Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Cesar Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.07.2008 19:18    #16591     Sufler - Porady do gry - Napastnicy
Najważniejsze żebyś sam nie zaczął strzelać:DDD , a tak na poważnie to spróbuj łatkę 8.0.2 jest nieco lepiej. A jakim zespołem grasz? A co z pomocnikami nie strzelają? Może masz za dużo sytuacji bramkowych, to o dziwo też jest problem:( na FM 2008.

didol92 Młody aktywista

Ja mam ten sam problem co onejoke zawodnicy zamiast z bliskiej odległości strzelać bezpośrednio na bramkę podają do zawodnika obok, a ten bardzo nie celnie uderza na bramkę.Nie wiem czy to dlatego ale tak sie stało odkąd

Zmieniłem trochę rzuty wolne:
polecenia drużynowe - mieszane
wszyscy obrońcy - tył
pomocnik w środku - domyślnie
wszyscy pomocnicy - napastnik
napastnik - przy bramkarzu

onejoke Młody aktywista

Mam problem.

Moi zawodnicy mając wykonywanie wolnych na wysokim poziomie(17-19) zamiast z bliskiej odległości strzelać bezpośrednio na bramkę podają do zawodnika obok, a ten 'Panu Bogu w okno'. Nie mam ustawionego zawodnika obok i nie wiem o co chodzi

Pomocy!!!

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

23.07.2008 15:44    #16594     Sufler - Porady do gry - sejwy na innych kompach
[quote=BagiDM]dzieki, a co z ta vista,z czym moze byc problem?[/quote]
nie ma problemu na viscie, bo ja sam mam vistę i przed re installem systemu wrzuciłem save na płytkę, a później na kompa i śmiga :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Perez były Minister Literatury

23.07.2008 15:14    #16595     Sufler - Porady do gry - sejwy na innych kompach
Działanie save'a to inna sprawa niż instalacja FM-a. Jeśli już FM będzie zainstalowany nie powinno być żadnych problemów z odpaleniem save'a. Z tego co pamiętam, nawet patch nie jest do końca potrzebny, bo gra zapisuje niezbędne dane (dlatego save'y mają po te 80 MB albo i więcej).

Lagren Partyzant

23.07.2008 14:03    #16596     Sufler - Porady do gry - Rozszyfrowanie taktyki
Z tego co pamiętam taktyka kita nie umie grać przeciwko 4-2-3-1... tzn real i inne potęgi spokojnie(w miarę :P ) jechałem, a z Betisem i Levante miałem zawsze wielkie problemy, właśnie z powodu tej taktyki. Zresztą ogólnie nie polecam grania 1 taktyką wszystkiego tylko dostosowania się do przeciwnika :)

Kanius Partyzant

23.07.2008 12:51    #16597     Sufler - Porady do gry - FM a hamachi
Witam. Chciałem zagrać z kolegą przez internet i mam problem, a raczej mój kolega. Gdy chce się ze mna połączyć, wpisuje nazwę i hasło sieci to zamiast się połączyć wraca mu do menu(tak jakby wogóle sie nie próbował łączyć). Wiem że to nie związane zbytnio z FM'em ale nie mam gdzie napisać a może ktoś z was miał podobny problem

zenekrolnik Młody aktywista

23.07.2008 12:50    #16598     Sufler - Porady do gry - Kilka zagadnień taktycznych
Witam!
Ja tez gram Man City, i sporo czasu gra z Chelsea, była moją zmorą, ale zamieszczam taktykę którą pokonywałem Chelsea bez problemów. Sprubój :
http://centr(...)mp;id=15

BTW. Z nimi nie da się grać defensywnie z kontry bo nas zjedzą.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

23.07.2008 12:47    #16599     Sufler - Porady do gry - Kilka zagadnień taktycznych
Mi bardziej chodzi o ustawienie obrony. Bo miałem taki mecz, prowadziłem 2-0 i kicha, porażka 2-4. Z innymi tuzami gram tak jakbym tego oczekiwał i zdobywam tyle punktów ile mnie zatysfakcjonuje (oczywiście nie 100%), tylko problem jest z tą Chelsea. Piszcie mi jakieś pomysły na ustawienie obrony, a właśnie kupiłem niedawno Ledleya Kinga i jego też możecie uwzględnić.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

23.07.2008 12:31    #16600     Sufler - Porady do gry - Kilka zagadnień taktycznych
Witam mam taki mały kłopot. Gram Manchasterem City i mam problem z meczami z Chelsea. Zawsze z nimi przegrywam, choć np. z Arsenalem, Liverpoolem czy MU zdobywam wiele punktów. Gram taktyką 4-1-3-2 i zawsze na ciężkich rywali (MU, Arsenal itd.) cofałęm troche skrzydlowych i dawałem im indywidualne krycie na skrzydłowych rywali, a bocznym obrońcom strzałki do przodu i wtedy najczęściej skrzydłowi rywala byli podwajani i zyskiwałem piłke, a defensywny pomocnik miał za zadanie kryć najlepszego strzelca z dystansu rywali (najcześciej ich opś), za to śrdokowi obrońcy (Kompany i Richards) kryli indywidualnie napastników i tu zależy, którty był niższy. Wszystkio było fajnie, cieniasów i średnikaów puszczałem, z czołówką raz wygrana, raz remis, z rzadka porażka i było dobrze, tylko zawsze nadchodziły mecze z Chelsea i wysokie porażki (co bym nie zrobił źle). Żeby przybliżyć Chelsea to oni grają zawsze jednym wysokim (najczęściej kupiony Adebayor, a czasem Drogba, ale częściej napastnik z Togo) i drugim niskim, szybkim (kupiony Pandev, strsznie dobry). Mają słabe skrzydła (grają Sidwellem i Wright Philipsem, bo sprzedali innych), a na środku zawodników takich jak Lampard i Essien. Czyli moja strategia zakladała by aby defensywny krył Essiena, Kompany Adebayora, a Richards Pandeva. Ale to się niesprawdza na nich, a to się Pandev urwie, a to Adebayor po dośrodkowaniu (wcześniej Drogba zanim kupili Togijczyka, bo Pandeva to kupili od razu), a to Essien sie nawali (czasem gra Rossina i on też czasem czymś błyśnie i przegram). Jak dałem, bez indywidualnego krycia tylko strefowe to masakra i porażka 3-1. Bardziej mi chodzi, a byście poradzili mi coś z obroną, bo atak to się sprawdza i mało kiedy przegrywam z nimi do 0. Podam skład mojej obrony: bramkarz - Schmeichel (Hart na rezerwie, ale Schmeichel gra genialnie), lewy obrońca - Mathajsen, prawy obrońca Corluka (Onuoha), śrdokowi - Kompany, Richards, Rozehnal, ewewntualnie Onuoha (świetnie się Onuoha rozwinął), defensywny pomocnik - Tymoschuk (Crosas, Mascherano). Czekam na odpowiedź. A i moze jeszcze podam bilans meczy, 15 meczy (5 w lidze, 6 w pucharach, 4 towarzyskie) to 1-3-11.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution