Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Avans Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam jestem tu nowy i mam problem po patchu 16.2 liczba ograniczenia piłkarzy zmniejszyła się z 100 000 do 5 000 i nie mam pojęcia dlaczego? skasowałem wszystkie dodatki jakie zainstalowałem i dalej nic nie pomogło mogę wybrać ligę Angielską i Polską oraz jakąś małą?

januzaj10 Partyzant

24.12.2015 17:16    #1652     Football Manager - Świat taktyki - Gra Defensywna
Mam 2018 rok.Skład mam dobry , taki na średniaka Premier League w zeszłym sezonie jako beniaminek zająłem 6 miejsce.Obecnie okupuje 9 lokate i mam koncowke sezonu.W zeszłym sezonie nie miałem takich problemów.. dopiero w tym.Moze jakas zachwiana równowaga czy cos , no sam nie wiem.

januzaj10 Partyzant

24.12.2015 16:16    #1653     Football Manager - Świat taktyki - Gra Defensywna
Witam.Mam problem z grą w obronie . Prowadzę Aston Villa . Gram w formacji 4-2-3-1 przy czym trace od groma bramek , natomiast strzelam satysfakcjonującą liczbę bramek.Drażni mnie to , że tworzę np 15 sytuacji i strzelam 2 bramki a przeciwnik tworzy 4 i strzela również 2 . Nie pisałbym tego gdyby zdażyło się to raz czy dwa to zdarza sie prawie na kazdym meczu.Co moze byc problemem ? Słabi obrońcy czy może zbyt ofensywne ustawienie ? Proszę o pomoc.

Viique Młody aktywista

Niestety autor nie logował się na stronie już od tygodnia, dlatego postanowiłem zapytać tutaj na forum czy komuś zdarzył się podobny problem i znalazł na niego rozwiązanie. Jeśli nie to może chociaż ktoś sprawdzi czy u was występuje identyczny problem.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Viique Młody aktywista

Pobrałem ze strony sortitoutsi.net plik z dodatkowymi holenderskimi ligami link

Po rozpoczęciu rozgrywki (dowolna data) po upłynięciu około 10-15 dni nie mogę przejść do kolejnego dnia. Symulacja trwa w nieskończoność - przerwałem ją w końcu po około 15 minutach czekania, gdy normalnie jeden dzień mija kilka/kilkanaście sekund. Problem ten występuje jedynie przy tym dodatku (gdy go wyłączam mogę grać ile chcę). Spotkał się ktoś z takim problemem i wie co należy zrobić w takiej sytuacji? Bardzo chciałbym poprowadzić drużynę z kartoflisk na szczyt holenderskiej Eredivisie ;)
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Wratislavia Partyzant

Mam mega problem:
Dodałem wszystkie dodatki do gry IV Polską ligę, stroje, zdjęcia piłkarzy itp, itd
Wszystko na początek jest super, gdy dochodzi do meczu, zgłaszam skład i przy rozgrzewce wyskakuje dzwięk błędu i gra sie zacina.
Nie mogę rozegrać ani jednego meczu.

kamildxd Partyzant

23.12.2015 18:54    #1657     Sufler - Problemy techniczne - Problem po instalacji
Witam! Dzisiaj zakupiłem po raz pierwszy grę po zainstalowaniu włączam ją i wyskakuje komunikat EULA do zaakceptowania, lecz nie mogę nic zrobić. Nie wyskakuje strzałka myszki ani klawiaturą. Pomóżcie

CalettiHM Partyzant

[quote="RaaveK"]Wie ktoś może jak naprawić pewien problem ? Przy treningu zespołowym zaznaczam odpoczynek przed meczem, żeby odpoczęli przed spotkaniem. Jadę dalej w grze i po chwili zmienia mi się to na odznaczone i moi zawodnicy nie mają tego dnia wolnego.[/quote]

Mam to samo. I też nie wiem co na to poradzić :P

RaaveK Partyzant

Wie ktoś może jak naprawić pewien problem ? Przy treningu zespołowym zaznaczam odpoczynek przed meczem, żeby odpoczęli przed spotkaniem. Jadę dalej w grze i po chwili zmienia mi się to na odznaczone i moi zawodnicy nie mają tego dnia wolnego.

kell1987 Partyzant

moim zdaniem jest to jednak wina taktyki, ja nie miewam takich problemów, a gram klasycznym 4-4-2 na kontroli

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution