Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mike_91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.07.2008 19:27    #16821     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
kupuj mlodych utalentowanych zawodnikow i za pewny okres sprzedaj ich mozna na tym zyskac naprawde duze pieniadze. A tak na marginesie czy stadion na meczach ligowych sie zapelnia? Moze nie musisz go rozbudowywac. Ja gram Chelsea 9 sezon i moj budzet to 1 mld euro :) To nie mam takich problemow, ale to tak na marginesie :)

mike_91 Partyzant

02.07.2008 14:30    #16822     Sufler - Porady do gry - czerwone kartki
JAk sie wie, ze sie ma racje to mozna sie odwolac, ale jak nie ma sie racji to mozna tylko sobie problemow narobic dostajac upomnienia itd. od zpn.

n1u5 Partyzant

mam pytanie czym wyroznia sie dobry bramkarz??
ja osobiscie najwieksza uwage zwracam na reflex i zwinnosc ale nie zapominam o chwytaniu
ale ostatnio mam ogromne problemy z bramkarzami poniewaz nie mam kasy na transfery moi mlodzi bramkarze sa za slabi
co wy sadzicie na temat statystyk bramkarza??
jakie powinien miec aby dobrze grac??

boro92921 Przodownik pracy

01.07.2008 20:57    #16824     Sufler - Porady do gry - zarabianie przez klikanie!
A w czym problem?

konikx Partyzant

01.07.2008 17:57    #16825     Sufler - Porady do gry - bład CM01/02
chcę to odświezyć, ten sam problem..

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
Prosze nie odgrzewać starych tematów wypowiedzią nie związaną z problemem :]
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Zapraszam do ogłoszenia w specjalnym temacie -> http://www.cmrev(...)l?page=7

Nie widząc problemu robie to co robie. Zapoznaj się z Zasadami, Sufler to nie forum.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

dooomiiin Młody aktywista

[quote=k-u-b-a1]dlaczego nie na sufler? chłopak ma problem i chce go rozwązać..
1) obejmując Manu, zakupiłem 2-3 piłkarzy, którzy od razu wskoczyli do pierwszego składu. Jednak po 3 latach, jedynie Anderson został mi wierny.. wszystich sprzedałem ze niemałą kasę, ale nie narzekam. Najgorzej było z C.R.. ale za 70mln ojro każdy by go sprzedał ;)

no ja np bym go nie sprzedał:P miałem podobną sytuację, tyle że z Nanim. Real Madryt oferował mi 100 mln euro...Odmówiłem oczywiście:P
by dooomiiin

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

01.07.2008 14:17    #16829     Sufler - Porady do gry - problem przy wgrywaniu skina
Did not find font resource: vera
Problem pojawia się, gdy brakuje ci na kompie czcionki "vera". Jest bardzo prosty sposób aby go rozwiązać. Wystarczy wkleić do folderu Sports Interactive/Football Manager 2008/data/fonts pliki które znajdują się poniżej. Do wyboru dwa linki:
-> http://rapid(...)rar.html
to jest żywcem z FAQ wystarczy poszukać
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

01.07.2008 13:56    #16830     Sufler - Porady do gry - problem przy wgrywaniu skina
usuń skin który wgrałeś i zmień nazwę tematu na np." problem przy wgrywaniu skina "
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution