Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kamil_on Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.07.2008 17:28    #16771     Sufler - Porady do gry - Podwójny Mecz
Zrobiłem wszystkie rzeczy, o jakich była mowa w tym temacie, ale mój problem dalej się utrzymuje. Co jeszcze mogę zrobic ?

krolik123 Partyzant

08.07.2008 15:49    #16772     Sufler - Porady do gry - Fatalna gra zespołu w sezonie.
fenix ja nie wiem jak ci pomoc ale prowadzac fiorentine tez mialem i taki problem. wiesz co zrobilem?? posadzielm na bodaj 7 meczy na lawe podtsawowych napadziorow(pazzini, guilherme,martins,) a wprowadzilem rezerwowych.( lupoli, vieri) rezerwowi troche sobei postrzelai. a jak wprowadzilem tych podstawowych to gral iaz milo. to byl pewnei przypadek ...a le zadzialal

Fenix Partyzant

08.07.2008 15:42    #16773     Sufler - Porady do gry - Fatalna gra zespołu w sezonie.
Mój problem tkwi w tym że moi piłkarze mimo swoich ogromnych umiejętności w ofensywie marnują za dużo sytuacji. Jeśli chodzi o defensywę to rywale zbyt łatwo potrafię rozmontować moją obronę - może nie dużo razy, ale bardzo skutecznie (zresztą znacie FM). Dziwi mnie nieskuteczność moich zawodników bo większość z nich ma bardzo wysokie wykańczanie akcji, wliczając w to pomocników.

Palimpsest Młody aktywista

Procesor masz OK ja jadę z 30 ligami na Athlonie 2600 XP i daję rade (choć szybkość nie jest oszałamiająca,ale w końcu dużo lig)i 896 RAM..więc tu tkwi problem..tak jak mówi alienator dokup GB ramu(ok 30 zł-40 zł) i będzie hulać cacy..zanim pobiegniesz do sklepu zdefragmentuj dysk i ustaw pamięć wirtualną na 2048(Panel sterowania-wydajność i konserwacja-system-zaawansowane-wydajność ustawienia-zaawansowane-zmień-rozmiar niestandardoway i wpisz w oba okna 2048)nawet to powinno pomóc,i zrób porządek na kompie bo pewnie masz bałagan(najlepiej reinstalka windy,czasem tylko to pomaga)
@

czesio16161 Partyzant

07.07.2008 22:25    #16775     Sufler - Porady do gry - Fatalna gra zespołu w sezonie.
siema mam podobny problem grajac Arsenalem. Mam swietnych grajkow, ktorzy w wiekszosci maja znakomite morale, gram jedna taktyka od przygotowan do sezonu, w sparingach wygrywalem po 4:0, 5:0, asystent mowi ze zawodnicy osiagneli bardzo wysoki poziom zrozumienia na boisku i sa w stanie zrealizowac stawiane przed nimi cele a tymczasem moi zawodnicy graja slabo o czym swiadcza wyniki: u siebie 1:1 z Derby, 0:1 z Portsmouth w pucharze krajowym(cwiercfinal), 1:2 z Blachburn i najgorsze 1:4 z Chelsea. Jak wygrywam to skromnie. Moze ktos cos na to poradzi? Na koniec mam prosbe do lukasz19121984 moglbys mi wyslac na maila ta takse? Moj e-mail:

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Zapraszam tutaj.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.07.2008 20:44    #16777     Sufler - Porady do gry - Błąd meczowy
a próbowałeś urlopu... moze w następnym meczu problemu nie będzie

Komar Młody aktywista

07.07.2008 17:39    #16778     Sufler - Porady do gry - Kartki i budżet
Jak najbardziej, tylko że trochę mogą z tym być problemy bo ciężko jest trafić w odpowiednią liczbę, z tej przyczyny że tam zamiast prostego 4mln masz jakieś dziwne kombinacje cyferek.
Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć. - Terry Pratchett

krolik123 Partyzant

07.07.2008 16:54    #16779     Sufler - Porady do gry - Fatalna gra zespołu w sezonie.
siema!
mam duzy problem z moimi pilkarzami.
otoz prowadze ajax amsterdam. dostalem duzo siana na transfery i kupilem m.in. cardozo z boca juniors, modricia, guilherme i meirelesa. mimo wielu wzmocnien , solidnie przepracowanego okresu przygotowawczego do sezonu i niezlej taktyki pilkarze graja jak amatorzy, a to w jaki sposob traca bramki to juz w ogole wies. tak naprawde nei wiem co zrobic. moze to wina treningu?? przed sezonem cwiczymy: 1 tydzien to trening silowy (sila i aerobik ) potem kolejny tydzien to trening taktyczny( obrona, stale fragmenty i taktyka) a kolejny to techniczny( strzaly panowanei nad pilka i atak) a poem robie trening dla poszczegolnych pozycji (atak skrzydla itd). ale w trakcie sezonu wiekszosc pilkarzy ma 95-100 % kondycje wiec powinno byc ok.
mam zapisane takze 5 taktyk. 4-4-2 na skrzydla, 4-4-2 gra prze srodek, duzo pressingu, 4-2-3-1( takie jak polska na euro) 4-3-3 z 3 napadziorami i 4-3-2-1 z 3 sr. pomocnikami.
nad kazda taktyka dlugo posiedialem i w sparingach z mocnym irywalami moi gracze grali az milo. a tu przychodzi liga europejskie puchaty i wszystko szlag trafia.
czy ktos potrafi mi pomoc??jesli tak to bede baaaaardzo wdzieczny!!
sorry ze sie tak rozpisalem :>
pozdro

Fenix Partyzant

07.07.2008 15:48    #16780     Sufler - Porady do gry - Edytor savegamów + problem
Witam
Proszę o szybką odpowiedź potrzebne mi są one na gwałt przepraszam może jest taki temat ale to dla mnie ważne.

Po pierwsze - czy jest jakiś edytor save game'ów do FM 2008, w którym można sprawdzić jakiz awodnik ma potencjał, CA itd?

Po drugie - czemu nie działają mi sejwy w FM Genie Scout 2007? Odpalam plik FM-a 2008 i pisze "The File doesn't seem to be a valid FM saved game". Zawsze kompresuję sejwy.

Odpowiedzcie szybko pzdr

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.