Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.07.2008 15:50    #16521     Sufler - Porady do gry - Ogromny talent - pytanie
[quote=chelmianinl]jezeli kowalski to bez problemu mozesz go wpuszczac na cale mecze, a jak inaczej to na same koncowki.

przeciez tu takie barany komentuja, ze sie w pale nie miesci. pisza bez sensu i mysla, ze punkty za byle gowno zarobia :|[/quote]
Przeczytaj odpowiedzi od początku, a nie pierdoły piszesz... Wg mnie sam jesteś baran.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.07.2008 15:46    #16522     Sufler - Porady do gry - Ogromny talent - pytanie
Ty masz chyba problemy emocjonalne.Juz dawno mu powiedzieli co ma zrobic teraz chcielismy tylko screena z ktorym mial duzy problem.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

chelmianinl Młody aktywista

29.07.2008 15:34    #16523     Sufler - Porady do gry - Ogromny talent - pytanie
jezeli kowalski to bez problemu mozesz go wpuszczac na cale mecze, a jak inaczej to na same koncowki.

przeciez tu takie barany komentuja, ze sie w pale nie miesci. pisza bez sensu i mysla, ze punkty za byle gowno zarobia :|

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
Jest problem, otóż nie mogę edytować swoich postów, klikam edycja i nic się nie dzieje.
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

29.07.2008 10:03    #16525     Sufler - Porady do gry - Komentarze prasowe

zenekrolnik Młody aktywista

28.07.2008 17:48    #16526     Sufler - Porady do gry - Swoboda Taktyczna
Swoboda taktyczna - im wieksza tym zawodnik bardziej moze odbiec od wyznaczonych mu zadan taktycznych.
Logiczne, jeśli zawodnik jest rozgrywającym twojej drużyny i ma atrybut kreatywność na 18 to musisz ustawić mu wysoką wartość swobody taktycznej. A jeżeli to jest skrzydłowy, który jest słaby to ustawisz mu swobodę taktyczną na niskim poziomie.

Nie rozumiem w sumie twojego problemu odpowiedż juz dostałeś kilkakrotnie, a mojej w/w chyba nawet nie przeczytałeś.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Wiem,że bylo kilka podobnych tematów ale nikt nie odpowiada na nich tak ze moze to pomoc.Wiec mam pytanie czy jezeli zniknal mi terminarz po nieudanym zapisie gry.Czy cos oprocz programu CHKDSK i poprzedniego sejwa moze pomoc?Dodam ze wyprobowalem obie opcje i teraz mam dwa sejwy bez terminarza.Czy mozna jakos odzyskac ten terminarz?Najgorsze jest to ze mialem tylko dwa mecze do konca i wzialem nawet urlopdo konca sierpnia ale terminarz i na drugi sezon tez sie nie pojawil :(.Moze wie ktos co trzeba zrobic?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

28.07.2008 16:23    #16528     Sufler - Porady do gry - Nowy budżet transferowy
Cierpliwości.... powinien sie pojawić w 2. połowie lipca. A może coś przeoczyłeś,albo twój klub ma problemy finansowe.....

thecure22 Partyzant

28.07.2008 15:59    #16529     Sufler - Porady do gry - African Database Update
[quote=glosik1]duzo updatów jest ''od razu'' moze lepiej urozmaicic i dac future...
ami tam obie formy odpowiadają ale odkąd sam sobie nie zrobiłem future (pograłem tylko z tydzień) nie grałem na takich
wiec ja jestem za ''przyszłymi transferamii''[/quote]

Tylko co zrobić z wypożyczeniami ? Anulować te ze starego sezonu i dać tylko te co będą obowiązywać w realu od obecnego sezonu ? Czy zostawić stare i dodać nowe ? Czy zostawić tylko stare ? Tutaj mamy mały problem.

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

28.07.2008 15:36    #16530     Sufler - Porady do gry - Kolejny Bug?
Wy macie jakieś manie na punkcie tych bugów. Wszędzie widzicie tylko bugi jak coś jest nie tak!! Opanujcie sie.... ja nigdy sie z czymś takim nie spotkałem, ale:
Czy to ci sie zdarza w każdym meczu? Na jakiej grasz łatce? Proponuje poczekać do następnego meczu, jeśli sie będzie powtarzało no to rzeczywiście bug, ale poza tym że nie widać bramkarza to wszystko ok? Bo jeśli tak, i bramkarz normalnie broni, to wg to nie jest duży problem, tylko to pewnie dziwnie wygląda.... może spróbuj zrestartować kompa na przykład... omże pomoże, kto wie ;D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.