Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ResetPL Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.06.2008 11:59    #16891     Sufler - Porady do gry - Stadion
http://www.cmrev(...)onu.html - tu masz przypadek, ale z ligi hiszpańskiej. Tak jak napisał jacuta prawdopodobnie wybudują nowy stadion. Korzystaj częściej z wyszukiwarki ;]

Edit :[quote2=krystian1101]
[quote=jacuta]Nie chodzi tutaj bynajmniej o pieniądze, ale właśnie o tych mieszkańców. Prawdopodobnie dostaniesz więc nowy stadion.

PS. Wyszukiwarka chyba nie gryzie, co?? [/quote]

Ale w innych tematach pisało ze trzeba miec duzo pieniedzy wiec pytam sie ile?
[/quote2]
Trzeba było tam dopisać swoje pytanie na pewno ktoś by odpisał..
A ile ? - czyżby Roman A. opuścił Chelsea?

ResetPL Młody aktywista

26.06.2008 11:55    #16892     Sufler - Porady do gry - Stadion
Nie chodzi o pieniądze. Problem z rozbudową może polegać na tym(nie jestem pewien, gdyż nie gram ligą angielską), że stadion Chelsea może być własnością miasta. Coś o tym było w poprzednim temacie o rozbudowie stadionu.

ResetPL Młody aktywista

26.06.2008 11:52    #16893     Sufler - Porady do gry - Własna baza danych
http://www.cmrev(...)iej.html mogłeś tu dopisać i pewnie zaraz twój temat będzie zamknięty. Obyś pomarańczy za dublowanie nie uzyskał... Napisz na moje GG(3947220) to Ci wytłumaczę.

ResetPL Młody aktywista

Z resztą dla mnie temat do zamknięcia. Jeśli masz oryginał to wystarczy, że wklejasz swoją bazę do folderu "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2007/db" i powinno śmigać. A jeśli kręcisz no to już Twój problem.

P.S Nawet tworząc własna bazę na Edytorze do FM, który był załączony z grą, ona sama powinna zapisać sie w folderze podanym wyżej...

frytu Partyzant

26.06.2008 10:17    #16895     Sufler - Porady do gry - FM 2008 na Vista
Dziekuje wszystkim za porady. Staly troche na lepszym poziomie niz te z CD Project ale niestety nie pomogly. odpowiedz znalazlem na forum SI. Jest tam cala lista krokow jakie nalezy zrobic tzn. odinstalowac gre, usunac wszystkie pliki fma i usunac wpisy w rejestrze.
Prosba do adminow o zamkniecie tematu.
P.S. Do wszystkich wujkow dobra rada mam oryginalnego fma i mam oryginalnego windowsa home premium takze dziekuje za rady typu skopiuj cracka lub podobne. Nie kazdy kto ma problem z gra jest piratem.
I na koniec odpowiec z CD Project:

"Dziękuję za skontaktowanie się z działem pomocy technicznej firmy CD Projekt.
Gra nie była przygotowana do pracy na komputerach przenośnych w związku z tym mogą występować problemy z jej działaniem.":):):)

k-u-b-a1 Przodownik pracy

26.06.2008 01:37    #16896     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Za mną pierwszy sezon moim Eastleigh. Zespól miał zająć przyzwoitą pozycję w klubie, prognozy 'specjalistów' to 16 miejsce. Jednak zaskoczyłem wszystkich, zdobywając bez żadnych problemów pierwsze miejsce. Niby nic, ale zawsze cieszy ;). Mam nadzieję dojść do Premiership tym klubem, wtedy udostępniłbym save'a. Teraz garść screenów:

Tabela --> http://img12(...)aph6.jpg

Skład --> http://img25(...)drx8.jpg

Transfery --> http://img12(...)yii5.jpg

i..

najlepszy piłkarz --> http://img12(...)ngu1.jpg

sam jestem zdziwiony jego dorobkiem strzeleckim, który zapewne byłby większy gdyby nie miesięczna kontuzja która go wykluczyła w paru meczach

jacuta Młody aktywista

26.06.2008 01:14    #16897     Sufler - Porady do gry - Rysiu z Klanu w FM-ie??
cgyba własnie mam problem z dodaniem tego zdjęcia

jacuta Młody aktywista

Mam następujący problem. Zrobiłem własną mini-bazę danych i zapisałem ją w Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2007/data/db. I co teraz zrobic żeby to działało????

Gumierpool Młody aktywista

25.06.2008 23:39    #16899     Sufler - Porady do gry - O co kaman z ligą rosyjską?
Pirat czy nie pirat, gra jest gra. Nie chcę tutaj poruszać moralnej dyskusji na temat tego kto ma, a kto nie ma oryginalną wersję gry, ale naprawdę słabo mi się robi jak widzę tych, którzy patrzą na innych z góry tylko dlatego, że wydali w sklepie stówę na płytę. Osobnikom takiego pokroju radziłbym sprawdzić sobie ile są warte pirackie mp3 czy filmy, które znajdują się na waszych dyskach.

Ale wracając do meritum... Problemy finansowe odpadają, chyba że chodzi o nieszczęsny stan konta. Budżet transferowy miałem żenująco niski (osiem milionów), wykorzystałem go do końca. Budżetu płacowego nie przekraczam, mam kilkanaście tysięcy zapasu.

Ciekawą hipotezą jest data początku rozgrywki. Otóż save'a zaczęliśmy (gram multiplayera) w 2008 roku, tuż przed początkiem sezonu w Rosji. W tabeli wyraźnie jest zaznaczone, że Zenit jest obrońcą tytułu.

Wymogi UEFA odpadają, bo takowe spełniam. Zgłaszam skład do Pucharu UEFA i zarówno odpowiednią liczbą wychowanków, jak i zawodników wyszkolonych w klubie dysponuję, więc zasady z LM też byłbym wstanie spełnić.

Kombinujcie dalej, a być może myszka moja powędruje przy którymś poście na magiczne słowo 'pomógł'. :D

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
25.06.2008 23:36    #16900     Sufler - Porady do gry - Bramki w koncowce meczu
Nie widzę problemu, zamykam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution