Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote2=Pucek][quote=jarek19883]no wszystkie sa takie same...ze siedzicie w tym wiezowcu po nocach pracujecie ktos was szuka itp,jeden schemat...[/quote]
Dawno nie widziałem takiego newsa...[/quote2]
Ostatnio news takiego typu pojawił się 20 lipca, przedostatni 19 lipca. Wcześniej ani później wiadomości tego typu nie było, więc wydaje mi się, że nieco hiperbolizujesz ten.. hmm.. problem?
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
29.07.2008 21:53    #16512     Sufler - Porady do gry - anglia-rezerwy
chodzi o to że nie masz filii w europie, tzn, nie masz klubu o współpracy na wypadek pozwolenia. Jak będziesz miał taki klub to problem zniknie :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

garnek-123 Partyzant

29.07.2008 21:51    #16513     Sufler - Porady do gry - kluby filialne
własnie w tym problem ze go chwale a on ma to w d*upie. ;/ jest moim kluczowym zawodnikiem, konteraktu nie chce przedluzyc

alienator Młody aktywista

Albo dodać pliki retain.
Ja mam europę, afrykę i amerykę płd więc teveza juniora, ściągnąłem bez problemu.

Umba Partyzant

Ostatnio miałem problem bo nie umiałem znaleźć kilku młodych talentów opisywanych w dziale TALENTY na tej stronce.
Problemem okazało się to że nie wybrałem jako dodatkowego kraju np. Argentyny stąd brakowało mi MIGUELA TEVEZA.

Mam pytanie jakie kraje opłaca się wybrać jako te dodatkowe, tzn gdzie znajduje się najwiecej młodych talentów, nie chcę wybierać za dużo aby nie spowolnić zbyt kompa.
1,8 dual core i 1gb ramu obecnie gram około 9lig z 5ciu krajów bez dodatkowych państw i nie narzekam.

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

29.07.2008 20:33    #16516     Sufler - Porady do gry - Szybko tracone bramki...
[quote=Przemu$^^]ja gram tak, nastawienie podchodzące pod ultra defensywne, swoboda taktyczna ograniczona, na takim samym poziomie jak nastawienie, rajdy i rajdy z piłką rzadko. I mam najmniej bramek w lidze straconych[/quote]

No tak, ale za grę w defensywie nie odpowiadają tylko obrońcy, ale też cała 2. linia i nawet atak. Powtrzam: problem najprawdopodobniej tkwi w rozmowach motywacyjny, może popytaj asystenta z dobrą motywacją.

Mieciu Real M Partyzant

29.07.2008 19:36    #16517     Sufler - Porady do gry - Ogromny talent - pytanie
nierozumiem gościa przecież mógł dać sobie CA na 200 by nie miał problemu

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

@bajkopisarz
http://www.cmrev(...)ngi.html

Zamiast tego paska na dole powinniście powiększyć okno wyszukiwarki ....

FiftyPercentSkil... Partyzant

29.07.2008 18:57    #16519     Sufler - Porady do gry - Szybko tracone bramki...
Witam mam problem, który polega na tym, ze gdy strzelę gola przeciwnik wyrównuje najczęściej w ciągu mniej niz 5 minut ;/ Często się tak dzieje. Wie ktoś moze jak to zwalczyć ? Z góry dzięki.

burinek Przodownik pracy

29.07.2008 16:01    #16520     Sufler - Porady do gry - Ogromny talent - pytanie
[quote=chelmianinl]jezeli kowalski to bez problemu mozesz go wpuszczac na cale mecze, a jak inaczej to na same koncowki.

przeciez tu takie barany komentuja, ze sie w pale nie miesci. pisza bez sensu i mysla, ze punkty za byle gowno zarobia :|[/quote]

Jednym z nich jesteś ty więc sie nie odzywaj jak sie nie znasz na rzeczy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.