Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

najdi013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.07.2008 13:54    #16831     Sufler - Porady do gry - problem przy wgrywaniu skina
Mam problem z FM-em. Chciałem załadować nową skórkę i trwało to tak długo (20 min) że zrobiłem Ctrl+Alt+Delete i wyłączyłem FM-a. Chciałem włączyć go od nowa i po tych reklamach zamiast menu głównego mam czarny ekran a piłeczka na dole po prawej się zatrzymuje. Próbowałem odinstalować ale to nic nie dało. Co można z tym zrobić???

Mazur Partyzant

01.07.2008 10:34    #16832     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką
Witam mam problem techniczny , chciłąem zainstalować kitpacki Lecha poznań więc utworzyłem foldery graphics/kits / pol ( wg) instukcji i tu zonk sa koszulki ale nie ma herbów , i piłkarzy (kropek) w czasie meczu po przeładowaniu skórki nie ma nic czysty ekran jaki jest tego powód ? byłbym wdzięczny za pomoc
PS. ma ktoś jakieś dodatki dla lecha

mrjonhs Młody aktywista

pit9991, a jaką masz wersje Visty, bo na Home Basic są problemy z FM-em, ponieważ ta wersja Visty jest najuboższa i nie posiada niektórych sterowników :d

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

ja na vista home normalnie odpalałem modifier bez problemu :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

mrjonhs Młody aktywista

Niestetty, mam ten sam problem , sprawdzałem też u kilku kolegów i doszliśmy do wniosku: FMM nie chodzi na Windows Vista!!! Przy uruchamianiu Genie Scouta także jest pewien problem, ale jeszcze jakoś się da go odpalić. Ogólnie: SI Football Managera stworzyło pod mViste tylko i wyłącznie na komputery przenośne, więc na normalnych PC mogą występować z nią problemy :)

Boro Partyzant

30.06.2008 22:24    #16836     Sufler - Porady do gry - FM Modifier 2.25 Problem
Posiadam ten program w ktorym mozna zmieniac rozne rzeczy.A o to moj problem.Mam 2028r do lech z olnego transferu przyszedl legena d swuatowego futbolu i polskiego byl egracz barcelony.W reperzentacji zgralal 133 meczi strzelil 115 goli.I chem mu zmienic staty zmieniem wszytsko jest ok.Ale po jakimsy czasie wracja te slabe.I co mam zrbic zeby zostlay na stale ? Moze powodem jest reinstalacja gry ?

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

możesz mieć problemy z finansami też z powodów np. spłacania pożyczki przez klub (nie wiem czy to w twoim wypadku będzie), różnego rodzaju premie dla piłkarzy (za strzeloną bramkę, występ, czyste konto),

Lasicu Partyzant

30.06.2008 20:25    #16838     Sufler - Porady do gry - FM 2008 na Vista
Miałem podobny problem. Zainstalowałem FM08 na laptopie z Vistą. Także nie było go w pasku startu i w dodaj/usuń programy. Jedynym rozwiązaniem było wejście do folderu z grą i samodzielne utworzenie skrótu. Tobie radze to samo.

burinek Przodownik pracy

30.06.2008 17:02    #16839     Sufler - Porady do gry - atrybuty techniczne w editordata
tak w FM 07 sie dało teraz chyba nie ma tego edytora czasu rzeczywistego a przynajmniej ja nie mogłem znaleść bo sam miałem taki problem

Magic Partyzant

Grupa: Ekspert
30.06.2008 13:07    #16840     Sufler - Porady do gry - FM 2008 na Vista
Football Manager 2008 jest kompatybilny z obiema wersjami Windowsa Visty, 32-bitową i 64-bitową. Z jego działaniem na tych systemach nie ma żadnych problemów, po zainstalowaniu oryginalnej gry.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution