Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.06.2008 19:44    #16881     Sufler - Porady do gry - Tło - problem
Siemka. Dawno mnie nie było. Ale do rzeczy. Mam tła ligi niemieckiej. Wszystko działa elegancko tylko mam pytanie czy tło może wyświetlać się na ekranie składu drużyny tak jak było w poprzednich fm czy tylko podczas meczu się to może wyświetlać ???
Dzięki z góry i pozdro...

widzewiak19105 Partyzant

26.06.2008 19:00    #16882     Sufler - Porady do gry - Defensywa w drugiej połowie
A dużo meczy przegrałeś tak?Ja miałem taki sam problem jak Ty na wersji 8.0 też prowadziłem do przerwy 2 albo 3 zero i przegrywałem,ale po wgraniu łatki 8.02(fix) problem minął

Massey20 Partyzant

26.06.2008 18:54    #16883     Sufler - Porady do gry - Defensywa w drugiej połowie
Gram GKS Bełchatów. Mam problem od kilku meczów. W pierwszej połowie prowadzę 2:0 lub 3:0 (wszyscy mają oceny 7 i 8), by ostatecznie mecz przegrać 2:3 lub 3:4.Tak miałem np. z Wisłą. Nie wiem czy to może dotyczyć rozmowy motywacyjnej w przerwie czy może taktyki. Przeważnie daje, że jestem zadowolony lub że nie mają odpuszczać. Co do taktyki gram 3-4-3 by potem przejść do ustawienia 4-4-2 z nastawieniem na defensywę i kontrataki. Niestety w drugiej połowie zawodnicy przeciwnika grają bardziej agresywnie, z zaangażowaniem i ładnie (bramki nie padają po stałych fragmentach). Może macie jakieś porady by nie przegrać.

maek Partyzant

26.06.2008 18:18    #16884     Sufler - Porady do gry - wycena zawodnika
mam taki problem mianowicie
jak chcemy kupic zawodnika to scout mowi ile miej wiecej zawodnik bedzie nasz kosztowal tak jest?TAK!
a teraz moje pytanie jak sie moge dowiedziec ile jakis klub moze dac mi max za mojego zawodnika ?? bo czasami daja i 3 lub 4 zary wiecej niz kosztuje i niechcial bym stracic :)
czekam na odpowiedz dzienx:)

ToMuSRyDy Partyzant

26.06.2008 18:14    #16885     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
sam już rozwiązełem ten problem
brakowało po prostu jednego klubu w drugiel lidze ale dzięki oraw lfc.

ToMuSRyDy Partyzant

26.06.2008 17:34    #16886     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
A więc tak. Postanowiłem edytowac sobie polską ligę w FM 08. Użyłem do tego dostępnego w grze edytora. Zmieniłem sztab reprezentacji. Później zmieniłem cały skład Wisły Kraków, dodałem do niej zespół rezerw, naturalizowałem albo przywróciłem do nasej reprezentacji paru zawodnikó (Klose, Podolski), zrobiłem też tak że w Wiśle nie było żadnego piłkarza który by miał jakikolwiek występ w reprezentacji Polski. Zmieniłem budżet. To samo zrobiłem z Legią. Zapisałem, sprawdziłem w grze i wszystko działało. I teraz zaczynają się schody. To samo zrobiłem ze Śląskiem Wrocław, tylko że awansowałwem ich do naszej ekstraklasy kosztem Groclinu, a Groclin przesunąłem do Lower Division. Zapisałem i sprawdziłem. Okazuje się, że po kliknięciu na "Nowa Gra" i załadowaniu się, w wyborze kraju nie można wybrac Polski. Dlaczego tak mi się stało?? Umiecie jakoś na to zaradzic??

dmx2000 Partyzant

26.06.2008 17:12    #16887     Sufler - Porady do gry - O co kaman z ligą rosyjską?
No dobra. Ale na poczatek wszystko sobie wyjasnijmy. Zaczales gre normalnie, czyli od sezonu 2007/2008 tak? Tylko, ze wybrales date rozpoczecia styczen 2008? Czyli, de facto, w Rosji jest to sezon 2008 bo graja systemem wiosna-jesien, ale w wiekszosci krajow europejskich jest to sezon 2007/2008? W takim razie jest jedna kwestia, ktora mnie nurtuje. Napisales, ze w rzeczywistosci (czyli w prawdzimym swiecie, tak to rozumiem) Zenit zdobyl mistrzostwo. Problem w tym, ze FM 2008 zaczyna sezon w wakacje roku 2007 wiec w grze nie uwzgledniono tego, ze Zenit w rzeczywistym swiecie zdobyl mistrzostwo. Tak wiec jesli zdarzylo Ci sie, ze u Ciebie mistrzem jest Zenit to jest to po prostu zbieg okolicznosci, ze zrobilo sie tak jak w realnym swiecie. Jesli jest tak jak piszesz, ze pozostale druzyny tez zajely takie miejsca tak jak w realnym swiecie to jest to juz niezwykly zbieg okolicznosci. Tak czy inaczej gra najprawdopodobniej wygenerowala te koncowe pol sezonu i cos tam "pochrzanila". Innego wyjscia nie widze. A tak nawiasem. Nie gralem nigdy w lidze Rosyjskiej. Czasami jak sie zaczyna tam sezon to nie od stycznia 2007 roku? Tak z ciekawosci pytam.

kacperski Partyzant

[quote=SpaCe155]Ja mam podobny problem tylko mi pokazuje się komunikat:
not well formed (invalid token) at line 1 of sound_cache_mode.xml
może wiecie jak to naprawic?[/quote]

Mam identyczny problem. Podbijam. Może ktoś jednak wie co zrobić?

Jacool Partyzant

26.06.2008 16:14    #16889     Sufler - Porady do gry - Problem z zapisaniem bramki
Gdy moja drużyna szczeli bramkę nieumiem jej zapisać w żaden sposów. Przycisk "zapisz" jest szary i nieaktywny. Po meczu również niemoge zapisać. Macie coś takiego?? Jak zapisać bramke??

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.06.2008 13:14    #16890     Sufler - Porady do gry - O co kaman z ligą rosyjską?
[quote=Gumierpool]1. Pierwsza teza odpada. Nawet jeśli byłoby tak jak piszesz to co z tego, skoro w tabeli na samym starcie 1 stycznia 2008 jest wyraźnie napisane: "Obrońcy tytułu - Zenit".
[/quote]
ale gra może miec problemy zinterpretowaniem daty czyli bug
dograj i zobacz czy w następnym sezonie sie powtórzy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution