Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rungusik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.07.2008 10:21    #16561     Sufler - Porady do gry - Puchar Lata
1 problem 2 tematy coś mi tu pomarańczą pachnie ;)

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

26.07.2008 10:03    #16562     Sufler - Porady do gry - Puchal lata-problem
Dostałem zaproszenie do pucharu lata.......jestem drugi w tabeli i najprawdopodobniej zakwalifikuje się do ligi mistrzów i czy jak nawet przyjmę to zaproszenie i zakwalifikuje się do ligi mistrzów to będę musial grać w tym pucharze, czy to jest na wypadek jakbym nie zakwalifikował się nigdzie indziej...

burinek Przodownik pracy

26.07.2008 09:13    #16563     Sufler - Porady do gry - Długośc Kontuzji
Mam kolejny problem bo mój zawodnik Grzegorz Bartczak ma infekcję wirusową a ma 7-8 miesięcy kontuzji. I moje pytanie czy jest to możliwe żeby przez tak długi czasz miał tą kontuzję czy to kolejny bug???

paziu Młody aktywista

[quote=defender_74]heh no ja też mam ten problem, a żadnemu zawodnikowi nie zaznaczam "stań przy wykonawcy"...
jest też problem przy rożnych: gracze, którym ustalam "stój przy bramkarzu" w trakcie wykonania rożnego stoją w okolicy 11 metra i nawet nie wbiegają...[/quote]

Ja miałem podobnie ale potem zmieniłem jeszcze raz i było ok.. myślę ze masz za dużo zawodników ustawionych 'przy bramkarzu' lub w ogóle za dużo ich jest w całej 11..

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

26.07.2008 00:04    #16565     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=maher]kuab .. czemu grasz na języku angielskim ?[/quote]

1. Pierwszego FM-a dostałem z Anglii, i to właśnie po angielsku gram, przyzwyczaiłem sie, zawsze dostaje FM-a po angielsku
2. Z tego co widziałem, polska wersja (nie wiem czy język ma wpływ) ma mnóstwo przedziwnych bugów itd... u mnie nic takiego sie nigdy nie zdarzało, dopiero od FM-a 2008 zacząłem grać na łatkach, wcześniej nie wiedziałem że coś takiego jest ;D (gram od FM 05)
3. Polskie tłumaczenia są jakieś takie dziwne, nie ma tego "klimatu" jak w angielskim Fm-ie.
4. Angielski to nie jest jakiś wielki problem, a na polską wersje mi sie nie chce zmieniać...... poza tym gram ze znajomymi z zagranicy przez neta ;] Ale sie rozpisałem ;D

defender_74 Partyzant

heh no ja też mam ten problem, a żadnemu zawodnikowi nie zaznaczam "stań przy wykonawcy"...
jest też problem przy rożnych: gracze, którym ustalam "stój przy bramkarzu" w trakcie wykonania rożnego stoją w okolicy 11 metra i nawet nie wbiegają...

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

chyba zbyt pochopnie dałem ci przemu$ tego ''pomógł '' :D ;>
problem niestety wrócił
ale z tego co wpisałem w yahoo.com ten problem ma cos wspólnego z javą
a tak sie składa że wczoraj instalowałem najnowszą wersję...

RobinWLKP Młody aktywista

25.07.2008 20:41    #16568     Sufler - Porady do gry - ile wybrać lig??
[quote=nera1989]OK... dzięki... zobaczymy jak to bedzie chodziło... w CM4 kiedys, jak włączało się nową gre i wybierało sie ligi to był komunikat na dole ''na tym komputrze zalecamy uruchomienie nie więcej niż...lig'', mi pokazywało w tedy 11 lig ale miałem tylko 256 ramu... szkoda że zrezygnowano z tej opcji..[/quote]

Przeciez ta opcja jest caly czas ...

[quote=szegemege!]Gram obecnie na 4 ligach z 4 krajów i jednym dodatkowym państwem.
Dual Core 2.0 i 2 GB ramu. [/quote]

Bez problemu mogles wiecej lig wybrac , ja na troche lepszym spzrecie gralem z 30ligami i bylo spoko ( w miare ;) )

dooomiiin Młody aktywista

25.07.2008 18:05    #16569     Sufler - Porady do gry - ile wybrać lig??
ja mam 17 lig na 1.5 Gb RAM i procku 2,5 i śmiga mi elegancko bez żadnych problemów:p
by dooomiiin

Tzar Przodownik pracy

Co do Save Cleanera, to zauważcie, że problem dotyczy FM 2008, a do niego nie ma Save Cleanera ;)

A tak w ogóle, to ten problem jest opisany w FAQ. Ostatni akapit pierwszego paragrafu ;P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution