Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
..not well formed-(invalid token) at line 1 of 2d speed.xml

Może od początku
Grałem w fma, kiedy użyłem opcji ''pójdź na urlop'' gra ''wyszła'' do windowsa i pojawił się taki oto komunikat (treść powyżej) co ciekawe kiedy nacisnąłem alt tab gra z powrotem działała jednak problem powtórzył się jeszcze raz, po kliknięciu na wynik meczu , mam obawy czy przypadkiem save zaczyna się psuć.

Pewnie ma też znaczenie to że 2 godziny wcześniej podczas gry wyłączyli prąd...
Spotkaliście się kiedyś z takim problemem??

PS: dzięki Bogu udało się bez przeszkód zapisac save, ale nie wiem czy problem nie wróci...

cocaine_rodeo Partyzant

25.07.2008 13:54    #16572     Sufler - Porady do gry - Taktyka i technika
Dzięki Panowie za pomoc, ale niestety nie daje rady :( Pojawił się nawet nowy problem (być może po zainstalowaniu 7.0.2), a mianowicie piłkarze, którzy dostaną piłkę (przede wszystkim w ataku!!!) stoją przez około 2-3 sekundy w miejscu i dają sobie odebrać piłkę przez obrońców w 99% przypadków. Żenujące to się już robi bo stu procentowe sytuacje kończą się niczym. Ma ktoś inne pomysły?

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Po pierwsze - nazywaj tematy zgodnie z tym, o czym piszesz - następnym razem będzie żółta kartka.
Po drugie - jeśli stosowałeś program antywirusowy albo skanowałeś inne elementy systemu pod kątem problemów, albo też usuwałeś pliki, które systemy traktują jako śmieci - to to może być powodem Twojego problemu - i teraz niestety nic nie da się zrobić
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

A uzywasz Save cleanera??. Kilka osób juz miało taki problem.
http://www.cmrev(...)zy_.html
poczytaj tu.

bartolomeoFC Partyzant

Mam taki problem... zniknęły mi historie zawodników:/ W profilu zawodnika w zakładce historia zniknęło wszystko odkąd gram ostatni jest sezon 2006/07 a potem dopiero ostatni:/ Na załączonym obrazku 2009/10 ale sezon we Włoszech nowy sezon sie jeszcze nie zaczął.Np zawodnicy w Anglii mają już 2010/11:/ Co jest grane?Może mi ktoś podpowiedzieć?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
To nie jest forum o grze. To jest Sufler - tutaj się pomaga graczom z problemami wywoływanymi dziwnym działaniem FM-a albo niezrozumiałymi sytuacjami. Ewidentnie próbujesz naruszać ducha Suflera, poprzez naginanie reguł. I na to mojej zgody nie będzie. Prosta zasada - dostosujesz się albo wylecisz.

Jeszcze raz nagniesz zasady i się pożegnamy.

Jeżeli masz coś do powiedzenia na ten temat to możesz pisać PW (Donosy) albo skontatkować się ze mną w inny sposób - GG, mail.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
24.07.2008 21:44    #16577     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
A ja z takimi pytaniami zapraszam tutaj -> http://www.cmrev(...)?page=11
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

mrjonhs Młody aktywista

24.07.2008 18:40    #16578     Sufler - Porady do gry - Spadające atrybuty
Kolego, a ile lat mają ci zawodnicy? W wieku 33 lat atrybuty techniczne także spadaja na łeb, na szyje, wiec z tym może wiazać sie twój problem. Także jest możliwośc, że masz źle dobray sztab szkoleniowy(za słabych trenerów, badź przydzielonych do złych kategorii)...

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

24.07.2008 15:14    #16579     Sufler - Porady do gry - problem z uaktualnieniem
ściągnąłem uaktualnienie, rozpakowalem tam gdzie trzeba i dalej mam tylko tę podstawową..... co robić?? ściągnąć patcha??

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.07.2008 15:02    #16580     Sufler - Porady do gry - dziwna sytuacja, czy co??
Sam nie spotkałem się z taką sytuacją, ale po przedstawieniu problemu wnioskuję, że jest to bug.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.