Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Palimpsest Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.07.2008 10:47    #16811     Sufler - Porady do gry - Parę pytań do ekspertów
[quote=glosik1]słaba skutecznośc to efekt gry na 8.0.0 polecam patcha 8.02 który eliminuje błąd nieskuteczności napastników [/quote]

..hmm...gram na 8.0.0 i nie narzekam na skuteczność,więc chyba nie to jest problem.
@

wisłakraków Partyzant

04.07.2008 10:46    #16812     Sufler - Porady do gry - Parę pytań do ekspertów
Obrońcą sprubuj dać indywidualne zadania poustawiaj środkowym nastawienie na bardzo defensywne bocznym na normalne to samo z defensywnym pomocnikiem żeby grał z tyłu. Ja tez często zmieniam taktyke gram i gram wjedną jak widze że zaczynam nią przegrywać to ją zmieniam. Też kiedyś miałem ten problem z niestrzelaniem ustaw pomocniką często podania prostopadłe a napastnika ustaw jako rozgrywającego (bedzie częsciej dostawał piłki).Rotacja w składzie...kilka razy się to u mnie sprawdziło że ci którzy ciąglke grają i zaczeli przegrywać cały skład zmieniłem na rezerwowych i to jakoś działało ale lepiej mieć równy skład żeby móc w każdym momencie wstawić zmiennika na tym samym poziomie.Jak ktoś niemieści się w składzie to daj go do rezerw żeby przez cały czas grał. Mam nadzieje że pomogłem ;-)

burinek Przodownik pracy

04.07.2008 10:35    #16813     Sufler - Porady do gry - Parę pytań do ekspertów
Wszystkie te błędy mogą być spowodowane właśnie zbyt częstą rotacją zawodników i zmienianiem taktyki. Spróbój przez około 4-5 meczów wystawic taką samą taktykę i nie zmieniać zawodników no chyba że mają kontuzję lub coś innego ze nie mogą grac. Ja miałem taki sam problem i to podziałało.

burinek Przodownik pracy

03.07.2008 23:00    #16814     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
zaczynam 7. łatwo było zdobyc pierwsze trofea ale najgorzej było je obronić. Teraz mam problem bo muszę kontrakty przedłuzyc wszystkim zawodnikom a nie bardzo chcą. więc zobaczym jak to dalej poleci. zaraz wrzuce screany

Palimpsest Młody aktywista

03.07.2008 22:15    #16815     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No,może być;)..to w czym problem: kupować i iść po "miszcza"..;)
@

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
w Suflerze doszła nowa kategoria - "FM Live", jesli ktos ma dostęp do wersji beta i chce tutaj rozwiązywać problemy związane z grą, to ma teraz możliwość.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Anolity_Cherwins... Młody aktywista

03.07.2008 15:19    #16817     Sufler - Porady do gry - Problem z Fm08
Did not find font resource: vera
Problem pojawia się, gdy brakuje ci na kompie czcionki "vera". Jest bardzo prosty sposób aby go rozwiązać. Wystarczy wkleić do folderu Sports Interactive/Football Manager 2008/data/fonts pliki które znajdują się poniżej. Do wyboru dwa linki: jeden rapidshare, drugi turboupload.
edyta mowi ze na samym poczatku faq to jest:P znajdz:D

PS2 http://rapid(...)rar.html

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.07.2008 15:05    #16818     Sufler - Porady do gry - Problem z Fm08
Gdy wlaczam fma08 i wszystko jest juz na dobrej drodze aby przejsc do ekranu wyboru czyli wczytaj gre , lub nowa gra albo wczytaj ostatnie gre o co tu chodzi wie ktoś?
Załaczam screena Link: http://www.wrzut(...)lzJzkZK/
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

SlimShady7 Młody aktywista

03.07.2008 13:11    #16819     Sufler - Porady do gry - Europejskie loga
http://www.cmrev(...)ata-___-

To ci może pomóc, miałem ten sam problem.
Forza Grande Milan !!!

mrjonhs Młody aktywista

02.07.2008 22:02    #16820     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności rozgrywek
Otóż mam taki problem: Grając już paroma klubami w karierze zauważyłem, że SI przygotowało dla nas niespodziankę w postaci róznego poziomu trudności rozgrywek. Ostatnio grając Celtickiem widze, że jesli chodzi o normalną lige wygrywam prawie wszystkie mecze, nieliczne remisuje, w pucharach krajowych wygrywam jeszcze wyżej z dość dobrymi zespołami, ale kiedy przychodzi Liga Mistrzów moi piłkarze strasznie kaleczą gre i dość często przegrywają z dużo słabszym przeciwnikiem. Chciałbym się dowiedzieć, jakie sa poszczególne poziomy trudności do różnych rozgrywek, jesli ktoś może niech mi napisze gdzie to moge sprawdzić, albo niech sam poda :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.