Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mrjonhs Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.07.2008 13:09    #16731     Sufler - Porady do gry - Problem z grą.
Powodem tego błądu jest za mała ilośc ramu uzywana podczas przeskoczenia tej daty.Sam osobiście miałem ten problem na starym komputerze i nic nie pomogło, musiałem uznać save za stracony :( Ten komunikat, który wyłancza grę jest zabójczy, a czasem powodem tego też może być złe spolszczenie w grze(mojemu koledze takie coś wyskakiwało, jak nie miał orginalnej gry i wgrał spolszczenie z FM-a 2007)...

Mrożon Partyzant

13.07.2008 03:26    #16732     Sufler - Porady do gry - Problem z grą.
Nie wiem co się dzieje gram sobie gram, aż tu nagle gra zaczęła mi szwankować.
Najpierw zaczęło pojawiać się takie coś
http://www.wgraj(...)le=25905
Ale po kliknięciu ok dało się grać tylko niedługo po pojawieniu się problemów zaczął się problem z zapisem. Po każdym zapisie wyskakiwał komunikat że zapis zakończony niepowodzeniem. Ale gra się zapisywała tylko zamiast do jednego pliku z nieznanych mi powodów zaczęły się tworzyć całkiem osobne savey jeden za każdym razem ten nowy był trochę większy od poprzednich.
Mnie to nie przeszkadzało wiec grałem dalej ale potem pojawiło sie nagle to
http://www.wgraj(...)le=25907
I tu po daniu ok wyskakuje raport o błędach typowy dla xp i gra się wyłącza więc przy tym komunikacie z drugiej foty jest podana ścieżka do folderu w którym ma być coś szerzej o tym błędzie niestety we wskazanym folderze nie ma nawet jednego pliku.
Re instalacja gry pomogła, ale częściowo jak zaczynam gre od nowa nic mi się nie rozczepia nie wyskakuje słowem gra chodzi normalnie, ale ten zapis po wczytaniu dalej sie zachowuje tak jak opisałem. Próbowałem nawet nieco się cofnąć ale dochodzi do magicznej daty gdzieś pod koniec sezonu w 2010 i dzieje się to samo.
Właśnie ten drugi komunikat wyskakuje zawsze przy jednej dacie.
Chyba maju 2010. Znaczy tego dnia niby wszystko jest normalnie mogę wykonywać wszystkie czynności ładowanie wygląda też normalnie na początku,ale w trakcie ładowania podczas zmiany dni wychodzi do Windowsa wyskakuje drugi komunikat i jest po zawodach.
Miał ktoś kiedyś takie problemy?
Proszę pomóżcie.
Bardzo mi zależy
Jak to naprawić?
Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na tego typu temat, ale musiałem go założyć bardzo mi zależy na uratowaniu tej gry.

matinho02 Młody aktywista

12.07.2008 22:12    #16733     Sufler - Porady do gry - update 1 sierpnia-pytanie
mam taki problem:
pierwszego sierpnia wyjezdżam na wakacje no i biorę laptopa z moim kochanym fm`em i tu pojawia sie mój problem/pytanie:
czy jest taka możliwośc/szansa żeby update z nowymi składami był już do ściągniecia 1 sierpnia z samego rana?? bardzo mi zależy żeby składy były aktualne..:P bardzo uatrakcyjniło by to mi rozgrywkę z bratem...:)
pytanie jest skierowane głównie do twórców najlepszego update`a na świecie który zamieszczany jest na tej stronce...
pozdrawiam i liczę na odpowiedź:)

Tofu Młody aktywista

12.07.2008 19:03    #16734     Sufler - Porady do gry - FM Modifier 2.25
miałęm ten problem, wejdźw opcje (prawy dół programu) i wypróbuj różne wersje FMów 2008. Za każdym razem ładuj od nowa gręw FMModifier!

pucek-myjek Partyzant

siemano witam i o zdrowie pytam i ciesze sie ze moge i pisac :)

ale dobra mam problem chce kupic goscia z hiszpani do mojego klubu klub sie zgadza ale on glupek jeden nie chce a ja gram w lidze mistrzow a jego klub jest sredniakiem i czemu on nie chce przejsc pomozcie mi bo on jest dobry i bardzo chce go miec

a i nie banujcie mnie bo mialem bana ale dzis sobie tak dla jaj weszlem i patrze ze nie mam bana

rblancos07 Partyzant

12.07.2008 14:06    #16736     Sufler - Porady do gry - przetwarzanie danych ...
Czesc, otoz mam problem, gram sobie na kin4s aptejd i skonczylem niedawno sezon. Kiedy pojawia sie data 18.06.2008r. godz. 21:30 wlaczam wtedy przetwarzanie danych... i co? gra mi sie w tym momencie zwiesza i nic nie moge zrobic ... probowalem opcji z nowym graczem i urlopem i to samo ... wczytywalem nawet kopie save jednak to tez nic nie dalo ... ktos wie czy moge cos z tym zrobic czy musze zaczac gre od nowa? z gory dzieki

matekk44 Partyzant

Mam problem z innej paki . Już wszędzie szukałem rozwiązania :( jak wyłączam fm 08 to wyskakuje mi błąd (z załącznika) i komputer sie resetuje . Nie moge znaleś pliku Profile0.xml wzadnym katalogu. Znalazłem tylko jedną radę , że trzeba zminic jego nazwę .

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

12.07.2008 13:16    #16738     Sufler - Porady do gry - Liga polska zniknęła! Pomocy!
Wydaje mi się, że i tak tu coś jest zrypane.. Bo teraz popatrz, skoro z Groclinu dałeś większośc do Polonii, to może być taka sytuacja, że w Grodzisku zostaje mniej graczy niż 11 i może to być powód że gra nie widzi ligi polskiej.. A może problemu trzeba poszukać w czymś innym. Nie bawię się edytorem więc wiele nie pomogę, ale sprawdź to o czym pisałem.

klajwert Partyzant

12.07.2008 11:21    #16739     Sufler - Porady do gry - Ciągłe spalone
Witam, mam pewien problem z moim napastnikiem. od razu zaznaczam - probowalem juz wszystkiego, roznych ustawien, druzynowych, indywidualnych i nic.

wracajac do problemu eto ciagle gra za linia obrony przeciwnika. nie mam pojecia czemu nie chce przesunac sie te 2 metry do tylu. dostaje bardzo duzo pilek jednak praktycznie zawsze konczy sie to odgwizdaniem spalonego, strzela tez duzo bramek ale jesli jest to sytuacja wypracowana przez rozgrywajacego czyli jakies podanie na dobieg etc zawsze jest to nieodgwizdany spalony.(zawodnicy przeciwnika od razu rzucaja sie do asystenta, widac ze byl spalony itd)

z ukladaniem taktyk pod zawodnikow raczej nigdy problemow nie mialem, pierwszy raz spotyka mnie takie cos i kompletnie nie wiem jak temu zaradzic.

z gory dzieki za pomoc

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Wyszukiwarka się kłania.

http://www.cmrev(...)iej.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution