Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

michcio1991 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.07.2008 16:02    #16541     Sufler - Porady do gry - Asystent
No dzięki ziomki ale przedstawie wam jeszcze raz
Pkt 1 . http://www.fotos(...)22b.html początkowa oferta.

Pkt 2. Pako ją wyśmiewa

Pkt 3 http://www.fotos(...)49.html- moja druga oferta.

pkt 4 pako znowu sie smieje. Wkurzony patrzę na wysokość oferty a ona jest taka jak w pierwszym pkt. Zatwierdzam jak w pkt drugim. Mimo tego że daję większa to gra jakoś automatycznie daje tą mniejsza kwote prościej mówiąc zostaje ona nie zatwierdzona.

W tym tkwi problem. czy to jakis bug???

Jeśli wasze rady nie dadzą nic to polećcie mi dobrego asystenta z dużym współczynnikiem kondycji. W miarę mozliwości wolny transfer.

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

27.07.2008 15:06    #16542     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy +30
To zależy... ogólnie ja bardzo nie lubie mieć piłkarzy powyżej 31 lat, no chyba że bramkrz/obrońca środkowy. Jeśli grają dobrzei nie mają problemów z kontuzjami to zostawić, ale wg mnie nie ma sensu kupować 33-letniego napastnika, bez przesady. Jeśli starzy zawodnicy nic nie wnoszą do twojego zespołu, wyrzuć ich, bo tylko zajmują ci miejce w składzie i tracisz na ich pensjach ;]

karus 7 Partyzant

27.07.2008 14:51    #16543     Sufler - Porady do gry - Klikam i nic ...
Mój problem zaczął się podczas gry, gdy musialem klikac po 3 razy kontynuj, żeby zaskoczyło. Pomyślałem więc, że zainstaluje gre na nowo i tu się zdziwiłem... Gdy wyskakuje okienko, z wyborem jezyka i przejscia dalej poprzez klikniecie "OK", no własnie kliknięcie. Nie moge kliknąc myszką na tym "OK". Tzn. najeżdżam i klikam z milion razy i nic. Próbowałem enterem i działa... ale dalej jest akceptacja regulaminu i tam juz enterem nieporadzisz. Mam orginalną wersje gry. Hlep me !!

kuba.j.g. Partyzant

27.07.2008 14:21    #16544     Sufler - Porady do gry - Problem ze mna?
Dzieki chłopaki za rady. Kuab gole tracę w sumie głównie przez indywidualne błędy środkowych obrońców lub bramkarza. Często się też zdarza że przeciwnikowi wyjdzie strzał życia mi natomiast nie uda się nic strzelić i 3 punkty w plecy. Na koniec sezonu miałem najwiecej strzelonych goli w lidze ale i najwiecej straconych. OMEGA niestety Sobolewskiego już nie mam podobnie jak Głowackiego. W środku obrony wystawiam najczęściej Kislyaka i Jirsaka bo nieźle grają w ofensywie i może to jest błąd bo zgadza się że piłka przez pomoc przechodzi bez wiekszych problemów. W każdym razie dzięki za ukierunkwanie i będę wdzięczny za kolejne podpowiedzi.

michcio1991 Partyzant

27.07.2008 13:18    #16545     Sufler - Porady do gry - Asystent
Witam. Gram Liverpoolem pierwszy sezon. Problem przedstawia sie tak. Obecny asystent Gary Abblet ma słabe punkty Kondycji. Chce sprowadzić jak z za dawnych czasów Pako Ayesterana. On charakteryzuje sie maksymalną ilości. Moi piłkarze są strasznie zmęczeni i sprawia mi to problem. Oferuje Pako maksymalny kontrakt (bo jest wolnym szkoleniowcem) i nie wiadomo czemu Pako odrzuca. ja sprawdzam a tu zamiast w oferownym kontrakcie 18,000 Ł za tydzień zmniejszyło się do 10,xxx. Pako śmieje sie z takiej oferty a mimo tego że zmieniam na lepsza on automatycznie zmniejsza się na tą drugą. Co zrobić z tym fantem???

