Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

boro92921 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.07.2008 18:43    #16801     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy zgłoszeni do LM
Może mają mniej niż 21 lat bo jak ja gram to juniorów mogę sobie bez problemu wystawiać do LM mimo że nie zgłosiłem ich.

boro92921 Przodownik pracy

04.07.2008 18:41    #16802     Sufler - Porady do gry - Granie drużyną rezerw
no dokładnie ja miałem podobny problem w Bundeslidze

[quote=Brunix]...Czekam na ich awans do Primera Division...[/quote]

W Hiszpanii rezerwy mogą co najwyżej awansować do drugiej ligi ale nie do Primera Division.

zenekrolnik Młody aktywista

04.07.2008 18:39    #16803     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy zgłoszeni do LM
Grająć teraz Man City w LM mam dokładnie taki sam "problem" no cóz, ułatwia to sprawę ale.. Najsmieszniejsze jest to ze gracze nie zgłoszeni, wystawieni do składu, mogą zostać zgłoszeni. Pojawia mi się w tym celu okienko ... Gram na 8.0.2

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

04.07.2008 18:27    #16804     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy zgłoszeni do LM
Właściwie nie jest to problem,ale sprawa dosyć dziwna....zgłosiłem 23 graczy do LM (miałem tylko 6 graczy z klubów krajowych) i mecz przed LM grałem składem rezerwowym,wziąłem stamtąd 2 graczy.Po meczu nie odstawiłem ich do rezerw,i patrzę - mogę grać w LM ( obydwaj przyszli w przerwie zimowej z klubów południowoamerykańskich)...Uratowało mi to skórę,gdyż byli to OL i DP ,a akurat tych graczy mi sfaulowali w czasie meczu :/,ale sam fakt jest dziwny.Ktoś wie,dlaczego tak jest ?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.07.2008 13:21    #16805     Sufler - Porady do gry - dziwny błąd
[qu[quote=Szeregowiec]mam taki problem moze ktoś pomoże....

otóż jakiś czas temu odinstalowałem fm... teraz chce go zainstalowac na nowo.... wszystko jest ok instaluje gre, patche.... i chce włączyć ..... wybieram lige , klub itd.... problem polega na tym że zamiast nazw klubów (podczas gry już) mam liczby... np zamiast napisać że prowadze klub Legia Warszawa to prowadze klub 43256... itd

wie ktoś co z tym zrobić?[/quote]
[quote=Fenix]Daj screena pobrechtamy ;) A tak na poważnie to widzę że jeden z ciekawszych błędów :O[/quote]
ja w tym nie widzę błędu po prostu jest opcja pokazywania id i koleś nieumyślnie ją wybrał wiec nic ciekawego w tym nie ma

Szeregowiec Partyzant

04.07.2008 12:27    #16806     Sufler - Porady do gry - Problem z bazą danych
mam taki problem moze ktoś pomoże....

otóż jakiś czas temu odinstalowałem fm... teraz chce go zainstalowac na nowo.... wszystko jest ok instaluje gre, patche.... i chce włączyć ..... wybieram lige , klub itd.... problem polega na tym że zamiast nazw klubów (podczas gry już) mam liczby... np zamiast napisać że prowadze klub Legia Warszawa to prowadze klub 43256... itd

wie ktoś co z tym zrobić?

Szeregowiec Partyzant

04.07.2008 12:22    #16807     Sufler - Porady do gry - dziwny błąd

Szeregowiec Partyzant

04.07.2008 12:20    #16808     Sufler - Porady do gry - Pomocy

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

04.07.2008 12:06    #16809     Sufler - Porady do gry - Parę pytań do ekspertów
[quote=sylar]

brutalny_kazik:
2. tak właśnie robię, kupuje 19-20 latków i co najmniej sezon spędzają w "Młodej Orange" a tak btw. to nie wiedziałem, że zbytnia rotacja w składzie wpływa negatywnie na morale drużyny. thx
żą rolę

Mam jeszcze jedno pytanie: jak podnieść renome drużyny?? [/quote]

Nie mówię,że źle wpływa,ale zauważyłem u siebie,że gdy dawałem graczom,którzy normalnie w lidze nie grają,szanse w pucharach,to grali straszny piach,chociaż w rezerwach bębnią po 4 gole ....

Co do renomy - ja,nawet po tym,jak wygrałem LM Anderlechtem i byłem 9.w światowym rankingu,nie byłem NIGDY postrzegany jako faworyt LM,a zawodnicy tacy jak Vela,Anderson itp. nie zgadzali się do mnie przejść,więc skoro mam takie problemy lepszym klubem,to co dopiero Ty Lechią....(btw,w realu jest inaczej - Zenit teraz jest szanowany przez wszystkich,a w FM byłby stawiany w szeregu klubów,które "mogą się czegoś nauczyć"...)

Tzar Przodownik pracy

04.07.2008 10:52    #16810     Sufler - Porady do gry - Parę pytań do ekspertów
[quote=lukasz19121984]..hmm...gram na 8.0.0 i nie narzekam na skuteczność,więc chyba nie to jest problem.[/quote]
Zawsze się znajdzie jakiś wyjątek ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.