Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

v1r00z Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.07.2008 12:35    #16491     Sufler - Porady do gry - Cienie pod koszulkami
Witam! Nie mogę usunąć cienie spod koszulek w FM08, próbowałem już wszystkiego i nic, czytałem na forum CM ale zbyt wiele to mi nie pomogło. Zazwyczaj sam radziłem sobie z tego typu problemami tym razem nie mam pomysłu wiec proszę o pomoc

k@rpiu Partyzant

31.07.2008 12:04    #16492     Sufler - Porady do gry - Nie wchodzi mi w gre...
kolega brutalny_kazik dobrze radzi sprawdź sobie tryb zgodności. Kiedyś miałem taki problem z jakąś inną grą...

Bartek-kibic Partyzant

31.07.2008 11:37    #16493     Sufler - Porady do gry - Nie wchodzi mi w gre...
Witam, mam taki problem z FM 2008 (plyta oczywiscie oryginalna wiec sie nie pytajcie czy mam orginal;p). Otoz instaluje gre, i jak sie zainstaluje, klikam dwa razy na ikonie i nic sie nie dzieje... po prostu nie wchodzi do gry, nie wiem czemu... probuje przez moj komputer i tez nie wchodzi... a co dziwniejsze instalowalem juz kiedys ta sama plyte i wszystko chodzilo jak ulal... spotkal sie ktos kiedys z takim czyms? Jak tak to prosze o pomoc;p

geba90 Młody aktywista

u mnie tez zarzad sprzedal choto ale udalo mi sie kupic hernaniego ;p
po 1. sprawdz co o finansach sadzi zarzad w 'zaufaniu'
po 2. sprawdz co o hernanim sadz asystent (raporty oraz przy samym podpisywaniu kontraktu)
po 3. pokombinuj z przerzucaniem pieniedzy z budzetu transferowego na placowy. znam twoj problem gdy mozna tylko w jedna strone ale czasami nagle ta opcja sie zmienia. probuj modyfikacji po przez zlozenie prosby do zarzadu oraz przy oferowaniu kontraktu pilkarzowi (nie koniecznie hernaniemu)
jezeli to nie pomoze po sciagnij sobie np. koteva, on ma smieszne wymagania placowe ;p

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Mam podobne problemy jak alienator.
Gram na budżet płacowy roczny i mam tam ponad 180mln jeszcze nie wykorzystanych a max mogę zaproponować piłkarzowi przy przedłużaniu 10mln, dlaczego są takie ograniczenia? A zaznaczę jeszcze że gdy przychodził mogłem mu zaproponować 12mln i tyle dałem a miałem wówczas lekkie problemy finansowy gdyż ściągnąłem o kilku piłkarzy za dużo.

[quote=alienator]Ponadto wspomniałem, że nie mogę zwiększyć budżetu płacowego, mam opcję tylko z transferowym.[/quote]
To najpierw przesuń ile możesz na transfery a potem w drugą stronę, sam zawsze tak robię ;) ale radze zapisać przed tym manewrem bo nie zawsze da rade w drugą stronę;/

alienator Młody aktywista

Zomg, przecież napisałem wyżej, że w tym samym oknie, PO nieudanych negocjacjach z Hernanim, bez problemu mogłem dać jakiemuś brudasowi ponad 5 patyków pensji. Pisałem również, że mam do wykorzystania 16,5tysiące pieniędzy. Ponadto wspomniałem, że nie mogę zwiększyć budżetu płacowego, mam opcję tylko z transferowym.

Czytać!

mrjonhs Młody aktywista

Otóz mój problem tyczy się chyba pewnego niedopracowania SI- otóż skonczyłem sezon w moim Celticu no i chciałem rozejrzeć się za jakimiś dobrymi juniorami, aby wyłapać to co najlepsze no i na wolnym transferze znalazłem 16-letniego szkockiego bramkarze Kevin Shaw. Ucieszony jego wspaniałymi atrybutami zaproponowałem mu kontrakt, a tydzień póxniej otrzymałem wiadomośc, że go odrzuca. Postanowiłem spróbowac jeszcze raz, a tu patrze i za pare dni przychodzi informacja, ze odchodzi na piłkarską emeryture :( Co z tym zrobić, można na to jakimś sposobem zaradzić, żeby jednak nie konczył? (rzadko zdarzają się aż tak dobrzy juniorzy :( )

Pierwszy raz mi się to zdarza, bo nigdy wcześniej nie sięgałem po piłkarzy z wolnego transferu, więc prosze mi napisac czemu tak jest i dać jakieś porady jak ominąc :) (może jakos zaproponowac odrazu kontrakt po pojawieniu się takiego pomoże)

alienator Młody aktywista

Jak w temaciwie.
Przechodząc do sedna: mam do wykorzystania 16.5tysiąca europejskich pieniędzy na płace. Zostało mi trochę (1.5mln) po sprzedaniu Dicksona i chcę zapełnić po nim lukę sprowadzając do zespołu Hernaniego. I tu pojawia się problem. Chodzi o to, że nie mogę mu zaproponować więcej niż 1.600 ojro, podczas gdy on w Kielcach ma 2.200. Oczywiście proponowany status w drużynie, to piłkarz kluczowy, gdyż na niższych pieniądze jakie mogę mu dać jeszcze niższe.

Sądziłem, że tak będzie z każdym zawodnikiem, ale właśnie kupiłem dwudziestoletniego napadziora z Maccabi i bez problemu mogłem mu dać 5.750 euro.
O cio chodzi jakby? Mam już koniec okna transferowego i pewnie nie będę czekał na odpowiedź/rozwiązanie, ale na zimę chciałbym jednak widzieć Hernaniego u siebie Nie powiem

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
nie zajmujcie sie czym smierdzi, bo od oceny organoleptycznej jestesmy my. skupcie sie na rozwiązaniu problemu kolegi.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

kac100 Partyzant

a jeszcze nadmieniam dodac ze u znajomego na komputerze gra zostala zainstalowana i chodzi bez problemu

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.