Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.07.2008 11:54    #16681     Sufler - Porady do gry - Nowy klub, nowy język
To ma duże znaczenie.
Zawodnik ktory nie zna języka, i jesli jest jedynym zawodnikiem z danego kraju w klubie, może miec problemy z aklimatyzacją. Więc lepiej jest jesli:
1. Zawodnik zna język kraju, do ktorego sie przenosi
2. W klubie jest kolega z reprezentacji.
3. W klubie jest zawodnik z kraju zawodnika

marcin55555 Partyzant

18.07.2008 10:18    #16682     Sufler - Porady do gry - mam problem !!
Po wybraniu klubu i lig spogladam na druzyne i nie ma prawdziwych nazwisk tylko jakies zmyslone, wybralem arsenal i nie ma adebayora tylko inni zawodnicy jacys nie znani o co biega???

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

18.07.2008 09:49    #16683     Sufler - Porady do gry - Nowy klub, nowy język
1. Wydaje mi się w realistycznym świcie język odgrywa istotną rolę. W FM raczej nie zwrócili na to uwagi i zawodnik, który wogóle nie rozumie języka, w którym rozmawiają jego koledzy z drużyny i tak gra bardzo dobrze.

2. Jedni piłkarze mają problemy z aklimatyzacją, a drudzy nie. To zależy od ich psychiki.

Biser Novo Partyzant

17.07.2008 23:58    #16684     Sufler - Porady do gry - System 5 plus 6 w FM-ie?
Mam taki problem. Nie lubię grać w lidze gdzie rodowitych piłkarzy jest o wiele mniej niż obcokrajowców. przykład: Liga angielska. Zespół: Man City, Arsenal. Liga włoska. Zespół: Inter. Po prostu dla mnie taka sytuacja zakrawa na śmieszność i w związku z tym chciałbym to w grze jakoś zmienić. Wiem że edytor nie pomoże. Zbytnio się nie orientuje jak to można zrobić ale jeśliby był ktoś chętny i użyczył mi swej rady jak można zmienić przepisy lig to byłbym wdzięczny. Miło by było pograć systemem 5+6 (o którym ostatnio troche słychać było)

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.07.2008 20:37    #16685     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
[quote=nod]A co się stało, że nie możesz... ? Problemy z grą?

ps. 24 menedżerów już się zapisało... Pozostało tylko 8 miejsc! Radziłbym się streszczać, bo już prawdopodobnie dziś zaliczymy komplet!

Zapisy: http://www.et2.f(...)ribe.php
Strona: http://www.et2.fcenergie.pl/[/quote]
o Kur** czemu mnie nikt o tym nie poinformował ?
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

szak Partyzant

17.07.2008 19:45    #16686     Sufler - Porady do gry - Problem z patchem
Robiłem tak kilkakrotnie i nic nie pomagało,
Ale problem udało mi się już rozwiązać.
Trzeba było pozmieniać literki dysków, bo jakimś dziwny sposobem zrobił mi DVD-ROM jak dysk I, zmieniłem go na D i problem zniknął :D

szak Partyzant

17.07.2008 19:25    #16687     Sufler - Porady do gry - Problem z patchem
Mam problem z patchami. Po zainstalowaniu którego kolwiek z nich, pojawia mi się przed wejściem do głownego menu gry komunikat:
fm.exe - brak dysk
W stacji nie ma dysku. włóż dysk do stacjiDeviceHarddisk1DR3

Po kilkukrotnym naciśnięciu kontynuuj gra wreszcie wchodzi do menu startowego.
W wersji 8.0.0 nie ma tego problemu.
Zaznaczam od razu, że gre mam oryginalną i płyta jest włożona do napędu.

Faryon Partyzant

17.07.2008 18:58    #16688     Sufler - Porady do gry - Problem z pozwoleniem na pracę
Gram klubem Oxford United (aktualnie 2 liga coca-cola) i mam problem. Już bym miał w składzie wielu świetnych zawodników ukraińskich, brazylijskich i amerykańskich, lecz nigdy nie dostają oni pozwolenia na pracę. Macie jakieś rozwiązanie, żeby tacy zawodnicy otrzymali pozwolenie?

The Reds Partyzant

17.07.2008 16:24    #16689     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Wróci z wypożyczenia i problem znowu się pojawi...chyba zmienię Silvie pozycje...

Vergil Młody aktywista

17.07.2008 14:34    #16690     Sufler - Porady do gry - Nowy klub, nowy język
1 Zależy od zawodnika. Niektórzy potrzebują więcej czasu na zaaklimatyzowanie się a inni potrafią od razu grać na wysokim poziomie.Jeżeli zawodnik będzie grał słabo na pewno pokaże się w jego profilu w osobistych,że trudno mu się zaaklimatyzować w nowym otoczeniu

2 Tak ma znaczenie, ale wystarczy kilka meczów by był już dobrze zgrany z drużyną, no chyba że ma problem z aklimatyzacją.
El Fenomeno

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.