PS. dodam że mam jeszcze wolnych 450 tys funduszy na pensje tygodniowe.

czesio16161 Partyzant

27.07.2008 12:31    #16546     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem
hmmm chłopaki nie macie racji łatka 8.0.2 nic nie pomoże podobnie jak reinstall. Tak się składa, że mam podobny problem i właśnie wczoraj szukałem o tym na cmrev.com (a z drugiej strony co za zrządzenie losu, ja szukam a to sie samo znalazło ;D), wcześniej ponownie zainstalowałem grę (oczywiście gram na łatce 8.0.2) i nic, cały czas to samo. Gram czwarty sezon i w trzech poprzednich wszystko było ok, ale pamiętam, że kiedyś w przeszłości też coś takiego mi się przytrafiło...

omega Młody aktywista

27.07.2008 12:29    #16547     Sufler - Porady do gry - Problem ze mna?
to co pisze przemus to jakies dziwne... podajesz przyklad elementu ofensywnego a tu wyraznie kolega ma problem z obrona... liczymy na darmowy punkcik? zal
Z wlasnego doswiadczenia wiem a stworzylem juz wiele taktyk... ze za obrone i dobra gre defensywna odpowiadac musi praktycznie caly zespol... nie tylko obrona ew defensywny pomocnik ale caly zespol! I nie chodzi mi tutaj o gra defenywna...
Musisz przede wszystkim sam miec pomysl jak Twoja druzyna ma grac w obronie...
czy bedzie tostanie na skrajku pola karnego czy moze bardzo wysoko i proba lapanie na spalone... Usyawien odpowiedzialnych za obrone masz bardzo duzo... Najwazniejsze sa i tak ustawinia indywidualne!! tu musisz ustawic kombinowac itd.. ustawiasz taktyke i pozniej ogladasz 4-5 meczy calych!! i patrzysz co nie funkcjonuje jak wiesz to zaczyna poprawiac i wkoncu opracowujesz niezla taktyke...
Masz insrukcje tam kazdy z elementow jest opisany kombinuj...
fakt zajecie wisla 7 miejsca to troche kiszka
i jeszcze jedno rad typu burinek nie sluchaj... on nawet nie wie jakich ma grajkow a juz ci podpowiada taktyke... zal
Taktyke dobiera sie pod zawodnikow a nie na odrwot!
I defensynie nie radze grac... nawet z mocniejszymi od Ciebie

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.07.2008 11:14    #16548     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem
ten temat był wielokrotnie poruszany. raz -> http://www.cmrev(...)ecz.html
dwa -> http://www.cmrev(...)zem.html

a od siebie dorzucę, że jeżeli łatka 8.0.2 nie wyeliminuje tego błędu to re install, wyczyszczenie rejestru, ponowna instalacja, łatka 8.0.2 i śmiga :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

kuba.j.g. Partyzant

27.07.2008 11:05    #16549     Sufler - Porady do gry - Problem ze mna?
Gram od tygodnia w FM08 Wisłą Kraków. Dwa razy do tej pory mnie zwolnili, raz zająłem na koniec pierwszego sezonu gry 7 miejsce. Dokonuje transferów, zawodnicy którzy przychodzą określani sa mianem wzmocnień lub kluczowych pikarzy a jednak przegrywam. W meczach zazwyczaj posiadam przewagę w posiadaniu piłki, w ilości oddanych strzałów celnych czyli w pomocy i ataku raczej nie mam problemów natomiast co ja mam zrobić z obroną? W bramce Janukiewicz a w lini 4 osobowego bloku obronnego Kikut, Hernani, Cleber i Dudka. Kupiłem przed nowym sezonem Kleina z Czech i jakiegos brazylijczyka ale liczba strzelonych mi goli nie stadła a wyniki obrony sie nie poprawiły. Gram taktyką 4-4-2 z ofenywnie ustawionymi bocznymi pomocnikami. Poradzcie cos bo mnie juz roznosi normalnie.

eMAGieIKa Partyzant

27.07.2008 10:41    #16550     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem
Gram West Ham United, i jak jest mecz to komentarz jest jakby opóźniony albo wogole pisze co innego a co innego sie dzieje... pisze "WEST HAM GOOOL" jak przeciwnik atakuje mnie... wygrałem mecz 2 : 0 a po meczu jakims cudem okazuje sie ze było 2 : 2 i strzelili mi gole w 83 min i 90 min, tylko ze one wogole nie były pokazane... Tak sie nie da grac nie wiem co jest :/ moze cos poradzicie...
dodam ze jak pierwszy raz mi sie to stalo to zrobilem nowa gre z tymi samymi ligami itp. znowu gralem West Ham i to samo sie zdarzylo... Jak grałem Wisłą Kraków wszystko było w porządku

Jak temu zaradzic?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.