Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

konradd1993 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam
Mam taki problem. Nie mogę ściągnąć najnowszego update'a Messinho i Fudiego (v3.0 beta) z Waszej strony. Pobrałem go z sendspace , na który to uaktualnienie zostało wrzucone przez Michalww. Skopiowałem plik do folderu db. Przy włączaniu gry mogę wybrać ten update ale podczas wczytywania gra się minimalizuje i pojawiam się napis "nie można wczytać bazy danych gry". Nie wiem co mam z tym zrobić, dlatego zwracam się o pomoc do Was

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

23.07.2008 00:30    #16612     Sufler - Porady do gry - liga iranu
[quote=amenokoyane]Załóżmy że zamienisz Ligę Iranu na Ligę Hong Kongu.
1. Zmień "narodowść" wszystkich rozgrywek hongKongu na Iran
2. Wejdź do ekranu ligi tej za którą podmieniasz i dalej duzyny. Używając opcji Swap Team pozamieniaj wszystkie drużyny z HK na drużyny Irańskie. Zrób tak też z niższymi ligami - Second Division , Third Division.
3. Pozmieniaj wszystkim drużynom Irańskim spowrotem "narodowość" na Iran.

To wszystko.
Przed chwilą zrobiłem sobie Ligę Angoli zamias Hong Kongu

PS Zapomniałem napisać o histori rozgrywek. Ustaw sobie przynajmniej dla grywalnych lig ostatni sezon tzn. Kazdej duzynie miejsce które zajeła w poprzednim sezonie, ponieważ może pojawić sie problem z obsadą pucharów

[/quote]
przyda się

amenokoyane Młody aktywista

23.07.2008 00:15    #16613     Sufler - Porady do gry - liga iranu
Załóżmy że zamienisz Ligę Iranu na Ligę Hong Kongu.
1. Zmień "narodowść" wszystkich rozgrywek hongKongu na Iran
2. Wejdź do ekranu ligi tej za którą podmieniasz i dalej duzyny. Używając opcji Swap Team pozamieniaj wszystkie drużyny z HK na drużyny Irańskie. Zrób tak też z niższymi ligami - Second Division , Third Division.
3. Pozmieniaj wszystkim drużynom Irańskim spowrotem "narodowość" na Iran.

To wszystko.
Przed chwilą zrobiłem sobie Ligę Angoli zamias Hong Kongu

PS Zapomniałem napisać o histori rozgrywek. Ustaw sobie przynajmniej dla grywalnych lig ostatni sezon tzn. Kazdej duzynie miejsce które zajeła w poprzednim sezonie, ponieważ może pojawić sie problem z obsadą pucharów

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
22.07.2008 23:14    #16614     Sufler - Porady do gry - Poooowolne ściąganie plików
Tutaj: http://www.cmrev(...)l?page=7 zgłaszamy błędy lub niedogodności związane z funkcjonowaniem CM Revolution.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

SeiDi Młody aktywista

22.07.2008 23:13    #16615     Sufler - Porady do gry - Poooowolne ściąganie plików
wejdź na http://www.sortitoutsi.net/ tam masz różne kitspacki i nne rzeczy potrzebne do FMa... masz tam też możliwość ściągania z różnych mirrorów więc nie powinieneś mieć problemu z tym

Baron von Kapa Partyzant

Ja nie piszę w tym sensie. ;-)
PowinniŚMY (mam na myśli nas - laików graficznych) pracować ogólnie nad poprawą naszych zdolności graficznych.
Face-packi, Logo-packi, to nie jest jakiś duży problem. Ja teraz kształcę się w robieniu sygnaturek, rozwijam się uniwersalnie.

bartek09u6 Partyzant

22.07.2008 22:25    #16617     Sufler - Porady do gry - Mała, a średnia baza danych
"zawalony"? chodzi Ci o pamięć ram czy o miejsce na dysku? jeśli o pamięć ram to wyłączam wszystkie programy, a na dysku mam 13gb wolnego miejsca. Zastanawiam się czy to może byś problem z chłodzeniem? Bo mój komputer jest otwarty, ponieważ jak go zamknę to strasznie nagrzewa się blacha. Wiatraczki niby działają tylko, że ten od procka podłączony jest do karty graficznej a ten z kg podłączony jest do płyty głównej, ponieważ od procesora nie działał gdy był podłączony tak jak zawsze ;/ nie znam się na tym.

Zalezy na jakim dysku masz zainstalowanego Windowsa jesli na C a na C masz np. nie cale 1 GB to nie zabardzo ... O tym tez pamietaj.

boro92921 Przodownik pracy

22.07.2008 22:25    #16618     Sufler - Porady do gry - FM liga przez internet

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.07.2008 22:24    #16619     Sufler - Porady do gry - FM liga przez internet
-> http://www.cmrev(...)et_.html
pamiętaj, od kliknięcia w szukaj nie jeb***e bomba...
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

bartek09u6 Partyzant

22.07.2008 22:23    #16620     Sufler - Porady do gry - Mała, a średnia baza danych
[quote=Łunio]"zawalony"? chodzi Ci o pamięć ram czy o miejsce na dysku? jeśli o pamięć ram to wyłączam wszystkie programy, a na dysku mam 13gb wolnego miejsca. Zastanawiam się czy to może byś problem z chłodzeniem? Bo mój komputer jest otwarty, ponieważ jak go zamknę to strasznie nagrzewa się blacha. Wiatraczki niby działają tylko, że ten od procka podłączony jest do karty graficznej a ten z kg podłączony jest do płyty głównej, ponieważ od procesora nie działał gdy był podłączony tak jak zawsze ;/ nie znam się na tym.

Zalezy na jakim dysku masz zainstalowanego Windowsa jesli na C a na C masz np. nie cale 1 GB to nie zabardzo ... O tym tez pamietaj.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.