Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

bialy13 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.07.2008 17:42    #16791     Sufler - Porady do gry - Problem z komentarzem
Może też masz za mało RAMu? Był już gdzieś ten problem opisywany.

Arko Młody aktywista

05.07.2008 16:23    #16792     Sufler - Porady do gry - Problem z komentarzem
n1u5 daj link skąd ściągnąłeś, bo dużo osób miało ten problem, a skoro ty masz dobrze to się podziel :]

Edyta mówi, że była literówka

jaramaniak Przodownik pracy

05.07.2008 14:29    #16793     Sufler - Porady do gry - Problem z komentarzem
trza szukać na forum... http://cmrev(...)ecz.html
De profundis clamavi ad te, Domine

Samoo7 Partyzant

05.07.2008 14:26    #16794     Sufler - Porady do gry - Problem z komentarzem
Witam. Mam problem z komentarzem, nie zgrywa się on z przebiegiem meczu nie wiem jak temu zapobiec, przeinstalowałem nawet system operacyjny ale to nic nie dało :(

Trolek Partyzant

05.07.2008 13:07    #16795     Sufler - Porady do gry - Fm modifier
Witam! Mam pewien problem otoż mialem wczesniej starsza wersje tego edytora(tytuł) i usunąłem go.i tu pojawia sie problem gdy teraz chce zainstalowac nowa wersje pisze mi ze w komputerze jest juz starsza wersja tego programu i nie mozna zainstalowac tej wersji. Szukałem wszedzie i nie moge znalezc zadnych plikow ktore mozna usunac w dodaj usun programy tez tego nie ma.Dodam ze nie pamietam czy poprostu wrzucilem foldert do kosza czy przez panel sterowania usunalem.Jak usunac ten problek kiedys słyszalem o jakims programie do czyszczenia rejestru czy cos takiego.Z gory dziekuje za pomoc:)

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.07.2008 12:40    #16796     Sufler - Porady do gry - Amator a Zawodowiec
[quote=alienator]A jednak.[/quote]
I tak i nie :D
[quote=Fenix]Ja mam z tym problem - niby kompa mam bardzo dobrego, niestarego, a gra mi chodzi dość wolno, a gdy chce przy niej wejść na Internet i mam tą grę odpaloną to sie ładuje chyba z 2 minuty - tzn. wiecie, trza czekać, bo spowalnia komputer. W FM 2008 gram więc różnie - zawsze biorę dwie polskie ligi, a potem zazwyczaj włoska, niemiecka, hiszpańska i ewentualnie angielska bądź francuska.[/quote]
Ctrl+alt+delete i ustaw priorytet wysoki na fma, ja wyłączam gg jak pykam i jeszcze staram się unikac włączania neta

Fenix Partyzant

05.07.2008 10:11    #16797     Sufler - Porady do gry - Amator a Zawodowiec
Ja mam z tym problem - niby kompa mam bardzo dobrego, niestarego, a gra mi chodzi dość wolno, a gdy chce przy niej wejść na Internet i mam tą grę odpaloną to sie ładuje chyba z 2 minuty - tzn. wiecie, trza czekać, bo spowalnia komputer. W FM 2008 gram więc różnie - zawsze biorę dwie polskie ligi, a potem zazwyczaj włoska, niemiecka, hiszpańska i ewentualnie angielska bądź francuska.

Cesar Partyzant

05.07.2008 09:16    #16798     Sufler - Porady do gry - WSPÓŁCZYNNIKI A GRA GŁOWĄ
[quote=rumcyk]co do zigicia to mialem podobny problem i powiem CI ze bardzo duzo zalezy od samopoczucia i formy gracza...u mnie w pierwszych 20 meczach mial 34 gole a do końca sezonu nie trafial nawet z metra i nie strzelił już żadnej bramki...[/quote]

Zawiesił się chłop i tyle hehe:P.

rumcyk Partyzant

04.07.2008 23:33    #16799     Sufler - Porady do gry - WSPÓŁCZYNNIKI A GRA GŁOWĄ
co do zigicia to mialem podobny problem i powiem CI ze bardzo duzo zalezy od samopoczucia i formy gracza...u mnie w pierwszych 20 meczach mial 34 gole a do końca sezonu nie trafial nawet z metra i nie strzelił już żadnej bramki...

damianmks1 Partyzant

04.07.2008 20:12    #16800     Sufler - Porady do gry - Spadek morale zawodnika.
Mam problem w drużynie.. Postanowiłem dac Błaszczykowskiemu ( 30 lat ) przydzielić zawodnika którym by się opiekował. Ma on 15 albo 16 lat. i Jakoś tak wyszło że ten małolat uznał że współpraca z Kubą mu nic nieda. U Kuby pojawiło się że nie lubi kolegi z drużyny i spadły mu morale do końca w dół mimo wielu sukcesów drużyny. Da rade coś z tym zrobić? Dodam od siebie że chciałbym obydwu zostawić w drużynie bo Kuba jest waznym ogniwem zespołu zaś ten junior bardzo utalentowany.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.