Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.07.2008 21:59    #16471     Sufler - Porady do gry - Zbyt mocni?
[quote=Shaokan]wiesz co fenix, jestem przyjamniej 10 lat starszy, i Twoje slowa nic na mnie nei dzialaja, a jak taki kozak jestes to nie problem sie sprawdzic, i zapewniam cie ze bym cie zniszczyl jedna reka[/quote]
ja chetnie sie sprawdze? mozesz do wawki wpasc? liga nie ruszyla trzeba sie rozgrzac przed sezonem

Shaokan Partyzant

31.07.2008 21:57    #16472     Sufler - Porady do gry - Zbyt mocni?
wiesz co fenix, jestem przyjamniej 10 lat starszy, i Twoje slowa nic na mnie nei dzialaja, a jak taki kozak jestes to nie problem sie sprawdzic, i zapewniam cie ze bym cie zniszczyl jedna reka

Shaokan Partyzant

31.07.2008 21:44    #16473     Sufler - Porady do gry - Zbyt mocni?

didol92 Młody aktywista

31.07.2008 21:39    #16474     Sufler - Porady do gry - Zbyt mocni?
Ale macie problemy :)

Odeszliście trochę od tematu

Każdy ma prawo grać jak chce

Dejwid Partyzant

31.07.2008 21:39    #16475     Sufler - Porady do gry - Zbyt mocni?
@brutalny_kazik w tym co mówisz jest jakiś sens. Pomyśl jednak, czy wtedy tak beszczelnie chwalilbym sie ty tutaj? W FM gram już od dawna i uzywanie edytora nie sprawia mi zadnej satysfakcji.
Kolejna rzecz, ktoś w tym temacie juz napisał że on miał podobny "problem"
I może lepiej zakończmy tą dyskusję, bo zamiast odpowiadac na moje pytanie, knujecie jakies teorie spiskowe.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

31.07.2008 21:34    #16476     Sufler - Porady do gry - Zbyt mocni?
Dobrze Fenix prawi - jak mógł stworzyć siebie,nie korzystając z edytora ? A w pierwszym poście jest napisane,że żaden edytor nie był wykorzystywany.

I nie zauważyłem,żeby Fenix szukał dzury w całym - problemem niby jest,że wygrywasz tak niesamowicie ze wszystkimi,a gdyby się okazało,że korzystasz z edytora problem by się wyjaśnił

EDIT : Mogę spytać,dlaczego nazwałeś do Dejwid ?

szegemege! Partyzant

31.07.2008 18:52    #16477     Sufler - Porady do gry - Zbyt mocni?
Ja zacząłem Dolcanem (na update Kin4s'a) i w 4 lidze zająłem 2 miejsce i w barażu wygrałem. W 3 lidze było jeszcze lepiej - z 1 miejsca awansowałem. W drugiej już nie było tak łatwo i walczyłem o uniknięcie spadku.

Więc problemy przychodzą później, w wyższych ligach...

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

31.07.2008 18:24    #16478     Sufler - Porady do gry - Zbyt mocni?
wygląda na to że jesteś świetnym managerem, j:Da bym sie cieszył a nie robił z tego problem:D
dobre transfery itp.dobre polecenia druzynowe i indywidualne, to wszystko moze byc czynnikiem twojego sukcesu, jednak ''nie martw sie'' w końcu trudnosci nadejdą (byc moze juz w league two):P

Dejwid Partyzant

31.07.2008 18:17    #16479     Sufler - Porady do gry - Zbyt mocni?
Ostatnio gram angielskimi ogórkami Southport. Wyciągnołem ich z Blue squere north i w nastepnym sezonie gram w Blue square premiere. Mój problem jest nieco niestandardowy. Chodzi oto iż moja drużyna, choć to benjaminek, łoji wszystkich jak leci! I to zwykle do zera. Dośc powiedzieć że po 9 kolejkach strzeliłem 32 bramki tracąc ledwie 3!
Pytam bo jest to bardzo dziwne, a takie ciągłe wygrywanie ze wszystkim z palcem w nosie staje sie juz nudne. W poprzednim sezonie w BSN też rak wygrywałem, lecz tłumaczyłem sobie to po prostu żałosnym poziomem tej ligi.
Jak myślicie czy to jakiś błąd gry? Od razu zaznaczam że nie używam żądnego edytora, ani nie oszukuję.

Rafal9116 Partyzant

31.07.2008 17:43    #16480     Sufler - Porady do gry - Reputacja ciągle spada...
jesli masz niska reputacje to zadna gwiazda nie przyjdzie do ciebie, wiem bo sam mam taki problem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.