komputer zgadza, ale jak pilkarz juz podpisze kontrakt to z budzetu transferowego znika mi ta suma i nic nie jest na raty?

Z góry dzięki za odpowieć

mrjonhs Młody aktywista

25.06.2008 22:01    #16902     Sufler - Porady do gry - O co kaman z ligą rosyjską?
FM-a nie obchodza wasze długi, jakie są pozaciagane w grze, więc to nie ma zadnego wpływu na rozgrywkę i udział w pucharach, bo już nie raz grałem drużynami, które miały pozaciagane gigantyczne długi, a jakoś uczestniczyły w LM. Cały problem może sprowadzać się do tego, że możliwe, że nie spełniasz wymogów Ligi Mistrzów(nie masz wystarczajacej ilości wychowanków lub piłkarzy wyszkolonych w kraju), lub poprostu jest to bug( tak jak czasami zdarza się w meczach, że nasi zawodnicy strzela bramke, a po końcu spotkania na tablicy widnieje wynik 0-0). Czasem to się zdarza, ale sprawdź dla pewności, w jakim terminie zaczołeś lige, bo może się tak zdarzyć, że wybrałeś date rozpoczecia gry już po koncu ligi ( 29 grudnia 2007 o ile pamiętam), więc mistrzem mogło zostac CSKA, więc ty uczestniczysz w rozgrywkach UEFA w sezonie 2008/2009. W kolejnym roku kiedy będziesz mistrzem powinieneś już normalnie brac udział w Pucharze Mistrzów :D

demrenfaris Partyzant

25.06.2008 19:43    #16903     Sufler - Porady do gry - O co kaman z ligą rosyjską?
@@Komar
Wytłumaczanie wszystkiego sloganem "chyba, że masz pirata" jest bezsensownie głupie. Ma - jego sprawa, jeśli jest tak bezczelny, że zgłasza bugi na oficjalnej stronie FM w Polsce nie posiadając legalnej wersji, znaczy, że nie ma poszanowania dla pieniądza.

Ja gram Zenitem i wszystko jest OK. Nie ma znaczenia domniemana korupcja, skoro koleś był 1. w lidze w seznonie "2007", to w 08/09 powinien grać w LM. Kropka.

Co do braku licencji za długi i problemów finansowych, to nie wiem czemu się tak dzieje. Wytłumaczenie, że dużo wydawałeś na transfery i nie mieściłeś się w budżecie płacowym nie jest prawdopodobne?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
25.06.2008 15:08    #16904     Sufler - Porady do gry - Nastawienie hiperofensywne
Nie widzę problemu, zamykam.

rungusik Partyzant

25.06.2008 14:13    #16905     Sufler - Porady do gry - O co kaman z ligą rosyjską?
liga rosyjska gra systemem wiosna - jesień czyli odwrotnie niż w Polsce np.
może to jest źródło "problemu" :)

więc w pucharach grają zespoły, które awansowały do nich w poprzednim sezonie ligi rosyjskiej

myślę że pomogłem

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Czasami jest jednak tak, że przywiązaujesz się do danego piłkarza. Ja nie wyobrażam sobie mojej Valencii bez Villi, czy Silvy tak jak nie mógłbym sobie pozwolić na sprzedaż Huntelaara albo Stekelenburga w moim Ajaxie. W mniejszych klubach pewnie o sentymenty trudniej bo gracze często wymieniają cały albo połowę swojego składu. Jasne, że każdego da się zastąpić ale tu chodzi o coś innego, o przywiązanie do danego grajka. Dlatego ja takie problemy rozumiem i najprostszym sposobem na zatrzymanie piłkarze jest osiąganie sukcesów. To jest lek na wszystko, na długi, na powiększenie stadionu, na rozbudowe baz, sięganie po lepszych piłkarzy. Ale fakt, że z piłkarza, który się już się na ciebie obrazi, o to że nie może odejść z klubu nic nie ma. Wtedy pozostaje tylko sprzedaż.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Dereds Przodownik pracy

25.06.2008 07:05    #16907     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
widze że kolega nie w temacie:P
http://cmrev(...)?page=14

widzewiak19105 Partyzant

24.06.2008 23:22    #16908     Sufler - Porady do gry - Gra przez Lan
Ja grałem przez LAN,ale nie miałem żadnych problemów

Krwawy Edward Partyzant

24.06.2008 23:15    #16909     Sufler - Porady do gry - Gra przez Lan
Przemu$^^
NIE TRZEBA MIEĆ NETA, ŻEBY GRAĆ PO LANIE!
Już wielokrotnie graliśmy w inne gry ( Age of Empires, Call of Duty ),po LANie i niebyło żadnych problemów, a w FM-ie są.
A ktoś z was może grał już po LANie w FM-a???

mamut Partyzant

24.06.2008 22:16    #16910     Sufler - Porady do gry - Brak sponsora
Witam
Mam taki problem że gram sobie Leeds i w zakładce finanse nie mam żadnych wpływów od sponsora a na koszulce jest jakaś firma "RedKite" :/ Czemu tak jest?? U was też jest podobnie czy to tylko u mnie taki bug ?
Dużych pieniedzy pewnie by nie było ale to zawsze coś :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution