Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rafee Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.07.2008 10:11    #16701     Sufler - Porady do gry - problem z bombonierą.
Nie dawno wgrałem bombonierę reprezentacyjną. Gram na 8.0.2. bez fixa i jakoś nie odczuwam zmiany ilości reprezentacji. Czy trzeba grać od nowa czy co?
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

andresss21 Partyzant

Mam taki problem zaczynam nowa gram i dochodze do momentu gzdzie wybieram poziom doswiadzcenia.Wybieram automatycznie czyli powinienem miec w opisie malo znany a mam reputacje krajowa,wybieram amator i to samo jak to moge zrobic pomozcie zeby funkcjonowalo dobrze?

kogin Partyzant

15.07.2008 22:46    #16703     Sufler - Porady do gry - problem z isntalacja
nie wiedzialem ze fm juz taki tani :O ale nie w tym problem. bo ja chce se jeszcze sciagnac tego update fenixa i o to chodzi, abyscie pomogli zeby sie zainstalowal. a ty burinek nie badz taki ostry ;/ bo widze ze masz pomaramcz to moze sie zle dla ciebie ro skonczyc...

[quote=mrjonhs]Twój problem może tyczyć się nośnika, na którym znajduje się FM. Ja mam orginałke FM-a 2007, która mi się strasznie porysowała i kiedy java wczytywała skrypt instalacyjny w pewnym momencie się zawieszała. Jesli masz ten sam bład proponuje ci ściągnąc sobie z internetu FM-a, ponieważ w tym przypadku nie jest to piractwo(posiadasz oryginał, więc ściągniętą wersje trAktuje się jako kopię zapasową). Jesli bład będzie powtarzał się także na tej sciągniętej to proponuje oddać laptopa na reklamacje, bo nie ma opcji że nie jest przystosowany do FM-a :P[/quote]
to mozna sciagac fma z neta??

mrjonhs Młody aktywista

15.07.2008 22:33    #16704     Sufler - Porady do gry - problem z isntalacja
Twój problem może tyczyć się nośnika, na którym znajduje się FM. Ja mam orginałke FM-a 2007, która mi się strasznie porysowała i kiedy java wczytywała skrypt instalacyjny w pewnym momencie się zawieszała. Jesli masz ten sam bład proponuje ci ściągnąc sobie z internetu FM-a, ponieważ w tym przypadku nie jest to piractwo(posiadasz oryginał, więc ściągniętą wersje trAktuje się jako kopię zapasową). Jesli bład będzie powtarzał się także na tej sciągniętej to proponuje oddać laptopa na reklamacje, bo nie ma opcji że nie jest przystosowany do FM-a :P

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.07.2008 22:11    #16705     Sufler - Porady do gry - problem z isntalacja
[quote=Perez]Jaki błąd? Coś więcej może... Java zainstalowana na lapku? Miejsce na dysku, RAM etc. - wystarczająco dużo? [/quote]
łooo Perez jaki avatar ;D

a co do problemu, próbowałeś fm 08 instalować ?
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

kogin Partyzant

15.07.2008 21:55    #16706     Sufler - Porady do gry - problem z isntalacja
elo.
kupilem se dzisiaj laptopa (nie smiejcie sie ale z bierdonki za 999 zl ) chcialem zaistalowac Fma 2007 ale blad wyskakuje. co mam zrobic?

burinek Przodownik pracy

15.07.2008 20:08    #16707     Sufler - Porady do gry - od nieznanego do gwiazdy
polecam tego linka http://www.cmrev(...)tp_.html

makumba Partyzant

15.07.2008 16:19    #16708     Sufler - Porady do gry - niechęć do mojej osoby
witam, mam takie pytanko i w zasadzie problem..gram sobie już 3 sezon eŁKSem Łódź..nie będę sie rozdrabniał jak z sukcesami..ale w 1s. miejsce, 2 s. 2miejsce, i teraz po 8 meczach w 3s. jestem liderem..reputację mysle że mam zadowalajacą i klub również trochę odrestaurowałem(młodzież i baza treningowa)..i tak od 2sezonu non stop w prasie wykazywałem chęć sprowadzenia zawodnika z innego klubu..teraz gdy podejmuję negocjacje z klubem jest ok, przedstawiam zawodnikowi kontrakt(nie wykazuje zbytniego entuzjazmu-->najwyższe premie i zarobki dostępne w budżecie) i praktycznie zaraz zrywa on negocjacje bo nie chce ze mną pracować(chyba zbyt usilnie starałem się go pozyskać)..ten zawodnik to Cristian Nazarith więc jak pewnie wiecie prawdziwa "młoda perełka"..czy jest jakiś sposób żeby go przekonać do transferu i żeby mnie polubił??bo jak go chwalę to również ma to gdzieś:/ wielce na mnie obrażony...dziękuję za odp. pozdro:)

master_koza Partyzant

15.07.2008 15:06    #16709     Sufler - Porady do gry - Końcówki meczów...
moim zdaniem jest to problem z koncentracja Twoich zawodnikow i podpisuje sie pod wypowiedzia Drzewo1985 ;) musisz popracowac nad ich koncentracja
i wprowadzaj gre na czas :)

sefko1 Przodownik pracy

15.07.2008 14:41    #16710     Sufler - Porady do gry - fm genie scout
Cos mam problem z edycją postu

http://www.genie(...)rontpage

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.